Şimdi Ara

İlginç şeyler oluyo beyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Askeriyeye yakın oturuyoruz az önce bikaç tane f16 kalktı hareketlilik var baya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Buradan da epey bir kalkış oldu 7.ana jet üssü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskişehir'de havalimanı vs. dibinde oturuyorum. Askeriyenin diğer şubeleride aşırı uzak değil. Şuan burada bir şey yok. Şehirler neresi?

Ayrıca hayır olsun. Umarım kötü bir şey yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WMMilas -- 23 Aralık 2016; 5:50:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WMMilas

Eskişehir'de havalimanı vs. dibinde oturuyorum. Askeriyenin diğer şubeleride aşırı uzak değil. Şuan burada bir şey yok. Şehirler neresi?

Ayrıca hayır olsun. Umarım kötü bir şey yoktur.

Malatyada yaşiyorum.

• Gün ağardığı zaman duymak istediğim tek şey videonun montaj ve yalan olduğudur. İnanarak bile yazamıyorum ama kabul etmek istemiyor insan işte..

Yoksa TSK nın 10000000000000000 tane teröristi etkisiz hale getirdik tarzı haberleri şu an için umurumda değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drakeshark

Gün ağardığı zaman duymak istediğim tek şey videonun montaj ve yalan olduğudur. İnanarak bile yazamıyorum ama kabul etmek istemiyor insan işte..

Yoksa TSK nın 10000000000000000 tane teröristi etkisiz hale getirdik tarzı haberleri şu an için umurumda değil.

Bugün 23 Aralık, bkz: 23 Aralık 1930. (Kubilay olayı)
  • internette sıkıntı var twitter bende girilmiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bana bişeyler oluyo
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Gün ağardığı zaman duymak istediğim tek şey videonun montaj ve yalan olduğudur. İnanarak bile yazamıyorum ama kabul etmek istemiyor insan işte..

Video sahteyse f16 lar niye kalktı? Bence video gerçek. İktidar ve yandaş medya şimdilik gizlemeye çalısıyo ama yarın mecburen duyulacak.

O zaman da işte bakın biz de gece f16larla 172727 tane isidli oldurduk ( ki bence yalan, dağa tasa bomba atip gelecek uçaklar) diyecekler. Karşi argüman olarak.

Rte yine kendini kahraman gibi gösterecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: WMMilas

quote:

Bugün 23 Aralık, bkz: 23 Aralık 1930. (Kubilay olayı)

o tsk bu tsk değil malesef. O hükumet bu hükumet değil.
  • Işid daeş mevzileri vurulmak için olabilir mi acaba.
  • ne oluyor oglene belli olur tabi medya susmazsa..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.