Şimdi Ara

İlandaki Araç Hakkında (Değişiklik)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2009-bmw-z-4-3-5-i-sdrive-alevli-oto-beykoz-konaklari-92990980/detay

Aracın ufak bi kazası varmış ön çamurlukta boya varmış... Tek dezavantajı vergisi gibi geliyor.

2009 TT yerine mantıklı olur mu ?

• Yukarı...

Çok kararsızım yardım lütfen.. Şuanki araç ile değiştirmeye değer mi ? Aynı model TT...

İlandaki Araç Hakkında (Değişiklik)
  • Pert değilse değer
  • Değer.. Sizin aracınız olduğu için kötülemeye çalıştığımı düşünmenizi istemem, ancak verdiği sürüş hissi bir Golf'ten farklı gelmiyor bana. Z4 ile geçen yaz tanıştım, Çeşme civarlarında da yaklaşık 50 km kadar kullanma fırsatım oldu. Öncelikle sert bir otomobil, ve sürüş pozisyonu olarak TT'den çok daha farklı. Normal bir aracı arka koltuğundan kullanıyormuş gibi bir his yaratıyor araç. Verdiği keyif ise muazzam. Tasarım olarak da son zamanlardaki en güzel BMW modeli bence. Yıllarca da güncelliğini koruyacağını düşünüyorum. Gerçek bir roadster!
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

Değer.. Sizin aracınız olduğu için kötülemeye çalıştığımı düşünmenizi istemem, ancak verdiği sürüş hissi bir Golf'ten farklı gelmiyor bana. Z4 ile geçen yaz tanıştım, Çeşme civarlarında da yaklaşık 50 km kadar kullanma fırsatım oldu. Öncelikle sert bir otomobil, ve sürüş pozisyonu olarak TT'den çok daha farklı. Normal bir aracı arka koltuğundan kullanıyormuş gibi bir his yaratıyor araç. Verdiği keyif ise muazzam. Tasarım olarak da son zamanlardaki en güzel BMW modeli bence. Yıllarca da güncelliğini koruyacağını düşünüyorum. Gerçek bir roadster!

Estafurullah... Kesinlikle haklısınız.. Önden çekiş oluşu bunun en büyük nedeni. Z4 gerçekten çok güzel özellikle az sayıda olan M paketleri...

1 sene içinde makyajlanıcak diyorlar o da biraz kafamda soru işareti oluşturuyor. Arka stopları daha sportif yaparlarsa üzülürüm açıkçası..

Ayrıca 500km'de birde SLK250 buldum 2011.. Sıfır gibi yani.. Onada 69k euro istiyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sıfır araç alış hakkında
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.