Şimdi Ara

İlginç Bir Klevye Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende microsft wireless desktop 3000 klevye var. bu klevye'yi sorunsuz kullanıyordum ama yaklaşık bir haftadır oyunlarda (iki oyun oynuyorum portal 2 ve cs go ) oyunu normal bir şekilde oynarken (yaklaşık bir saat filan oynadıktan sonra oluyor genelde). klevye birden kilitleniyor. tuşlar 5-10 saniyede bir tek sefer basıyor bazen daha uzuyor bazende kısa oluyor. oyuna girip çıkınca bazen düzeliyor bazende 1 dk oynuyorsun tekrar aynısını yapıyor. birkaç kez denedim acaba oyunla ilgili birşeymi var diye masaüstüne yeni metin belgesi oluşturdum geçiş yapıp orada w tuşuna bastım bir defasında takılır gibi oldu hatta takıldı desem daha doğru olur ama bilgisayar kasıyo ondan olabilirmi diye şüpheye düştüm. yardımınızı bekliyorum yardımını esirgemeyen herkese teşekkürler.

belirtmek istediklerim
    klevyenin pili dolu yeni değiştirdim
    yapışkan tuşlara baktım aktif herhangi birşey yok
    donanımı kaldır diyip yeniden tanıttım
    usb girişinin yerini değiştirdim
    donanımda birsorun olduğunu sanmıyorum. ama bu konudada tüm önerilere açığım
    normal windowsta kullanımda hiçbir sıkıntı yaşamadım. (ama en aktif klevyede oyunda kullanılıyor sürekli w tuşu gibi, tuşa sürekli basıyorsun)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows'un ilginç bir sorunu
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.