Şimdi Ara

ilahiyatçılar gelsin çok önemli!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben üniversitede çift anadal yapıp da ilahiyat okumak istiyorum bu şekilde formasyon alabilirmiyim ve öğretmen olabilirmiym

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mübalağa -- 16 Temmuz 2013; 1:15:39 >

• gayet tabi :d
    ilahiyat okumuş oluyosun sonuçta alabilisirsin
  • hazırlıkta var ama değer mi sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mübalağa

hazırlıkta var ama değer mi sizce

maddi manevi garanti yan meslek için tabi ki değer bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironikeydi -- 16 Temmuz 2013; 2:18:00 >
  • manevi garanti nedir hani iş bulamasak da cennet garanti mi diyorsun yani hocam hazırlık da ar kaç sende ilahiyat diplomam elimde olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mübalağa -- 16 Temmuz 2013; 3:27:08 >
  • quote:

manevi garanti nedir hani iş bulamasak da cennet garanti mi diyorsun yani hocam hazırlık da ar kaç sende ilahiyat diplomam elimde olur

4 YIL SORASI KPSSDEN İYİ Bİ ŞEY YAPMAN GEREKMEZ. ATAMASI BOL. AMA ÜZERİNE DÜŞMEZSEN ORDAN ÖĞRETMENLİĞE GİTME.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironikeydi

quote:

manevi garanti nedir hani iş bulamasak da cennet garanti mi diyorsun yani hocam hazırlık da ar kaç sende ilahiyat diplomam elimde olur

4 YIL SORASI KPSSDEN İYİ Bİ ŞEY YAPMAN GEREKMEZ. ATAMASI BOL. AMA ÜZERİNE DÜŞMEZSEN ORDAN ÖĞRETMENLİĞE GİTME.

nasıl 4 yıl sonra hocam ben yanlış mı biliyorum 2.sınıfta çift anadala başlamıyorlar mı hazırlıkta var hesaplarsak 6 mı yıl oluyor 7m i
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ironikeydi

quote:

nasıl 4 yıl sonra hocam ben yanlış mı biliyorum 2.sınıfta çift anadala başlamıyorlar mı hazırlıkta var hesaplarsak 6 mı yıl oluyor 7m i

he ilahiyata başladıktan sora 4 yıl sonuçta + hazırlık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.