Şimdi Ara

iLife A10S, A9S ve alt model robot süpürgeler (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
600
Cevap
24
Favori
22.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • J.R.R Numenor kullanıcısına yanıt
    Bu doğru. Ben de gözlemledim. Hatta mop takılıyken cihaz ve yazılım daha stabil çalışıyor sanki.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • estamemuchoo E kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

    Görseldeki orta kısımda bulunan çizgilere bakicak olursaniz boşlukları görebilirsiniz, ilk etepda haritada böyle göründüğünü düşündüm.Sonrasinda cihazı çalıştırarak izledim belli bölgeden bazen geçiyor bazen geçmiyor.Haritada bulunan orta kisimlarin tümüne çekirdek kabukları koydum tekrar çalıştırdim.Haritada yatay boşluk görünene bazı bölümleri hiç süpürmedi kabuklar duruyordu. (sağ kısımda bulunanlar boşluğun olduğu yerde masa var sandalyelerden dolayı oraya giremiyor.Yani kast ettiğim yer orası değil.)
    Teşekkürler. iLife A10S, A9S ve alt model robot süpürgeler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.R.R Numenor -- 28 Temmuz 2021; 14:39:27 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • SkiP_ S kullanıcısına yanıt
    Mop'u 3 kez çalıştırdim halilari kaldırarak.Supurmeye göre daha sıkı boşluk vermeyecek sekilde rotalar çizdiğin gördüm.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • J.R.R Numenor kullanıcısına yanıt
    Eşyalardan dolayı paralel gidememiş
    Lakin gidemediği bölgelere geri dönmesi gerekir ki siz zaten gözlemlemişsiniz


    Müsait olduğunuzda kaldırabildiğiniz kadar eşyayı kaldırıp bu oda için yeniden haritalandırma yapınız

    Hatta şarj istasyonunu üst duvardan biyere alabilirseniz uzunlamasına süpürebilir

    Benimkinde de bolluklar ya masa altında yata yatak altında
    Lakin robotun ortası çizgi olarak düşünürseniz çok da boş alan kalmaması gerekir

    iLife A10S, A9S ve alt model robot süpürgeler

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • J.R.R Numenor kullanıcısına yanıt
    Benim robot şu anda evde ve offline pozisyonunda. Tek sebebi de şarj istasyonunu üç santim sağ tarafa doğru kaydırmam. Cihaz tamamen sapıttı ve en sonunda evde bir yerde offline oldu şarjını bitirip. Bir türlü doğru şarj yuvasını bulamadı. Her seferinde farklı bir odada gösterdi.

    Bu cihaz için eski editörlük zamanında olsam, kesin olarak almayın diye en başa ibare koyardım.

    Bırakın yazılımsal problemlerini, cihazc S şeklindeki temizliğinde köşe temizliği yapmadığı için ve dönüşleri çok geniş açıyla aldığı için çok fazla süpürmediği alan kalıyor. Kısa ve öz olarak etkili temizlik yapmıyor!

    Evet evi her gün temizleterek bu sorunun üstesinden gelebilirsiniz belki ama hazır yazılımda olması gereken bir şeyi uzun yollarla yapmanın ne anlamı var?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • berkans kullanıcısına yanıt
    Ne çektin Berkan şu robottan ya hayrına ver kurtul 😏😁

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • estamemuchoo E kullanıcısına yanıt
    Ya sorma kardeş vallahi öyle oldu. Dönünce satılığa çıkartırım ben bunu. Zaten böyle bir şansızlık da gidiyor şu an marmaris’teyim ve yangından haberiniz vardır. İki gündür ortalık felaket, 29 saattir elektrik yoktu daha yeni verdiler. Zaten boşaldı Marmaris.


    Bu arada ürüne gelince hepsi burada.com üzerindeki puanı 5.0’di. Şu an 4.5’e düşmüş. Son puanlayanlarin hepsi daha önce bahsettiğim problemlerden bahsediyorlar.

    Tekrar ediyorum cihaz şu anki haliyle kullanılamaz. Tabi bu benim görüşümdür.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • berkans kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • estamemuchoo E kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim kardeşim.

    Bu arada arkadaşlar kutunun içinden çıkan bir WhatsApp hattı vardı irtibat için Üretici firmanın. Onunla beraber şirketin web sitesinde kayıtlı olan telefonunu altı gündür arıyorum ne açan var ne eden. Telefon hattı zaten komple kapalı. WhatsApp dan mesajda attım hiçbir şekilde karşı tarafa iletilemedi. Bu firma topuk bile yapmış olabilir ya da göstermelik olabilir ki Ali bey de Çekincelerini bu konuda iletmişti.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • berkans kullanıcısına yanıt

    Hocam firmanın yaklaşımını bu başlık altındaki bir mesajımda belirtmiştim daha önce. Durumu anlatıp iade talebi için ulaşmaya çalışıyorsunuz sanırım. Ulaşsanız bile bir beklentiniz olmasın. Karşılaştığınız problemleri video ile kayıt altına alıp, konuyu tüketici hakem heyeti taşıyarak ancak sonuç alınabilir gibi görünüyor.


    Bende yaklaşık 1 haftadır farklı farklı odaların balık sırtı geçişlerinde sorun yaşıyorum. Daha önce ara ara sadece istasyonun olduğu oadadan çıkarken takılıp kalıyordu. Genellikle 4 oda temizliği için günlük veya iki günde bir çalıştırıyoruz. 1 haftadır salonun temizliğini bitirdikten sonra geri kalan odaya gitmek için hole geçemiyor. Oradaki geçiş çıtasında askıda kalıp hataya düşüyor. Bazen geri çıkıp kendini kurtarıyor fakat gelip yine askıda kalıyor. Uygulamadan durdurup istasyona geri çağırırsam 2-3 dk olduğu yerde dolandıktan sonra o çıkamadığı çıtadan çıkıp istasyonuna dönüyor. Geri kalan oda veya odalar için yeniden çalıştırıyorum. Çıta yükseliği 1.1 cm ve önceki haftalara göre değişen hiçbir şey yok. Çıtaya yaklaşırken cihazı yavaşlatacak bir eşya değişimi falan da olmadı. Bugün programa başlarken istasyon odasından çıkarken de takıldı ayrıca. Hem kendi odasından çıkarken hem salondan :) Evde ve gözlemliyor olmasam öyle kendi başına dolanıp en son nerede kalırsa kalacaktı yani. Ayrıca takılı kalınca harita üstünde göründüğü konumda da saçmalıyor. Haritada alakasız yerlerde gösteriyor robotu.





  • Dizdar kullanıcısına yanıt
    Ya arkadaşlar bir şey soracağım.

    Bugün eve geldim. Cihaz pili bitmiş bir şekilde salonun ortasında duruyordu. Tatile çıkmadan önce cihazın şarj yuvasına 3 - 4 santim sağa kaydırmıştım hemen yanında da S9 var.

    Elimle alıp şarj yuvasına koydum ve şarj oldu. Ama halen şarj yuvasına başka bir odada gösteriyor ve bir türlü düzelmiyor. Temizlemeye başla diyip yuvadan çıkarttıgim anda da Önce temizlik başladı uyarısı geliyor ancak yuvadan bile çıkmayıp işlemi kendi kendine durduruyor.

    Yuvasından çıktığında da temizliğe nadiren de olsa başladığında mesela atıyorum yatak odasında ise haritada kendini banyo daymış gibi gösteriyor. Koridora çıktığında mutfağa girdim diyor. İnanılmaz derecede sapıttı. Başka bir zaman mesela ise harita ekrandan siliniyor. Harita yönetiminde Görünmesine rağmen ana sayfada hiçbir harita gelmiyor ve 1 saat 1,5 saat bu şekilde devam ediyor.

    Ne yapmam gerekiyor Allah aşkına? Bu kadar saçma sapan bir olay olamaz. Hiçbir şekilde temizliğe başlamıyor. Sadece dört santim yana kaydırdim yani bir şeyde değiştirmedim. Yeniden haritalama yapmakta istemiyorum çünkü evi toplamam gerekiyor bu sefer ince bir şekilde.

    Benzer bir durum başına gelen var mı? Varsa nasıl kurtuldu bu sorundan?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkans -- 3 Ağustos 2021; 2:6:1 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • berkans kullanıcısına yanıt

    Daha öncede belirtmiştim aslında bu sorunun cevabını. Tekrar yazayım. Benim robot istasyonun olduğu odadan çıkarken kapının kenarına yaklaşarak geçmeye çalıştığı ve çıtada takılı kaldığı için istasyonu 15-20 cm oynatmıştım kapıyı ortalasın ve çıkabilsin diye. Bu oynatma hareketini yapınca robot fiziksel olarak bir noktada iken haritada farklı bir noktada görünmeye başladı. Bu nedenle artık oda kapılarını şaşırıp duvara toslamaya başlamıştı. İstasyonun yeni yeri ile yeni harita çıkarmadan sorunu çözemedim ben. Yeni harita oluşturmanız lazım veya 3-4 cm gibi komik bir mesafede olsa aynı yerine geri almanız lazım.


    Ben son haftalarda çoklu oda temizliğinde cihaz ile acayip sorun yaşıyorum. Daha önceki mesajda da belirttiğim gibi oda geçişlerim çıtalı ve cihaz kesinlikle birinde olmazsa diğerinde takılıyor. Geçen gün ilk defa takılmadı onda da son odayı bitirdikten sonra istasyona dönmek yerine süpürdüğü odaları tekrar dolaşmaya başladı. Bu sapıtma ile birlikte haritaya dahil olmayan bölümleri (banyo, balkon, kiler vs.) anlık haritaya ekledi. Ardından salona girdi fakat haritada holde görünmeye başladı falan derken mecburen durdurup istasyona geri çağırdım. Dün yaptırdığım iki oda temizliğini sorunsuz tamamladı. Yarın ne olur belirsiz yani.




    Bahsettiğim hatanın harita görüntüsü -->


    iLife A10S, A9S ve alt model robot süpürgeler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dizdar -- 3 Ağustos 2021; 2:47:9 >




  • berkans kullanıcısına yanıt

    cihaz istasyonda şarjda iken uygulamadaki alt menüden "maps management" seçeneğini seçin. Açılan sayfada solda now veya apply solda ise edit map sekmeleri göreceksiniz. solda apply görüyorsanız üzerine tıklayarak confirm sekmesine basın. bu durumda apply yerine now görüyor olursunuz. bu haliyle harita hazır demektir. bu şekilde bir denemenizi tavsiye ederim.

  • kk1903 kullanıcısına yanıt
    Apply yapinca harita yeniden gozukmeye basladi ancak yuvadan cik salona git komutu verince cikiyor hafif sonra duruyor ve beklemeye basliyot ve en son “re location failed” iyarisi veriyor surekli olarak. Bende yuvaya dondurmek zorunda kaliyorum. Dur direk bir odaya gondetmek yetine start yapayim dedim ve hooop yeniden sarj istasyonunu banyoda gostermeye basladi.

    Yok abi kesin olarak yeniden harita yapacaz mecburen. Ya 2 santim yana kaydirdim ya o kadar.

    Yok abi yok. Bakin daha agir yaziyorum. Bu makineyi bu haliyle almayin aldirmayin!!!!!!!!



    iLife A10S, A9S ve alt model robot süpürgeler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkans -- 3 Ağustos 2021; 11:38:45 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • berkans kullanıcısına yanıt
    A10s de dock un fişini kesinlikle çıkarmayın derim

    Benim de daha önce başıma geldi
    temizlik yaptırdıktan sonra yeni yerini buluyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dizdar kullanıcısına yanıt
    Bunu server daki harita ile kendi içinde haritanın wifi dan koptuğu zaman eşleyemediği zaman yapıyor sanırım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • estamemuchoo E kullanıcısına yanıt
    Benim başka bir sıkıntım daha var. Yeni harita yaptım.gayet güzel çıkardı ama bakın şu görüntüde normalde orada bir tuvalet var. Girişin içine katmış bu alanı. Ayırmak istediğim zaman ise bir türlü izin vermiyor.




    iLife A10S, A9S ve alt model robot süpürgeler

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Valla hasta olacam. Simdide ayirmiyor odalari bu hatayi verip.



    iLife A10S, A9S ve alt model robot süpürgeler

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • berkans kullanıcısına yanıt
    Bölmeye çalıştığınız alan küçük diyor zaten. Önce A ve B odalarını birleştirin ardından o çizgiyi çektiğimiz noktadan tekrar ayırın.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • estamemuchoo E kullanıcısına yanıt
    Valla wifi'ın o sırada çalıştığına eminim kullanıyor olduğum için ve wifi kör noktası yok evde. Ha anlık paket kaybı yaşadı ise birşey diyemem. Temizlik bitmeye yakın wifi bağlantısını kesip netleştirilebilir hata.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dizdar -- 3 Ağustos 2021; 15:56:16 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.