Şimdi Ara

İlginç Kaza Anıları. [7 Kere kafamı yardım]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar burada kafamı yardığım anılarımı anlatacağım. eğer sizinde böyle anılarınız varsa anlatın öncelikle 3 kardeşiz bunu belirteyim

1. kız kardeşim kırık salıncakta sallanıyordu. zincirlerinden biri kopmuştu ve bunda sallanabiliyordu. neyse bende bineyim dedim bu kız yapıyorsa ben kesin yaparım diye sonra tabi düştüm salıncaktan. o işçilerin çimentoyu karıştırdıkları yer kurumuş sivri sivri uçları olmuş kafam girdi oraya kan falan akıyor. kan aktıkca ağladığımı hatırlıyorum sonra hastaneye götürdüler tabi.

2. erkek kardeşim(benden 7 yaş küçük) ile bir duvarda oturuyorduk. duvar 2 metre kadardı. ama bizim yüzümüzün dönmüş olduğu kısım 50 cm falan ayaklarımızı değdirebiliyorduk. neyse işte kardeşim dengesini kaybetti(evet otururken) arkaya düşmek üzereydi. tam düşecekken onu kolumla ileri ittirdim ben yere düştüm kafam yarıldı

3. mahallede bisiklete binip gezmek çok güzel birşeydi ozamanlar. arkadaşlarla 4-5 li sıralar halinde gezerdik. neyse bisikleti sürerken dengem bozuldu yine o çimentoları yapıp yapıp bıraktıkları betona düşüp kafamı yardım.

4.yine bisiklet sürerken dengemi kaybedip yere düştüm ve arkamdan gelen arkadaşın 4 tekerli bisikletinin sol tekeri kafamı çiğnedi yine yarıldı...

5. mahalle maçında şu aşşağı doğru inen depolar varya. kapağı açınca merdivenle iniliyor. neyse onu açık bırakmışlar. penaltı kullanacakken gerildim gerildim kafa üstü yine düştüm yarıldı kafam

6.evde anahtarı unutunca su borusundan balkona tırmanmaya çalışırken yine düştüm aşşağı gerisini biliyorsunuz

7.okulda kapıyı tutardık dışardakiler içeri girmesin diye yanımda 2-3 kişi vardı tutuyorduk baya zorluyordu arkadakiler sonra ynaımdakiler birden bıraktı kapı duvara yapıştı arasında ben kaldım kafa gitti yine

garip olanı hep aynı yer kanadı. ve şimdi saç çıkmıyor ordan yorum serbest. varsa böyle anılarınız paylaşınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leftist Pony -- 14 Ekim 2013; 15:19:27 >

• hmm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kedi canını senin.
  • bakarız
  • 5'e cok guldum.1 kere benim de basima geldi.Bisiklete biniyordum benden buyuklere ozendim ellerimi birakmamla birlikte yerdeyim ve basim yarilmis. (Yas :6)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evin içinde saklambaç oynarken gardolabın içine dalmıştım saklanmak için, tam içine girerken ayağım önündeki çıkıntıya takıldı arkasında da kapatılmış bir pencere ve altında da mermer varmış alnımı oraya çarptım, yarıldı.
  • Senin peder besmelesiz baslamis herhalde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • e birinizde geçmiş olsun demediniz ya sizin başınızdan geçmedimi böyle şeyler? anlatıverin zaman geçmiyor
  • 2 hakkın kaldı dikkat et

• Valencia da canizares mi ne öyle bir kaleci vardı o idolumdu bir gün yatağa atlarken canizareeeees diye uçtum kafamı duvara vurdum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3. Yıldız Yolda -- 14 Ekim 2013; 16:19:26 >
  • bi öl git be hayat istemiyo seni hala direniyon

şaka şaka alınma
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcakil34

Valencia da canizares mi ne öyle bir kaleci vardı o idolumdu bir gün yatağa atlarken canizareeeees diye uçtum kafamı duvara vurdum

• Ustekki kafan kullanilmaz artik altakkini uste getir

• quote:

Orijinalden alıntı: TikDiyenTüleyman

2 hakkın kaldı dikkat et

birini unutmuşum.

biz küçükken mahallede lastik topla çok oynardık. tabi topa alışınca mahalle maçında birisi orjinal top getirmişti. top yükseklerden geliyor bir kafaya çıktım. çıktığım gibi yere yapıştım. ne sert topmuş ya

birde yine bir mahalle maçında bilirsiniz 7 yaşında olanda 17 yaşında olanda vardı. ben işte 10-11 yaşındayım. abinin biri bi şut çekti tam karnıma geldi. 15 dk kendime gelemedim nefes falan alamadım

• Çaylayan adam gibi , sende habire kafanı yarmışsın.
  • Arkadasım pervaneye kaptırmıstı kafayı yarılmıştı :D

• İlk bisikletimi 7 yaşında aldım heyecan var tabi, ama önceden çok sürmüşlüğüm var arkadaşlarımın bisikletini filan her neyse 3-4 tane arkadaşta aynı bisikletten aldılar. 2 gün sonra geldiler hadi gezelim diye bende çıkardım bisikleti çıktık geziyoruz sokaklarda aklımdan geçirdim "bir artistlik yapıyım şurdan dönemeci kaydırarak geçiyim" diye demez olaydım bunun ön freni sağda arka freni solda imiş ben arka fren sandım bir sıktım, sıkış o sıkış hava da takla atarak yere indim 5 metre daha geriye düşsem bisikletin gidonu saplanıcak bir yerime. Şükür bir şey olmadan sapa sağlam kurtuldum o gün bu gündür bisiklet almadılar bana.
  • bir tane daha anlatayım. küçükken(7 yaşındaydım) baya hızlı koşardım. Bir mahalle vardı. Böyle yukarıdan aşşağıya doğru. nasıl diyeyim bi tepenin eteğine kurulmuş gibiydi. elimize taşları alıp alıp atardık aşşağı doğru. bazı evlerin çatısına falan gelirdi aşşağıdan 4-5 tane teyze başladı ellerinde süpürgeyle arkamızdan koşmaya. bağırıyorlar bide. nasıl korktum bilemezsiniz. bir apartmanın içine girdim. merdiven boşluğuna saklandım. daha sonra kadın girdi içeriye. çık dışarı falan bağırıyor. sonra bir teyze çıktı kapının birinden. ne bağırıyorsun kadın falan bunlar konuştular durumu anlattı süpürgeli karı. tam o sırada boşluktan çıktım merdivenleri tırmanıp merdiven arasındaki pencereden tam çıkacakken totoma süpürgeyle 4 defa vurdu. götü tam kurtardım derken 2 de bacaklarıma yedim. bacağımın biri kanadı sonra çıktığım gibi yerden kum alıp pencereden kafasını çıkarıp bağıran karıya attım. sonra kaçtım. anlattıklarım hoş birşey değil gibi görülebilir(ki hoş değiller)ama çocukken böyle şeyleri çok yapardık.

mesela yan bahçedeki amcanın erik ağacına tırmanıp eriklerini toplardık. kapıdan sopayla bi fırlardı bütün çocuklar aşşağı çil sürüsü gibi dağılırdık. ama korkudan çok eğleniyorduk. biz bu erik işini alışkanlık haline getirince adam sapan almış. kapıdan bi çıktı. bizde kaçacakken sapanla yardırdı taşları. ben korktum ağaçtan inemedim. tüm şerefsizler sattı beni. neyse babamı aradı. ağaçtan indirdi babam beni. eve gidincede bir güzel dövdü

• Okulda yakalamaca oynuyorduk (1 veya 2. sınıf) duvarın köşesine ibretlik bir şekilde çarpıp kaşımı yardım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.