Şimdi Ara

İlandaki Araç Hakkında - Corolla 99 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam o fiyata bunun 1.6sını ya da tutulan kedi gözlü olanların 1.4ünü alabilirsiniz rahat bulunur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir bakalım o zaman. Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: trcn

Bir bakalım o zaman. Teşekkürler

Al sana o paraya çiçek gibi araba kronik sorunu morunuda yok hemde daha yeni araba bende marea alacağım inş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2004_marea_liberty_1.6_lpg-li_temiz-135855157/detay

Hemde full ne o corolla öle ya vites direksiyon şanzıman hiçbi halt yok. Bu arabada abs den tut otomatik karakan dikiz aynasına elektrikli aynalara kadar hepsi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZoomStar -- 4 Eylül 2013; 21:31:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: speedystop

quote:

Al sana o paraya çiçek gibi araba kronik sorunu morunuda yok hemde daha yeni araba bende marea alacağım inş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2004_marea_liberty_1.6_lpg-li_temiz-135855157/detay

Hemde full ne o corolla öle ya vites direksiyon şanzıman hiçbi halt yok. Bu arabada abs den tut otomatik karakan dikiz aynasına elektrikli aynalara kadar hepsi var.

Eyvallah ama otomatik şart maalesef

• Bence Corolla'yı eleyin. Ya da 8'den fazla vermeyin. O kadar anca eder. Km sayacı bile eski tip.

• quote:

quote:

quote:

Eyvallah ama otomatik şart maalesef

Kardeşim ben örnek ilan verdim bu arabanında otomatikleri var baksana

• quote:

Orijinalden alıntı: endum126

Bence Corolla'yı eleyin. Ya da 8'den fazla vermeyin. O kadar anca eder. Km sayacı bile eski tip.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2001-marea-exclusive-tam-otomatik-sirali-sistem-lpg-full-plusfull-136532687/detay

albak
  • quote:

quote:

Bence Corolla'yı eleyin. Ya da 8'den fazla vermeyin. O kadar anca eder. Km sayacı bile eski tip.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2001-marea-exclusive-tam-otomatik-sirali-sistem-lpg-full-plusfull-136532687/detay

albak

Akıllı adamın hali başka. 14 o Corolla'ya vereceğime buna veririm iyidir.

• Peki o arabaların otomatik vitesi nasıl? Sorun çıkarma ihtimali ne düzeyde?
  • quote:

Peki o arabaların otomatik vitesi nasıl? Sorun çıkarma ihtimali ne düzeyde?

googlede birkaç tane sorun çıkıyor ama o kadarda olur corollada çıkmıyormu sanki alırken baktırın sağlamsa hiçbişicik olmaz
  • O marea neden o kadar uygun fiyatlı ki? Sonradan toplama falan mı yoksa yakıtı sıkıntılı mı?
  • quote:

quote:

Peki o arabaların otomatik vitesi nasıl? Sorun çıkarma ihtimali ne düzeyde?

googlede birkaç tane sorun çıkıyor ama o kadarda olur corollada çıkmıyormu sanki alırken baktırın sağlamsa hiçbişicik olmaz

İlgilendiğin için sağ olasın hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaptorFX

O marea neden o kadar uygun fiyatlı ki? Sonradan toplama falan mı yoksa yakıtı sıkıntılı mı?

modeli düşükte ondan
  • trcn T kullanıcısına yanıt
    onu alma bak o kasada problemsiz fakat orijinali mazda mazda bak kendine
  • quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

Mazda'lara bakmıyorum nedense. Şimdilik Toyota ve olmazsa Mitsubishi ki asıl baktığım araç buydu, Corolla'yı görünce aklım karıştı biraz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

Mazda'lara bakmıyorum nedense. Şimdilik Toyota ve olmazsa Mitsubishi ki asıl baktığım araç buydu, Corolla'yı görünce aklım karıştı biraz.

Bak bunun kasayı tutmuyorlar sebebini bilmiyorum bunun farları büyük olanı var onu tutarlar zaten dikkat edersen toyotada bu kasayı bir ara çıkartıp kesti şu ilandak tip. mazda 323 familya-astina tavsiyem olur bozamazsın vesselam 1.5motorlu bundan az yakıt tüketir
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-vizyon-dan-2001-toyota-corolla-vvti-lpg-li-orjinal-136380705/detay

• quote:

quote:

99 corolla kullanıyoruz. Bu hayatta gördüğüm en rezil arabadır.

Ne açıdan?

Ayrıca LPG'de de mi çok yakıyor?

Yorumunu esirgemeyenlere de teşekkür ederim.

Yakıtı ekonomikti enjektörlü olanlarda. Rakam vermeyeyim şimdi, aradan neredeyse 2 sene geçti satalı, o zaman ki fiyatlarla astra dizelle arasında pek fark yoktu. Şu anda oransal olarak benzer durumdadır.
  • quote:

quote:

99 corolla kullanıyoruz. Bu hayatta gördüğüm en rezil arabadır.

Ne açıdan?

Ayrıca LPG'de de mi çok yakıyor?

Yorumunu esirgemeyenlere de teşekkür ederim.

Yakıtı ekonomikti enjektörlü olanlarda. Rakam vermeyeyim şimdi, aradan neredeyse 2 sene geçti satalı, o zaman ki fiyatlarla astra dizelle arasında pek fark yoktu. Şu anda oransal olarak benzer durumdadır.
  • Toyota'nın en rezil kasası bence bu araç. Bunu alacağıma 95-96 model GLİ alırım en azından 2. elde kaybettirmez.
  • 4 ay önce 2000 model olanından aldık kardeşim için. Enjektörlü dedikleri tipten, manuel viteslisi. km'si de tam 210 000 idi ve ilk sahibinden, benzinli halde aldık. 1 depo denedik Ankara'da şehir içinde 37 kuruşa geldi yakıt. Atiker sıralı sistem takıldı. Yine aynı koşullarda 23 kuruş civarına gelmeye başladı yakıt ama araba rolantideyken rolantisi sık sık düşüyor, ilk çalıştırmada motor soğukken lpg'ye geçerken bir 10 sn kadar gaz vermezseniz stop ediyordu. 2.ayardan sonra lpg enjektörlerini büyük taktığını fark eden usta değiştirdi. Sonuç? Yarısı şehir dışı yarısı şehir içi 16 kuruş yaktı araba. Tamamı şehir içi 18 kuruş civarı yakıyor. Lpg'nin sadece Opetten alındığını ve şu sıralar 2.40 küsür olduğunu da ekleyim.
    Biz bu arabayı ucuz, iş gören ve bunu yaparken de sorun çıkarma ihtimali az olan bir şey olsun diyerek seçtik. 4 ayda 15 000 km'den fazla yol yapıldı. Maşallah lpgcinin parça hatası dışında hiçbir problem çıkarmadı kmsinin 225 000i geçmesine rağmen. Bakımına sadece 70 lira veriyorsun, yakıtı ucuz, kullanımı kolay daha ne olsun? Bu paraya böyle bir araba almayı düşünüyorsanız yalıtım, müthiş yol tutuş vs. beklemezsiniz zaten. Motor sesi çoktur, yol rüzgar seslerini duymamayı beklemezsiniz, öyle ahım şahım bir performansı kesinlikle yoktur sadece yürür ama; sorunsuz, ucuz, kullanışlı ve dayanıklıdır. Siz otomatik düşünüyorsunuz anladığım kadarıyla, yakıtı biraz daha fazla olacaktır bizim araca göre. Bu kasanın otomatiklerinde bir sorun olmadığını sanayide laf arasında söylemişlerdi aklımda o da kaldı.
    Neyse uzattım belki karışık da anlattım ama özetle 1.3 Corolladan memnunuz. Bu kadar paraya çok bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MecEngineer -- 5 Eylül 2013; 1:18:49 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.