Şimdi Ara

İlandaki ibiza nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-seat-ibiza-1.2-tsi-sport-sc-dsg-105-hp-219578331/detay
    Arkadaşlar bu araç sizce nasıl ? Kazaları sıkıntı oluşturumu ? Fiyatı pahalımı ? Görüşlerininizi paylaşırsanız sevinirim almayı düşünüyorum.

• Arabanin pestili cikmis. Ederi ne ki bi dolu hasar kaydi var. Ayrica tek kapi sorun bence. Ucuz olsa bile bulasmazdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: feanor007

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-seat-ibiza-1.2-tsi-sport-sc-dsg-105-hp-219578331/detay
    Arkadaşlar bu araç sizce nasıl ? Kazaları sıkıntı oluşturumu ? Fiyatı pahalımı ? Görüşlerininizi paylaşırsanız sevinirim almayı düşünüyorum.

bence de hocam bu araca bu fiyat verilmez 3 parça değişende cabası aynı fiyata biraz daha bekle 4 kapılı düşürürsün bundan daha temiz olur ayrıca motor kısmı pert olmuş bu aracın kaput camurluklar aynı anda sürtmeden dolayı değişmez heralde

• 2. Fotoğrafta sağ yolcu paspasını görünce ne açıklamayı okudum, ne de diğer fotoğraflara bakma gereği duydum.
  • Pestili çıkmış araba + desege. Kaç oradan

• Aptal aptal sıfır araba satar gibi açıklama yazmışlar bu namussuzlar o arabayı sahibinden alırken senin arabanın pertten farkı yok bu araba satılmaz 22 bin veririz demislerdir.satarken açıklamaya bak sanki 2 çizik var gibi anlatmışlar.tipik galerici ışte uzak durun.internet çağında hala emlakçı galerici vs asalaklar ekmek yiyor .yazık

Edit.araç plazadan satılıyormuş galericiler hakkında fikrim değişmedi aynı .okun laciverdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacques1791 -- 7 Temmuz 2015; 17:42:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.