Şimdi Ara

İlginç Bir Skin Var Elimde...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde oyunda daha önce rastlamadığım bir skin var, aslında tanıdık bir skin ama bu şekilde görüneni yok sanırım pazardan falan baktığım kadarıyla...

Glock-18 / Öğütücü MW. açıkcası değerini kestiremedim, görüşlerinizi bekliyorum. Teklifi olan varsada yeşillendirsin bakarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mozartagabey -- 29 Ocak 2015; 0:39:38 >

• aynisi bendede var :D biri takasda vermisti degerli oldugunu sanmiorum
  • değeri yok ama normal grinderlardan çok daha güzel bence. bende alırken marketten inspectleyip alıyordum. rainbow falan diyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elindeki grinder siyah rainbow da deniliyor, normal kesik ksik gri cizgili grinderlerden daha degerli.
    ne kadar fiyat artisi saglar bilmiyorum ama stattrak olursa degerini bitaz konustururdu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok fazla bir fiyat farkı oluşturmaz. Ama marketteki en düşük fiyatın üstünde.
  • Pek pahalı değil

• glock skinleri bir birine çok benziyor. dragon tattoo, parçalı çelik, catacombs, grinder falan siyah gri gümüş tonlarda. belki bu şekilde olması biraz farklılık katar diye düşünmüşlerdir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yorumlar için teşekkürler oyunda silahını atar mısın falan diyenler oluyor buda hoşuma gitmeye başladı :)) değeri nedir bilinmez ama ben sevmeye başladım iyice :) Bu arada bir kaç arkadaş var çoğu kişide demiş ama pazarda baktığım kadarıyla 15 sayfa falan baktım rastladım bu şekil diyemem... Bu bazı silahların eşini bulamama olayını çok iyi ayarlamışlar kami de sertleşmiş çelikte vs...
  • bende bu yeni renk olaylarindan pek anlamiyorum ama benimde elime bi ak47 sertleştirilmiş kasa geçince biraz araştirmaya başladım ak47ler için söylüyorum 30key farkla satilanlar oluyor bunların garip meraklıları var hocam öğütücü ucuz bi eşya olduğu için çok değer görmeyebilir ben olsam satmazdim görünüşü baya iyi kullanırdım tradelerin yanina bunu tek sayfa açip bumplardım belki iyi bi teklif gelebilir zamanla
  • Bende de var bundan ama ustunde kirmizi noktalar var . Ss atarim eve gecince.

• bir benzeri de bende var bunun

• sendeki 4-5 lira civarı dostum, tam simsiyah olsa (grilikler var seninkinde) daha fazla edebilirdi. Yani şu an pek de özel değil, 4 liraya koyduğunda da satılması uzun sürecektir, çünkü kişilerin sayfa sayfa arayıp bunu beğenmesi gerekir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.