Şimdi Ara

İlginç bir hata programlar açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
24.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elimde Iphone 3GS 16gb var. APPLE programları (safari ipod calculator...) harici diğer programların hiçbiri açılmıyor
    Programa tıklıyorum mesela facebook uygulaması açılır gibi olup hemen kapanıyor program.Diğer programlar radio ve oyunlarda aynı şekilde açılmıyor

1 kere daha böyle olmuştu telefonu açıp kapattım düzeldi ama şimdi düzelmiyor. Restore mu yapayım ne yapayım?

• Dfu mode a alip temiz bi restore cekin duzelecektir muhtemelen uygulamalardan biri cakisiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Louies

Dfu mode a alip temiz bi restore cekin duzelecektir muhtemelen uygulamalardan biri cakisiyor

DFU mode'A nasıl alınıuyor tam bilmiyorum telefonda jail break yok ayrıca
  • Ok buldum teşekkürler
    http://www.mmcn.org/iphone/iphone-dfu-moda-nasil-alinir.html

restore çekicez mecbur
  • Restore yapmak üzereydim bazı programları İTUNES kendi sildi sonra restore yapmadan telefon kendiliğinden düzeldi ilginç bişi
  • demekki cakısan bisey varmıs..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Louies
    demekki cakısan bisey varmıs..

Ve iTunes düzeltmiş :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Restore etmeden önce iTunes'i authorize et. Bi dene. Olmazsa restore edersin.
  • peki dfu moda alınca dosyalarım siliniyormu?
    Bide restore yapınca versiyon güncelliyormu? Versiyon güncellerse 3.1.3 yapar onuda cihaz su an jailbreaklı olduğu için istemiyorum..

Aynı hatayı bendede verdi. Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marikanwap
    Restore etmeden önce iTunes'i authorize et. Bi dene. Olmazsa restore edersin.

authorize nasil yapiliyor. benim problemim de telefon, mail ve ayarlar calismiyor. yani acilir acilmaz kapaniyor.
  • Ayni sorun dun bana da oldu soft reset acma kapatma hicbiri duzeledi.. İcinden cikanlar haric hicbir program acilmiyor.. Acilir gibi olup home sayfasina donuyor.. Ama tam anlamiyla durup dururken oldu. Ne bi app yukledim ne bisey.. İtunesada tam hakim degilim ne yapsam bilmiyorum. Ayarlarm bozulmasn diye ios5 yuklemeyim dedim ama kacamadim kaderden :))
  • Sorunu programlardan herhangi birini silip tekrar yukleyerek astim. Hepsi duzeldi.
  • Bende 1 aydir iphone 4s kullaniyorum. Ayni sorunu iki kere yasadim. Denildigi gibi herhangi bir applicationu silip yeniden yukledigimde sorun cozuldu.
    Bu konuda bir bilgisi olan var mi? neden kaynaklaniyor acaba itunes'la alakali birsey mi?
    Icinde telefonu aldigimda gelen uygulamalar duzgun calisiyor ama sonra yuklediklerim calismiyor.
    Kalici bir cozum icin sebebini cok merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zombilirkişi

Bende 1 aydir iphone 4s kullaniyorum. Ayni sorunu iki kere yasadim. Denildigi gibi herhangi bir applicationu silip yeniden yukledigimde sorun cozuldu.
    Bu konuda bir bilgisi olan var mi? neden kaynaklaniyor acaba itunes'la alakali birsey mi?
    Icinde telefonu aldigimda gelen uygulamalar duzgun calisiyor ama sonra yuklediklerim calismiyor.
    Kalici bir cozum icin sebebini cok merak ediyorum.

Uygulamalar sandbox ta çalışır. ios'a yüklenen hiçbir uygulama diğerine erişemez değiştiremez. sistem dosyalarına etki edemez. ios ile alakalı bir hatadır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drony -- 27 Aralık 2011; 18:10:05 >
  • apple store giriş yapmanız gerekiyor bu hatayı aldıgınzda bir uygulama indirmeyi deneyn sifrenizi girdkten sonra düzeliyor tüm uygulamalar. iphone uygulamalar hangi kullanıcı adı ile indirlmişse o ad ile calıstırmak istiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nostribox

apple store giriş yapmanız gerekiyor bu hatayı aldıgınzda bir uygulama indirmeyi deneyn sifrenizi girdkten sonra düzeliyor tüm uygulamalar. iphone uygulamalar hangi kullanıcı adı ile indirlmişse o ad ile calıstırmak istiyor.

Adam haklı beyler ben denedim oldu restore atmaktan kurtuldum ;) tsk ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

quote:

apple store giriş yapmanız gerekiyor bu hatayı aldıgınzda bir uygulama indirmeyi deneyn sifrenizi girdkten sonra düzeliyor tüm uygulamalar. iphone uygulamalar hangi kullanıcı adı ile indirlmişse o ad ile calıstırmak istiyor.

Adam haklı beyler ben denedim oldu restore atmaktan kurtuldum ;) tsk ederim

önemli değil sevindm işe yaramasına :)
  • Bir teşekkürde benden olsun ve güncel kalsın bence
  • Arkadaşlar bende 3gs 16 gb (sürüm 4.2.1)
    kullanıyorum jb var cm 2011 gangstar gibi oyunları
    instollustan indiriyorum ama açmıyor oyuna
    tıklıyorum hemen homeye atıyor acil yardım edin lütfen
  • quote:

tesekkurler dostum, hortlmk gbi olmasin ama
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.