Şimdi Ara

İlandaki Araç Hakkında - Corolla 99

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-1999-toyota-corolla-1.3-terra-otomatik-136365052/detay/

Bugün gidip gördüm aracı. KM'si 168 bine dayanmış. Otomatik vites, sadece sağına soluna bakmak için gitmiştim. Kullanmadım. Adam şase ve motor numarasını verdi, sorgula dedi; servis kayıtlı dedi. Burada Toyota'nın yetkili bayisi ve servisi var. Orayı aradım, ekspertiz yapmıyoruz, yasak dediler. O zaman motor numarasını falan versem kayıtlarını söyler misiniz dedim; ona da yok dediler. Araç 2010 Haziran'da 147 binde; 2012 Haziran'da da 161 binde muayene girmiş. Henüz pazarlık yapmadık; ama 14.500 olur dedi adam. Şase ve plakadan sorgulattım, hiç hasar yok diye mesaj geldi.

Araç tutuluyor, tutulmuyor; o benim çok umrumda değil şimdilik; zira Mitsubishi Carisma'lara falan bakıyorum ki buralarda adını bile bilmiyorlar bu arabanın.

Nasıl bilirsiniz bu aracı?

Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trcn -- 4 Eylül 2013; 18:34:08 >

• bir carisma kullanicisi olarak sahsen istanbul disinda biyerde olsaydim bu araci almazdim ama arac mukemmel bi surus keyfi veriyor bu bir gercek.ben toyotayi alirdim tabi klima varsa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Carisma değil hocam bu zaten, Corolla ilandaki. Carisma'lar genelde büyükşehirlerde oluyor zaten; onlara da bakıyorum; ama alabilmek için en yakın Ankara'ya gitmem gerekiyor.
  • Güncel

• bu kasalar yağ yakıyor sorunlu gibi şeyler duydum bence iyi araştırın
  • 99 corolla kullanıyoruz. Bu hayatta gördüğüm en rezil arabadır.

• Kronik sorunları yok diye biliyorum.Ama yağ yakma olayını bende duydum.
    Onun dışında efsane kasayla aynı motora sahip.Yakıt konusunda sizi üzmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Akrabamızda var. Aşırı yakıyor onun dışında Corolla yani. Yakıt konusunda sizi üzmez diyen arkadaşı bilmiyorum. Belki bize dizelden sonra yakıyor gibi geldi
  • 2000 modelini kullandık, 86 hp enjeksiyonları güzeldir, 75 hp o kadar iyi değil. Bizimki 86 olanıydı. Gzüzel araçtı, 1,5 sene kullandık pek sorun çıkarmadı. İçi de genişti aracın. O fiyatlara 93-94 olanların satıldığını düşünürseniz çok mantıklı araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: o.lut03

bu kasalar yağ yakıyor sorunlu gibi şeyler duydum bence iyi araştırın

Araştırdım, araştırıyorum hâlâ; o meseleden bahsedenler olmuş; ama çok fazla değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RenaultSport

Kronik sorunları yok diye biliyorum.Ama yağ yakma olayını bende duydum.
    Onun dışında efsane kasayla aynı motora sahip.Yakıt konusunda sizi üzmez

Şehir içi normal kullanımda 10'un altına düşmüyor. Geçen Samsun'dan Erzurum'a geldim. 2 günde anca yorgunluğumu attım. Kalas gibi. 7 7.5'e alıyorsanız alın.

• quote:

Orijinalden alıntı: endum126

99 corolla kullanıyoruz. Bu hayatta gördüğüm en rezil arabadır.

Ne açıdan?

Ayrıca LPG'de de mi çok yakıyor?

Yorumunu esirgemeyenlere de teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trcn

quote:

Orijinalden alıntı: endum126

99 corolla kullanıyoruz. Bu hayatta gördüğüm en rezil arabadır.

Ne açıdan?

Ayrıca LPG'de de mi çok yakıyor?

Yorumunu esirgemeyenlere de teşekkür ederim.

100 ile kaymak asfaltta giderken konuşamıyorsunuz birbirinizi duyamıyorsunuz. 60 ile dönerken kaymaya başlıyor. Hantal bir araç. Klimayı açınca iyice yakıyor ve gitmiyor. Daha yazarımda bu kadarı yeterli.

• trcn T kullanıcısına yanıt
    Ne demek. Benzinlideki durumu buydu. 8-9 arası tüketimi vardı. Tüpte durum nedir uyumu nasıldır bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

Ne demek. Benzinlideki durumu buydu. 8-9 arası tüketimi vardı. Tüpte durum nedir uyumu nasıldır bilmiyorum.

Lpg'de adamı bezdirecek şekilde yavaş kullanımda bile 10 lt yakıyor. Yaktığı kadar gitse neyse!

• Yol sesi aldığını okudum ki eski Japon arabalarında genelde bu durum var; ama sizinki gerçek bir durum mu yoksa biraz abartı var mı?
  • quote:

Yol sesi aldığını okudum ki eski Japon arabalarında genelde bu durum var; ama sizinki gerçek bir durum mu yoksa biraz abartı var mı?

Focus için yol sesini çok alır derler. Focus bunun yanında kuzu gibi sesiz. Rüzgar motor ve yol sesi yok kendileri bizzat içeride.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: o.lut03

bu kasalar yağ yakıyor sorunlu gibi şeyler duydum bence iyi araştırın

Araştırdım, araştırıyorum hâlâ; o meseleden bahsedenler olmuş; ama çok fazla değil.

Bu yağ yakma layı sadece vvti motorlarda var bu arabada yok vvti lar 1.6 dır.
  • Farları görünce fiyata baktım ve zannettim ki 1.6full ama ne 1.6 ne de çift airbag

• Yav arkadaş o zaman biz ne alacağız yahu? :D 14 bine kadar olan arabalara bakıyorum şu anda. Perofrmans hastası değilim ki maalesef kaza yaptığım araç 2004 Lancer LPG'liydi ve performans çok yoktu. Onda da en büyük şikayetlerden biri yol sesi almasıydı, beni çok rahatsız etmezdi açıkçası.

Yağ yakma bunda yoksa iyi bir şey bu. Peki bunda başka sorun var mı acaba? Ve siz olsanız vereceğiniz rakam değil de normal piyasası ne kadardır acaba?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.