Şimdi Ara

İKTİSAT İŞLETME ÜNİVERSİTE ÖNERİSİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    yönetim bilimlerinin diğer ismi işletme mi hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: IMMORTALTRK

yönetim bilimlerinin diğer ismi işletme mi hocam ?

Evet.
  • upower U kullanıcısına yanıt
    boğaziçine gitmeyi çok istiyorum iktisat veya işletme yerine girmesi bunlara göre daha kolay olan bir bölüme girip ordan çap yapsam olurmu örneğin:sosyoloji,uluslararası ilişikler veya tarih
  • Merhaba

Marmara, Istanbul, Ankara Üniversitesinde de okunur. Bunlarında iş dünyasında etkisi vardır. Herkes boğaziçi ODTÜ veya bilkentte okuyacak diye bir şey yok. Tamam oralar çok kaliteli üniversiteler etiketi olan üniversiteler ama kendini geliştirdiğin takdirde bi Marmara Üniversitesi Öğrencisi her zaman iş bulabilir. Keza istanbul ve ankara içinde geçerlidir bu. Ki gelişmekte olan bi ülkeyiz. Önümüzde inanılmaz fırsatlar var. Yapacağın tek iş kendini geliştirmek olsun. İngilizceyi öğren iyi bi ortalama yap hemen ilk yıldan itibaren sirketlerde çalışmaya başla. Çevre edin. Vs vs.

İyi forumlar.

Edit: iibf'de 400bin mezun var iş bulamazsın yeaa diyenlerede itibar etme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melbourne Bounce -- 8 Aralık 2015; 12:40:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse dememiş Galatasarayı da düşünebilirsin.2 yıl hazırlığı dezavantajı sadece.

Edit:1 yıla dönmüş @serbes uyardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zafenate Paneia -- 8 Aralık 2015; 18:33:35 >
  • abilerim , işletme iktisat ne yapar satış temsilciliği falan diyorlar ama 10.sınıfım hedefim koü hukuk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.