Şimdi Ara

İlişkiye başlayacaklara naçizane tavsiyem!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
98
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kısaca anlatıcam. Bir kızla tanıştım güzel biri değildi eğleniyordum sonra sevdim aynı fakültedeyiz. Ancak hata etmişim. Hiç bir zaman birini sevemeyeceğini söyledi sadece çok bağlanırım çok değer veririm sana da öyle dedi. Eski sevgilisini çok sevmişmiş daha önce. 3 sene olmuş ayrılalı bugün her yerden profiline girdiğini gördüm beynimden vuruldum. benle buluşmaya gelirken tüm mesajları falan silen biri, anlıyordum bir şeyler olduğunu,zaten garip garip sorular da sorardı. Diyeceğim kimseyi çok sevmeyin hele bu zamanda asla.Size gerçekten değer veren sizi değiştirmeye çalışmayan sizi "Siz" olduğunuz için seven kişileri sevin onun harici aşkınızdan ölsenizde asla devam etmeyin. Bazı şeyleri en başından kesmek en hayırlısı oluyor. Sevmek daha çok acı veriyor ama her şeyi tecrübe ettiriyor. Doğru insanlara yanlış yapmayın. Kimseye anlatamadım bari buraya yazayım üç beş bir şeyler rahatlayayım dedim. İyi geceler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen tavsiye verme.
  • Yani diyorsun ki senin sevdiğin değil seni seven daha önemli

• benim ezikliğimi görüp zorla değiştirmeye çalışıyordu

hata mı ettim hocam ayrılarak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cinsel mi

• Şapka takın ilişkiden önce en önemli tavsiye bu.
  • sevgiye aç olduğunda bilinçli düşünemiyo insan o yüzden üzülmemek istiyosanız tecrübesi olan insanlarla takılın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En mantıklısı sizi seven kızı sevin beyler.

Ayrıca Yaktım

• Uzun iliski yasamislardan uzak durun, kiza kufur edin hakaret etmeyin, cinsellikte uzerine dusmeyin, guvensizliginizi belli etmeyin, kasmayin kendinizi, bi kere duserseniz cikamazsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.