Şimdi Ara

İlandaki Hasarlı A3 alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hıyarağası sanki herkes aptal bir kendi uyanık.Alan 10 binlira kazanır ulan sen yaptır o zaman sen kazan 10 bin lirayı dürzü.
  • bu araç sadece sağdan değil soldanda hasarlı bence, sol profilden olan resimlere bakın boyaları tutarsız ve parçalar arası mesafeler tutarlı değil kesinlikle bulaşılmaması gereken bir araç çok biliyosa kendi yaptırıp karını alsın herife bak enayi arıyor
  • 1500 tl ye yaptırıp kendi versin çok kolaysa var ya bunlara da inanan çıkar sonra arabam sorun çıkartıyor diye vurunurlar

• Koltuğada iyice bakmanızda fayda var airbag çıkmış gibi yarılmış torpidoda bile çatlak yarık olabilir çok masrafı var çoooooook..
  • İlanlarına bakarsanız Sattıkları arabaların hepsi pertten çıkma PERTÇİ bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeakin

İlanlarına bakarsanız Sattıkları arabaların hepsi pertten çıkma PERTÇİ bunlar.

Pertci geldi hanimm Bunlardan araba alinmaz.Hic kazasiz araca gore 10bin kar ediliyormus dedigine gore.Galericilere inanmiyorum.40bin az degil 45bine falan biraz daha km yapmis olanini ama en azindan hasarsizini bulursunuz.
  • Arabaya ne olmus peki tahmini olan var mi ?

Ne vurmus olabilir bu arabaya ? Bence birsey buna vurmus keza bu vursa yirtik onden arkaya giderdi

A3 airbagleri acicak hiza yakin giderken kendinden daha hizli kamyonet fln mi vurdu acaba ? kapidaki boya kalintirlari bana kirmizi gibi geldi

Garip kaza ya
  • İlginiz ve alakanız için teşekkürler arkadaşlar. Arabadan vazgeçtim haliyle.

Tahminime göre bu araca park halindeyken yandan başka bir araç vurmuş. Neden derseniz sadece bir bölgeden darbesi var. Bu da A3'ün hareketsiz olduğuna dalalet etmeli herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcake±

İlginiz ve alakanız için teşekkürler arkadaşlar. Arabadan vazgeçtim haliyle.

Tahminime göre bu araca park halindeyken yandan başka bir araç vurmuş. Neden derseniz sadece bir bölgeden darbesi var. Bu da A3'ün hareketsiz olduğuna dalalet etmeli herhalde.

Arkadaşım ben bu araçta başka bir şeyler seziyorum.çünkü çok ilginç bir kazaya benziyor.
    Kapının o hali ve aracın geri kalanının sağlam olması,ve sadece kapıya aldığı darbe yüzünden aırbag'lerin açılması v.b ilginç.
    İyi olmuş vazgeçtiğin.Çamurluğu,kapısı,aırbag(benim gördüğüm 2hava yastığı açılmış ama büyük ihtimal sürücünün ki de açılmıştır),işçiligi,doğuş kazığı derken 20 bin masraf çıkar bu araçta.

• quote:

Orijinalden alıntı: cesmuru

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-hasarli-araclar-otomobil-nissan-calisir-durumda-almera-tekna-28743145/detay
    3 bin tl hasarı varmış

Ne 3 bini, arabada şakuli kaymamış, tek yer yok.

İnat edilse yaptırmak için, sıfır araba maliyetine gelir bu araba.

• ayrıca bu arabanın hatasız ikinci eli kesinlikle 60.000 Tl etmez. Cam Tavan+1.4T+Dsg+BiXenon ne araçlar 55-56 fiyatlarla satıldı o sitede yakınen takip ediyorum. Resmen çakallık bu, başka bişey değil.
  • 7500 kere söyledik, adam edilecek olsa ilana düşmez diye. Genelde çekici üzerinde satın alıp direktman dükkana götürüyorlar aracı.
  • aslında hasar da km de dusuk.audi sahıbı olmak var tabı. ama bu araca yapacagınız masrafla nekadara gelıo arac onuda hesaplayın derım hocam
  • quote:

"TAHMINI HASAR 1500 TL CIVARINDADIR ALAN 10,000 TL KAZANIR"

ya madem alan 1500tl harcar 10000tl kazanırsa bu aklı evel ozaman kendi neden yaptırıp 50bine satmıyor. ya milleti keriz yada kendilerini çok akıllı sanıyorlar
  • peki bu adam nasıl bu kadar iddia edebiliyor yanınıza bir audi elemanı alıp oraya gittiğinizde ne olur diye düşünmüyormu hiç gerçekten ilginç
  • uzak durulması lazım
  • bu arabayı bu şekilde satmaya cüret ediyolar (ilan yazısı olarak)

sıfır araç satacak olsalar kelimler kifayetsiz kalır bunlar için,sattıkları aracı yere göğe sığdıramazlar heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evolution313 -- 27 Temmuz 2010; 4:30:18 >
  • parayı sokakta bulduysan al sırf sekıl olsun dıye bu araba alınmaz
  • Genelde ucuz etin yahnisi yavan oluyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.