Bildirim
İlhaan İlhaan goooooooooooooooll!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Okulda öğle arasında kücücük televizyonda maç izliyorduk hocalarla beraber.Davalanın attığı kafa golünü dev ekranda izlemiştim Milli Kütüphane çalışanlarıyla.Çok güzel anılardı. -
-
Yok artık 5 dakika once aklıma geldi bu gol
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maçkolikten felan mı gördünüz beyler ? -
BU maçı izlediğimde gelibolu'da subay olan eniştemin yanındaydık askeri lojmanlarda.O zaman 13 yaşındaydım tabi.KOmutanların yemek yediği özel bir yer vardı orda izlemiştim komutanlarla maçı GOlden sonra sevinçten tabağı çanağı masayı devirdiler
Hiç unutmam komutan o golden sonra bana patates kızartması ısmarlamıştı.Getirin yeğenime(ilk defa görüyo beni) patates kızartması yesin demişti
Herneyse.Harbiden o golden sonra koşa koşa lojmana gitmiştim baba enişte yarı finaldeyiz diye.Onlarda evde maçı izliyormuş işe bak sen
-
quote:
Orijinalden alıntı: Pozitron~
Okulda öğle arasında kücücük televizyonda maç izliyorduk hocalarla beraber.Davalanın attığı kafa golünü dev ekranda izlemiştim Milli Kütüphane çalışanlarıyla.Çok güzel anılardı.
Bizi spor salonuna alıp maçı izletmişlerdi -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bi an yüzümü ve vücudumu hissetmedim noluyo la -
Ben milli takımı özledim arkadaş, ben milli takım için yapılan şarkıları söylemeyi özledim, ben o güzel günleri özledim.
Milli takımı böyle rezil hale getirenlerin suratında damacana patlasın emi. -
brezilya maçında hoca izin vermişti sınıfça kantine inip izlemiştik -
-
Babamla işyerinde izlemiştik. Birkaç akraba, birkaç da tanımadığımız maçı izlemek için gelen adam vardı. Golden sonra tanıyıp tanımamak farketmeden fena sevinmiştik. Harikaydı ya. Şimdiyse milli maçlardan kaçıyoruz.
Brezilya maçını da okulda izlemiştik. Sınıflarda bulunan televizyonlardan tüm okul izliyordu. Sinerjiye gel ya tüm okul. Hasan Şaş yüzünden girmediğimiz şekil kalmamıştı -
quote:
Orijinalden alıntı: 1lac
quote:
Orijinalden alıntı: Bora T.
Unutulmaz çalım.
Sen hiç beşiktaş bölümünde takılıyor musun , ne zaman Gs bölümünde bir konuya girsem senin mesaj , birazda beşiktaş bölümde takılsan herkes için en iyisi olacak.
Toplasan haftada 4-5 mesaj anca atıyorumdur.Ayrıca sana mı soracağız nerede takılacağımızı.Kendi işine bak.
-
-
Eve tam geldim maç başlamıştı.O hakeme de az sövmemiştim. -
-
Ben de dünya kupası maçlarımızda okula gitmemiştim. hatta bu maçta yolculuktaydık izmire gidiyorduk bir kahve gibi bir yere girdik ama içerde kadın erkek,Türk,kürt,laz herkes vardı öyle bir çoşku vardı ki kelimelerle anlatsam kimse inanmaz. Gözlerinizle görseniz insanmazdınız -
-
Dur bakayım hafıza testi
İlk Brezilya maçını hatırlamıyorum
Kosta Rika maçında okul açıktı daha kapanmamıştı diye hatırlıyorum Emre kötü oynadı falan diyordum
Çin maçında okuldan eve gelmiştim babam kuru fasulye yerken ben maç izliyordum
Japonyada bağdaydım salıncakta otururken izliyordum herhalde maçı Davala atmıştı
Senegal maçında dedemlerin evinde yattığım yerde ingilizce çocuk kitaplarına bakarken izliyordum
Diğer Brezilya maçını yine hatırlamıyorum
Kore maçında yine bağdaydım bisküvi ve meyve suyu partisi eşliğinde maçı izliyordum
Burdan şu kanıya vardım yenildiğimiz her maçı unutuyorum
Benzer içerikler
- passolig debit plus nedir
- forma nasıl yıkanır
- milenyum kupası
- forma orjinallik sorgulama
- beko boykot mu
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X