Bildirim
ilginç konusu olan film önerisi ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
up -
up -
Dr. Parnassuse mu ne oyle bi film var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
6. his,mr. nobody,truman shows... -
Shutter Island, Truman Show -
quote:
Orijinalden alıntı: Jim Carrey
Shutter Island, Truman Show
bu filmleri izlemiştim . bu filmlere benzer başka öneriniz var mı ? -
in time yukardaki önerilerin ilginc konusu falan yok -
ilginç konu derken sıradan aşk,dövüş , dünyayı kurtaran adam dışındaki konuları kastettim -
quote:
Orijinalden alıntı: TcetveL
quote:
bu filmleri izlemiştim . bu filmlere benzer başka öneriniz var mı ?
İsyan dediğin Equilibrium mu? C. Bale'nin? The Prestige var.İlginç filmdi.Komedi istiyorsan Tropic Thunder, Ace Ventura 1-2, Dumb and Dumber -
quote:
quote:
quote:
bu filmleri izlemiştim . bu filmlere benzer başka öneriniz var mı ?
İsyan dediğin Equilibrium mu? C. Bale'nin? The Prestige var.İlginç filmdi.Komedi istiyorsan Tropic Thunder, Ace Ventura 1-2, Dumb and Dumber
evet Equilibrium . tavsiyeler için sağolun -
Önemli değil.Bilim kurgu-romantik olarakta The Adjustment Bureau ve The Time Machine (Guy Pearce) var.Ama gerçekten izlenicek filmler -
the bourne den sonra matt damon hayranı oldum. ilk önerdiğiniz filmde de matt damon varmış sevindim :) -
quote:
the bourne den sonra matt damon hayranı oldum. ilk önerdiğiniz filmde de matt damon varmış sevindim :)
Bende Matt Damon için izlemiştim.Emily Blunt iyi.Ayrıca senaryoda farklı gerçekten.Bilim kurgu işte.İzleyince seviceksin -
quote:
frekans , 127 saat , isyan , misery , the others gibi konusu değişik ve güzel bir film arıyorum .yardımcı olabilir misiniz?
Al sana ilginç ve bir o kadarda müthiş bir film..
-
ispanya yapimi filmleri tavsiye ederim.Ozellikle Belen Rueda ya da Ricardo Darin in filmlerini sevecegini dusunuyorum. El Orfanato yu izlemediysen izle The Others sevdiysen bunu da seversin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Night Shyamalan filmleri...
işaretler
köy
6. his
ve diğerleri...
avatar (son hava bükücü) çok gerekli değil... -
-
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X