Şimdi Ara

ilginç devir sorununa yardım lütfen!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aracım tempra 94 model 1.6 karbüratörlü ..

birkaç gündür seyir halinde silkeleme başladı ( özellikle 2800-3000 devir aralığında daha belirgin ama daha düşük devirlerde de hissettiğim oldu mesela ani gaz kesince öne yığılmayla başlayıp ard arda silkelemeler ile devam ediyor..

ama 3000 devire gelirken her seferinde mutlaka hissediyorum.

HEM GAZDA HEM DE BENZİNDE DURUM AYNI.

silkeleme ileri geri sarsılma şeklinde.

motorun sesi de aynı ritimde oluyor silkeleme sırasında.ama 3000leri geçince düzeliyor gibi,gaz yeme iyi son hız iyi devirlenme iyi 3.vites zorlanmadan 100 bastım bugün (araba station wagon)

genel bilgi:

debriyaj seti yeni motor üstten yenilendi ve sorunsuz.yağ eksiltme hararet geç çalışma tekleme stop etme vb.hiçbir sorunu yok

bugün silkelemeyi çözmek için yapılanlar:

1.karbüratör temizleyici katkı atılıp 100 km yakın benzinde kullanıldı

2.distrb.kapağı ve yağ kaçırdığı için keçesi değişti

RASTGELE PARA HARCAMAK VE DENEME YANILMA YAPMAK İSTEMİYORUM SİLKELEMEYİ BİLE HİSSEDEMEYEN USTALARA DA BİRDAHA GİTMEK MANTIKSIZ GELİYOR.AMA BİR GERÇEK DE VAR Kİ ARABADA SORUN VAR VE SÜRÜŞ ACAYİP SIKINTILI.

• buji kablosu problemi
  • hocam dijiplex 2 atesleme unitesi var soketlidir çekince kolayca cıkar.karburatorlu temprası olan birinden atesleme beynini seninkine takıp dene.ondan sonra buji kablosu buji tevzi makarsı vs. boşa masraf yapma ben hepsini bosa değiştirdim sorun beyinden miş.
  • bi ara aynı sorunu okumuştum benim başıma gelmeden önce.sonra bulamadım dün gece çok aradım sen miydin yoksa o ?
    ne yaptın nasıl düzeldi seninki?
  • ben cıkma beyin aldım 130 ytl ye su an mukemmel ama once beyinden olduguna emin olman lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.