Şimdi Ara

İlandaki Hasarlı A3 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sahibinden.com'da gezerken aşağıdaki linke denk geldim.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-audi-a3-piyasadan-20-000-tl-asagi-28775646/detay
    adam hızını alamamış bir tane daha ilan açmış. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-hasarli-araclar-otomobil-audi-bole-araba-bi-tane-daha-yok-beyaz-audi-2010-28741662/detay

Gelelim soruya:

1- Sadece kapı değişmesiyle tüm hatalar düzeltilmiş olur mu? Mesela kapıdan aldığı darbe başka bir yeri bozabilir mi?
    2- Başka bir yerinde hasarı var mıdır? Nasıl anlarım?
    3- İleride satarken zor olur mu? Kaybım büyük olur mu?

Bi de 40000 TL buna verilir mi?

• Ya hocam 40.000 TL verip de kazalı bir araç almak bana göre pek akıllıca olmaz gibime geliyor.

Düzeltme:Gereksiz sözcük kullanımı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cellar Door -- 25 Temmuz 2010; 23:09:19 >
  • ön çamurluktada hasar ğözüküyor tam bır ekspertiz raporu çıkarmalarını isterseniz ne var ne yok çıkar ama şahsen ben almazdım
  • Merhaba,

On camurlukta hatta saside de problem gorunuyor. Beni asil dusunduren sadece kapi nasil o hale gelmis?

Satan galeri neden 1500 TL. masrafi yapip da bahsettigi kari kendi kazanmaya calismiyor acaba?

Tesekkurler,

Hicks
  • Sağ kapı , sağ marşbiyel ve sağ ön çamurluk masrafı var. Eğer tek masrafı buysa alıp binilebilir bence. Hicks nickli arkadaşın bahsettiği gibi şasilerde problem yoksa eğer.

Araç için niyetlendiyseniz ustanız varsa ustanıza gösterin ve expertize sokun aracı denildiği gibiyse fena bir fırsat gibi durmuyor aracın değişeninin olacak olmasıda problem yaratmıyorsa.

Tanıdık bir abim 2006 model A3'üyle tatil dönüşü Bursada kaza yapmıştı ( Takla attı araçla ). Oturduğum semtte Tuningci bir abi bu bahsettiğim aracı 14,000 TL gibi bir rakama aldı 8000 TL civarı masraf yapmış 2 senedir biniyor ve arabada hiç bir problem yaşamadı şuana kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Trabzon61~ -- 25 Temmuz 2010; 23:38:41 >
  • Airbagler de patlamış gibi duruyor burdan dikkatli bakılırsa.Kapının iç tarafının resminde resmin sol tarafına konsola bakın.
  • Havayastıkları açılmış, sondan bir önceki fotoğrafta kapı eşiğine bakılırsa şaside problem var gibi. Hasar olarak bir 0 eksik yazmış sanırım arkadaş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnsignia alınır mı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  İlandaki Hasarlı A3 alınır mı?

Evet airbag'da açılmış ...
  • kaput bile kaymış. daha doğrusu çamurluk ile kaput arasındaki boşluklar orantısız
    sadece kapı hasarı yok yani bu aracın
  • ARAÇ SIFIRINDAN FARKSIZDIR
    EVELIYATINDA GRAM BOYASI YOKTUR
    PİYASADA SADECE BIR TANE 2.ELİ VARDIR
    ONADA 61000 TL ISTIYORLAR

.Alan 10 bin tl kazanırmış.Hey yavrum benim

• Araçla kaza yapan sahibi sigorta şirketine pert deklare ettirip yenisini veya parasını almış, sigorta şirketinden de bu adamlar almış büyük olasılıkla. Aracın pert kayıtlı olması sürpriz değildir bence. Hakikaten meşrubat tenekesi gibi kapının yarılması ilginç bir kazaya işaret. Sert ve sivri bir noktaya yandan sürterek çarpmış ve durmuş. Aracın şasisini iyice kontrol etmeli ve bunu alacak kişi özel serviste görsel olarak eski haline getirilmesini sağlayabilir ancak aracın fabrika çıkışı bir duruma hiçbir zaman gelmeyeceği de ortada. 40.000 TL iyi ve bence çok para. Bu yola girip ucuz alıp tasarruf yaptığını düşünmek her zaman akıllı bir yol olmayabilir.
  • bu hasar 1500 tl yi kesin geçer o kadar basit değil gibi ...ki ilan değişmiş daha öncedegörmüştüm kapı yarılmıstı o resmi kaldırmıs...
  • hiç bulaşma
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

Evet airbag'da açılmış ...

Adam özellikle çekmemiş içeriyi,Gitmiş vites topuzunu çekmiş.Tövbe tövbeNe yapalım vites topuzunuBurda bile bir sahtekarlık çıktı ya,aracın yanına gidince kim bilir neler çıkar diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FB®h Pozitif -- 26 Temmuz 2010; 0:06:00 >

• kapıyı değiştirmiş itelemeye çalışıyor bence o araç daha beter haldeydi az buçuk düzeltmiş ardından ilan

adamın üzerine kalmış bu araç bence kurtulmaya çalışıyor, "alan 10 bin kar eder" felan . e sen et o karı niye satıyorsun derler adama
  • Kapinin hali boyle:

• ya millet parayı sokaktanmı topluyor ki 10bin tl karı sana versin. Hani sahibinden olsa kaskosu yoktu yaptıramicam falan dese o da değil.

vardır bu aracın bi yamukluğu alana allah sabır ve bol servis parası versin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Kapinin hali boyle:

bu kapıyı bu hale ne getirmiş olabilir ki audi sonuçta kolay kolay bu halede gelmez???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Kapinin hali boyle:

yeni kapısı varmış zaten bu kapıdada kapı kolu ve ayna sağlam onları söküp sağlam bir airbag bulup takas edersin tamamdır bu iş

kusura bakama makaraya vurdum biliyorum ama başka bir cacık olmaz bu arabadan

edit: artı bu kapı bu kadar kağıt gibi yırtıldıysa çok sağlam darbe yemiş ve şase kayması olması muhtemel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter06 -- 26 Temmuz 2010; 0:19:38 >

• 20 bin tl aşağıya diyor...

Yani +20 bin tl

1.5 bin tl masraf var diyor...

Ama demişki 10 bin tl kar edersiniz

8.5 bin tl nerde ??
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.