Şimdi Ara

Ilandaki A1 alinir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-bu-kilometrede-bu-fiyata-baska-yok-395418002/detay

Sadece camurluk degismis soyledigine gore yetkili serviste, ama satici pek guven vermedi bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• "Ucuzdur vardır bir illeti, pahalıdır vardır bir kıymeti" derdi büyüklerim.
  • Alinirda kazasi mi var aracin? Fiyati dusuk

• Bence kendinize "Araç madem tertemiz ve sorunsuz, neden 61.000 km olmasına rağmen 200.000+ kilometredeki araçlarla aynı fiyatta? " diye sormanız gerekebilir.
  • Aracın 12.000 hasar kayıdı varmış. Nereleri acaba sıkıntılı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • On Tampon ile kaputun arasindaki bosluga dikkat edersen yamuk oldugu belli. Bir sag farin uzerindeki bosluga bak bir de sol farin uzerindeki bosluga bak. Hasarli diye hangi camurlugu soyledi size bilmiyorum ama on tampon veya kaputta bir seyler var

• quote:

Orijinalden alıntı: yankımido

On Tampon ile kaputun arasindaki bosluga dikkat edersen yamuk oldugu belli. Bir sag farin uzerindeki bosluga bak bir de sol farin uzerindeki bosluga bak. Hasarli diye hangi camurlugu soyledi size bilmiyorum ama on tampon veya kaputta bir seyler var

hocam teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Honda CR-Z alinir mi?
    11 yıl önce açıldı
    Fluence ZE alinir mi ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu ne biçim araç ya bayana versen kullanmaz.
  • 12.000 TL hasar yetkili serviste yapıldıysa bir şey değil ancak aracın ön çizgileri hatalı. Kaputla tampon ve far arasına bakılırsa net görülüyor. Bu tarz arabaları genelde gençler kullanıyor. Alkollüyken ağır bir kazaya karışmış ve kasko da karşılamadığı için satılıp sanayide toplatılmış olabilir. Yetkili serviste yapılan aracın çizgisi bozuk olmaz. En güzeli iyi bir ekspertiz firmasına baktırmak. Peşinen alınır yahut alınmaz demek yanlış olur.
  • dertsiz başa dert gibi duruyor. çok temiz polo alıp binersiniz o paraya sürprize gerek yok.
  • Audi ye biniyorum demek ise alınır onun dışında bir esprisini göremedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlan güvenilir durmuyor.

• Sürtmelerden değil de taklalardan olabilir mi acaba..?
  • yazim tarzi almaman icin yeterli bir sebep
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.