Şimdi Ara

İLGİNC BİR ÖZELLİĞİMİ KESFETTİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler son 2-3 yıldır basıma gelen birseydir.6.hissimin cok kuvvetli oldugunu anladım.bununla ilgili basıma gecen olayları isteyen olursa anlatırım cünkü biraz maceralı olaylarım varda simdi uzun uzun yazmak istemiyorum.ama bir örnek verirsem diğelim sokakta birini düsündüm 1-2 saate o kisi karsıma cıkıyor.ama söyle birsey var ben "hmm simdiyi esrayı düsünüymde karsıma cıksın" dersem iste o zaman cıkmıyor.öyle rastgele biri aklıma takıldıgında o gün mutlaka onu görüyorum.dediğim gibi 6.his ile ilgili maceralarım var isteyen olursa 9-9:30 gibi anlatırım.

edit:Diyorum ya sadece bende var demiyorum ama sadece bu olaylarlada kalmadı basımdan gecen cok sasırtıcı seyler var.Tek oldugumu düsünmüyorum yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SansiSalvo -- 2 Temmuz 2012; 20:55:10 >

• O olay banada oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir şey diyim mi bu bende de var benzeri tabii mesela bir olay hakkında yorum yapıyorum geçenlerde Almanya İtalya maçı vardı Almanya alır dedim tam tersi oldu bir şeye içten inanıyorsam tam tersi oluyor ama tam tersi olsun diye bir şey düşünürsem olmuyor.
  • reserved

• Yerimi aldım.
  • tutmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emmesen

Bir şey diyim mi bu bende de var benzeri tabii mesela bir olay hakkında yorum yapıyorum geçenlerde Almanya İtalya maçı vardı Almanya alır dedim tam tersi oldu bir şeye içten inanıyorsam tam tersi oluyor ama tam tersi olsun diye bir şey düşünürsem olmuyor.

Aga iste 6.his olayını düsünmeden yorum yaparsam oluyor o aynen .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SansiSalvo

Evet beyler son 2-3 yıldır basıma gelen birseydir.6.hissimin cok kuvvetli oldugunu anladım.bununla ilgili basıma gecen olayları isteyen olursa anlatırım cünkü biraz maceralı olaylarım varda simdi uzun uzun yazmak istemiyorum.ama bir örnek verirsem diğelim sokakta birini düsündüm 1-2 saate o kisi karsıma cıkıyor.ama söyle birsey var ben "hmm simdiyi esrayı düsünüymde karsıma cıksın" dersem iste o zaman cıkmıyor.öyle rastgele biri aklıma takıldıgında o gün mutlaka onu görüyorum.dediğim gibi 6.his ile ilgili maceralarım var isteyen olursa 9-9:30 gibi anlatırım.

Aslan burcu musun?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Bir şey diyim mi bu bende de var benzeri tabii mesela bir olay hakkında yorum yapıyorum geçenlerde Almanya İtalya maçı vardı Almanya alır dedim tam tersi oldu bir şeye içten inanıyorsam tam tersi oluyor ama tam tersi olsun diye bir şey düşünürsem olmuyor.

Aynen ama bak mesela bir şey hakkında bir yorum yaptım diyim ardından lan böyle dedim de şimdi tam tersi olmasın dersem evet tam tersi olmuyor tüm saflığımla o özelliğimi unuttuğum an ne dersem tam tersi oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Shape Of My Heart

quote:

Evet beyler son 2-3 yıldır basıma gelen birseydir.6.hissimin cok kuvvetli oldugunu anladım.bununla ilgili basıma gecen olayları isteyen olursa anlatırım cünkü biraz maceralı olaylarım varda simdi uzun uzun yazmak istemiyorum.ama bir örnek verirsem diğelim sokakta birini düsündüm 1-2 saate o kisi karsıma cıkıyor.ama söyle birsey var ben "hmm simdiyi esrayı düsünüymde karsıma cıksın" dersem iste o zaman cıkmıyor.öyle rastgele biri aklıma takıldıgında o gün mutlaka onu görüyorum.dediğim gibi 6.his ile ilgili maceralarım var isteyen olursa 9-9:30 gibi anlatırım.

Aslan burcu musun?

Hayır dostum değil .

• olur oyle. ama banada oluyor var bi isler.

• hisi misi bırak esrayı özledim lan geçen yıl reddetti hala aklımda esra neden böyle yaptın sanki
  • quote:

quote:

quote:

Aynen ama bak mesela bir şey hakkında bir yorum yaptım diyim ardından lan böyle dedim de şimdi tam tersi olmasın dersem evet tam tersi olmuyor tüm saflığımla o özelliğimi unuttuğum an ne dersem tam tersi oluyor

Aynen öyle dostum , benim söylediklerimin tersi cıkması olayı falan olmuyo ama seninkide benim olaylara benziyor.Bir sey düsündügümde o özellik tamamen aklımda olmayacak düsündüğüm seyden sonrada aklıma gelmeyecek iste o zaman tamamdır .

• SEÇİLMİŞ KİŞİ DEĞİLSİN HACI KUSURA BAKMA
  • Ben bazen yolda birini başka birine benzetiyorum aradan 15-20 dk geçiyor o benzettiğim kişiyi görüyorum genelde oluyor bu. Bu nedir doktor
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen öyle dostum , benim söylediklerimin tersi cıkması olayı falan olmuyo ama seninkide benim olaylara benziyor.Bir sey düsündügümde o özellik tamamen aklımda olmayacak düsündüğüm seyden sonrada aklıma gelmeyecek iste o zaman tamamdır .

Balık burcusun dimi sende balık ruhu sezdim

• Kardeş fazla sevinme o banada oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: eBnt

olur oyle. ama banada oluyor var bi isler.

Dostum bence "olur öyle"lik bise değil.her insanda yokmus bu.arkadaslarım bile sasırmaya basladı söylediklerimin cıkmasına .
  • aynısının tıpkısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: boy_ahmet

SEÇİLMİŞ KİŞİ DEĞİLSİN HACI KUSURA BAKMA

ben secilmis kisiyim demedimki aga sadece bu yolda karsılasma hikayesi falan yok sadece daha cok olay basımdan gecti benim gibi insanlar vardır ama her insanda yoktur dostum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.