Bildirim
iLife A10S, A9S ve alt model robot süpürgeler (15. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Daha önce bende de aynı şey olmuştu hatta ben odayı değiştirmiştim direk. Temizliği çıkartıp 1 - 2 tur attırip geri döndürdugumde doğru yere almıştı.
Ancak bu sefer şarjdan bile çıkarmadım. Sadece dört santim yana oynattım sağ tarafa doğru. Cihaz tamamen sapıttı. Her zaman söyledigim gibi cihazın yuvayı bulması konusunda çok büyük problemleri var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yani küçük demesi ne demek ne kadar saçma ya. Bırak istediğimiz şekilde çizgiler çizelim.
Söylediğiniz şekilde oldu çok teşekkür ederim.
Sende ki arızalı olabilir mi ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şarj yuvasına bulunması konusunda sıkıntılar vardı zaten. Mesela bir görev verip, görevin ortasında doğru durduğunda cihaz geri dönme konusunda ya aşırı yavaş davranıyor ya da uzun bir süre bulamıyordu. Yeniden haritalama yaptım.bakacağım şimdi eğer yine bu sıkıntıları yaparsa demekki arızalı. Ama her ne olursa olsun bir kez daha söylüyorum. Yazılımı inanılmaz derecede kötü.
Yarın dan itibaren cihazı Alexa ile otomasyon moduna sokuyorum. Bundan sonra ben her evden çıktığımda otomatik temizlik yapacak. Bakalım neler olacak merakla bekliyorum.
Sende cihaz zaten stabil çalışmıyor s9 yanına koyunca alındı
birde Alexa ile yüklenme iyice trip atar demedi deme 😏😁
Distribütöre görüştüm mü?
-
Instagramı denedin mi ? Ben oradan bayağı bir yazışmıştım
https://instagram.com/ilifeturkiye?utm_medium=copy_link
-
Senin yazının üzerine Instagram‘dan da mesaj attım.
Bugün bana döndüler. Cihazın eksikliklerini birbir sıraladım. Bu şekilde dizayn edildi dediler biz de yurtdışına bildiriyoruz dediler. İade konusunda da yardımcı olabileceklerini belirttiler.
Hepsi burada.com ile konuşacağım yarın ve iadesini gerçekleştirecem.
Taşındıkları için telefonlara bakamadıklerini söylediler.
Faydası olduysa süper
Hadi kurtul şu cihazdan da bizi de soğutma 😏😁
Hahahaha sen dur hele baska surprızlerım var
Yapma bunu bize 😭😭
-
Sakal bırakın yoksa size de inanmazlar.
Tüm robotlarda temizlik işini ana fırça yapar, fan sadece fırçanın zeminden havalandırdıklarını hazneye çeker.
Hocam sakal da var 😁 söylüyoruz da
Hadi biz yeniyiz siz devamlı yazıyorsunuz
Bende ispatlayayım dedim belki faydalı olur
Bende A10S'i 5 gündür kullanıyorum evde cihazı, daha doğrusu kullanmaya çalışıyorum, sadece 1 kere o da ilk gün sorunsuz tüm evi temizledi döndü istasyona. Ondan sonraki hiç bir temizlik başarılı olmadı. Hep bir yerlerde takılıp kalıyor, main brush error veya detectors error hatası verip kalıyor. Evde halı yok, koridorda var sadece, bu halde bile sapitiyor. Şarj istasyonuna dönme konusu da gerçekten çok sıkıntı. 4 Temmuzda aldım trendyoldan cihazı, iade süresi falan da geçti, iade için yardımcı olurlar mı acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khalasar -- 6 Ağustos 2021; 16:30:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fırçayı kontrol ettiğinizde herhangi birşey var mı ?
Yok hocam, silikon fırça takılıydı, şimdi tamamen temizledim cihazı, sensörleri vs sildim, kıllı fırçayı taktım şimdi temizlik yaptırıyorum deniyorum.
Koridordaki halıların kısa püsküllerine mi takılıyor acaba, onları içine çekmeye çalışıp çekemeyince mi hata veriyor anlamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Robot bana bugun en baba surprizini yapti.
Durup dururken calismaya basladi. Ustunde toz hazneside takili degilken :) sese firladim ne oluyor diye.
Alexa entegrasyonu ile alakali olabilir. Ama yani abi gercekten skandal bir yazilim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X