Şimdi Ara

İlandaki araba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kullanan veya izlenimi olan arkadaslar var mi? 2012 modeli nasildir?
    Yardimci olan herkese tesekkur ederim.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-abazlar-otomotiv-renault-latitude-1.5-dci-17bin-kmde-ici-bej-226943145/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noestekno -- 10 Eylül 2015; 1:32:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Malzeme kalitesi çin malı arabalar gibi.. İçi rezalet.. gerisini bilmiyorum. Sahibinden.com a bakarsanız demek istediğimi anlarsınız fiyatları çok ucuz ve çok yeni latitude ler satılık sahipleri hiç memnun değil çünkü kimle konuştuysam aman diyor..
  • 2.elde tam f/p aracıdır.benim için tek olumsuz durum 1.5dci motor performans anlamında yetersiz kalıyor.

• Arkadaslar sizce megane 2 den latitude gecmek mantikli olur mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yol tutuşu,yalıtım ve konfor konusunda e segment aratmaz. Yürütme maliyeti uygundur,pişman etmez.
  • Duratec i dikkate alma. Kendisi has vw fanboyu. Onun için vw hariç herşey çöp. Bu arada 2. El tam bir f/p aracıdır latitude.

• ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noestekno -- 10 Eylül 2015; 1:32:35 >
  • Biz 2005 model megane2 mizi satıp, 2012 yılında latitude aldık. Araç şu an 20 binde. 1.5 motor ilk kalkışta çok seri değil fakat kaptırdımı gidiyor :) birde iç malzemesi kalitesiz demişler ama katılmıyorum. D segmente yakışır bir araç. Donanım olarak da tatmin edici. Süspansiyonlar konfor odaklı olarak biraz yumuşak. Yani kısaca aracın sportif bir hissiyatı yok. Parça fiyatları vs uygun. Aracın boyutları büyük. Park problemi yaşayabilirsin. Onun haricinde ikinci el fiyatları uygun bir araç. Sakin araç kullanan biriyseniz konforlu çok iyi bir araç ama biraz da performanslı kullanırım diyorsanız 2.0l motorlu versiyonları işinizi görür.

• Başka sorunuz varsa yanıtlayabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: RhaNoN

Biz 2005 model megane2 mizi satıp, 2012 yılında latitude aldık. Araç şu an 20 binde. 1.5 motor ilk kalkışta çok seri değil fakat kaptırdımı gidiyor :) birde iç malzemesi kalitesiz demişler ama katılmıyorum. D segmente yakışır bir araç. Donanım olarak da tatmin edici. Süspansiyonlar konfor odaklı olarak biraz yumuşak. Yani kısaca aracın sportif bir hissiyatı yok. Parça fiyatları vs uygun. Aracın boyutları büyük. Park problemi yaşayabilirsin. Onun haricinde ikinci el fiyatları uygun bir araç. Sakin araç kullanan biriyseniz konforlu çok iyi bir araç ama biraz da performanslı kullanırım diyorsanız 2.0l motorlu versiyonları işinizi görür.

Cok uzun yol yapmiyoruz. Babam kullanacak. O da en fazla 120 130 basar. Megane 2 cok eskidi boyasi atmaya basladi. Bizde segment degistirip model yukseltmek icin bu araca bakiyoruz. Siz bizi daha iyi anlarsiniz.

• Benimde babam kullanıyor. Sakin kullandığı için çok performans aramıyor. 1.5 motor sizede yeterli olur gibi. deri koltuk fln istiyorsanız full modeline de bakabilirsiniz.

• RhaNoN kullanıcısına yanıt
    Ilandaki aracin kilometresi iyi. Onun icin bakmistik. İci yari deri mi bunun ?

• Birde şunu eklemek isterim. Araç uzun yolda çok keyifli. Bizim köy yolları biraz virajlıdır fakat latitudenin lastikleri geniş ve yola çok iyi oturuyor. Buda insanı güvende hissettiriyor:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Noestekno

Ilandaki aracin kilometresi iyi. Onun icin bakmistik. İci yari deri mi bunun ?

Privelage donanımda kumaş diye biliyorum. Executive ise en full donanımı. Deri koltuk yazın bayağa terletiyor. Kumaş daha iyi aslında:)

• RhaNoN kullanıcısına yanıt
    Kardesim saol Allah razi olsun. Yarin bakmak istiyoruz bakalim ne olacak.

• Rica ederim. İnşallah gönlünüzce bir araç bılursunuz.

• Pes ya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hug

Pes ya..

Gidinde bi binin arabaya kapı kollarını vites çevresini filan biraz elleyin demek istediğimi anlarsınız.. Megane daha kalitelidir Latitude den megane ı da geçtim CLİO 4 daha kalitelidir.. Latitude kadar aptal bi araba daha görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

Yol tutuşu,yalıtım ve konfor konusunda e segment aratmaz. Yürütme maliyeti uygundur,pişman etmez.

Nedemek istediniz burda anlamadım. E segmenti araçların yol tutuşu iyimi oluyormuş ? Yol tutuşun E segmentiyle ilgisi yok E ve D nin aksine en iyi yol tutuşu C segmenti araçlar karşılar her zaman için.
  • Ya sen ne saçmalıyorsun, 2 sene boyunca kullandım, yok leş, yok malzeme kalitesi çin malı, belli ki daha sen arabaya hiç binmemişsin. Sanki bindiğin araç dünyanın en iyi arabası , alt tarafı passat , merak etme hali hazırda golf 7 ve A3 sportback kullanıyorum , ama senin gibi Latitude'e bok atmıyorum, tersine şuan ki 2. el fiyatlarina göre oldukça kaliteli bir araç.

@Noestekno
    Arkadaşım privilige donanım için o fiyat fazla o fiyata temiz executive donanım buluyorsun.2 ay önce ailemde bulunan 25000 km de 2012 model executive , prestij paketlesini 58000 tl ye sattık.

Burada sacmalayan bazı arkadaşlara bakma megane2 den sonra Latitude size çok konforlu gelicek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skysoblue85 -- 10 Eylül 2015; 11:07:44 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.