Şimdi Ara

İktidari tutan o neden gerçek mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hocam yapıyorlar,ülke gelişti.Bakıyorum,köprüden farklı bir şeye şahit olamıyorum.Ekonomi desen 1930'dan sonra en rezalet ekonomi,tl uzun zaman sonra dibe düştü.Mültecilere 30 milyar $ yatırım yapılmış,komşu ilişkileri berbat,rusya ile ilişkiler komik.1 yıl sonra tekrar amerika yandaşı olacağı gerçeği var.

2002 iktidarı kadar vasıfsız bir iktidara şahit olmadım,ne yaptıkları belli değil,ülke şuan dipte her tarafı rezil,tutar tarafı yok.Halk nedensiz bir şekil de veriyorsa o da halkın vasıfsızlığı,cahilliği yapacak bir şey yok.Tek gerçek var eğitim şart.

• arada bir yalandanda olsa yabancı temsilcilere artislik yapması güzel prim yapıyor

ha birde , bazen sokak ağzıyla konuşması , konuşmanın içi ne kadar boş olursa olsun ne kadar riyakârca olursa olsun , çok iyi prim yapıyor

bu iki maddeyide atlamayalım
  • Bahçeli ve kılıçdaroğlu güven vermiyor. Sinan Ogan ile meral akşener gelmesin diye akp seferber oldu mhp seçimine mhplilerden çok akpliler karıştı bahçeli artık akpli olduğunu gizlemiyor bile kılıçdaroğlu da onun laciverti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ağlayarak ak parti tabanına hakaret etmekten ne zaman vazgeçeceksiniz ?

kendinizi de çok akıllı zannetmeyin. değilsiniz.
  • Miklo* kullanıcısına yanıt
    Sanıyorlar ki, Ak partili seçmenlere hakaret edince fikirleri değişecek. Ak partililerden oy toplamak için çok ilginç bir yöntem :) Sen hiç mahalleye inip Ak partilere sordun mu neden oy veriyorsunuz diye? Evde oturduğunuz yerden abuk subuk çıkarım yapıyorsunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.