Şimdi Ara

Araç Geçmişi Hakkında Bilgi Yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba bir tane araç alıyorum araba 2006 model fakat 2020 yılı öncesine ait KİLOMETRE bilgisi yok, aracin 2006 yılında çalınmasi olmuş fakat bu kayıp süre 14 YIL nasıl olmuş olabilir

Baktirdigim da arac degisensiz 2 parça boyalı

Mesaj: (1/2) Sayin Ilgili, ***R738 plakali PEUGEOT PARTNER VAN 190 C 2.0 HDI markali araca ait detay bilgileri: Trafige Cikis Tarihi: 25/02/2020, Son Sahip: Sahis, Son Sahiplik Suresi: 2 yil 11 ay Kasko: Yok, Kaskolu Toplam Sure: Yok, Kaskosuz Toplam Sure: 5 yil, Arac Tur Degisimi: Yok, Plaka Il Degisimi: GAZIANTEP,MALATYA, Plaka Degisimi: Var B002

Mesaj: (1/2) Sayin Ilgili, Kayitlarimiza gore ***0558 sasi nolu PEUGEOT PARTNER VAN 190 C 2.0 HDI markali arac 4 adet kazaya karismistir. KZ1: 10/07/2023 Carpma KZ2: 22/04/2020 Carpma KZ3: 06/10/2006 Calinma 34700TL KZ4: 29/09/2006 Carpma 535TL B002

Araç Geçmişi Hakkında Bilgi Yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uzun süre yatmış olabilir km işi 2013 ten sonra geldi ama ben olsam almazdım geçmişi olmayan arabayı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam araba beni alma diye bas bas bağırıyor.

Mart 2022'den nisan 2024'e kadar sadece 4000 km yapmış. Yersen.

Alıntı

metni:
    Plaka Il Degisimi: GAZIANTEP,MALATYA

Geçmişinde çalınma olan, km kayıtları şüpheli, Gaziantep'e uğramış bir araba.

• Araç çalınıyor kaskolu odemesi yapılıyor. İlk sahibi aradan çıkıyor ya da elde polis kaydı araba yok bekliyor ki haber gelsin.

Sonra Aracın karkasi yani şasesi es kaza bulunuyor (eksik parçalı halde çünkü çalanlar parçaya ayırıyor yakalanma riski daha az) devlet yediemine alıyor davalar falan derken dosya bitiminde icra ihalesi ile satılıyor yada ilk sahibine veriliyor.

Alan adam eksiklerini tamamlıyor muayaneye sokuyor trafiğe çıkıyor.
    Bu araç eksikleri giderilerek 2020 de ilk muayanesine girerek trafiğe çıkmış.

Geçenlerde sarı sitede Çok çok düşük km de neredeyse sıfır böyle çalıntı buluntu bir cruze vardı eksik parçalı uzun yıllar yediemine kalmış.
    Bizim ülkede en basit Davalar bile uzuyor. 10 15 yıl yatan arabalar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 17 Mart 2025; 20:6:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaş kendi çalmış gibi ayrıntılı yazmış maşallah .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.