Şimdi Ara

Iktidar, kopek konusunda ozellikle oldurme bahsiyle neyi hedefliyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
1.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İktidar siyaseti yönetmeyi biliyorsa hiçbirşey olmaz. İsterse köpeklerin kökünü kırar. Oy mu kaybeder? Seçime 3 sene var. Seçim öncesi emekliye bir zam bir ikramiye verdi mi oylar gelir. Köpekçiler toplum tarafından sevilmeyen oturdukları mahallelerde başa bela insanlar. Onların toplumu yönlendirme gücü yok. Apartman önüne 20 tane kedi musallat eden, dükkanların önüne kedi evi diken teyzelerde sevilmiyor.

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Hem cesaretsiz hem bilincsizler. Cogu zaten anonim hesap. Adi sani yok. Biliyor cunku yaptiginin medeniyete sigmadigini.

Ya belli ki karsindaki insan hassas bu konularda. Insanlari hassas oldugu yerinden vurma. Orda alttan al, sen isini baska yerden goturmeye bak. Oldurmezsin da guzel yasam alanlari kurulur, oraya alirsin sokaktan.

Yok "benim vergimi kime yediriyorsun, ite yedirecek param yok". Sanki bana Koc, Sabanci. Sen kac para vergi veriyon da kaci kopege gidecek? Kimlere ne paralar gidiyor, hic rahatsiz olmuyorsun. Burada en azindan bir is goruluyor.

Bu sefer insanlar hepten korkuyor, "lan bunlar barinaga koysa orda oldurecek, en iyisi barinaga da koydurmayim" diyolar. Ben gecen haytap baskanini izledim kizdim, abi foruma geldim adama hak verdim. Boyle bir sacmalik olabilir mi? Bu kadar kendi ayaklarina sikiyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt
    Bilemiyorum hayvanlara duyarli insanlarin ne denli bir oy potansiyeli var ama akp'nin durumunun vehametini hafife aliyorsun. Son secim Kilisdar olmasaydi, yoktu RTE. 1 oy 1 oydur diyecekler.

Ayrica devamli oldurmek isteyenlerin kesin olarak yok karsiligi. Toplumun cogunlugu orta yolcu. Teyzeleri sevmiyor olabilir ama oy tercihini degistirecek olcude degil. Sonucta oldurme goruntusunden rahatsiz olacaklar.

Neyse sen iktidar oldurecek diyorsun anladigim kadariyla. Tesekkurler.

• PunisherLord P kullanıcısına yanıt

o kılıçdarın ben gelmişini geçmişini süngerlim. gözümde pkklıdan farkı yoktur. şerefsiz.

• kadir3461 kullanıcısına yanıt
    Yok da iste gitmeden ne yapacak, nasil bir miras birakacak? Hesap verme olayindan emin degilim, secim surecinde devr-i sabik yaratmayacagiz derler korkutmamak icin ama Imamoglu gelirse hesabini sorar gibime geliyor, Yavas ugrasmaz.

gitmeden ülkeyi satacaklar dicem sattılar. ülkeyi zarara uğratanlar bence başıboş köpeklerle dolu ufak odaya bırakılmalı. sağ çıkarsa bilal erdoğan ile aynı odaya bırakılmalı. ulan anasına sövsem daha iyiydi. bilal erdoğan ile aynı oda? beni yatırıp kaldırıp sevseler bilal erdoğan ile aynı odaya girmem. ne büyük bir eski o ile başlayan film ismidir o.

• kadir3461 kullanıcısına yanıt
    Yok kopek kendi alanini korur, biraktigin odada zarar vermez, ustune de sahibi bilirse seni koynunda uyur.

Diger konularda kizdigimiz noktalar benzer de isimleri sil istersen basin agrimasin.

kardeşim ben sana biraz kendimi tanıtayım ve biraz yaşanmış örnekler vereyim

ilk önce kendi evimde hayvan besliyorum

kendimi bildim bileli sokak hayvanlarını beslerim işyerinden fazla yemekleri alırım veririm v.s

forumda ciyaklayanlardan kat ve kat fazla hayvanseverim

ben görece biraz gariban yerde semtte yaşıyorum

sokağımızda bildim bileli kediler hep vardı şimdide var her gün beslerim çünkü hiçbir canlı aç kalmamalı açlık çok kötüdür

şimdi 1,5 sene önce bizim sokağa bir dişi köpek geldi çok güzel temiz küçük-orta arası büyüklükte akıllı bir köpek neyse bu hamile imiş

ben bunu besliyorum sokakta hayvan besleyen benden başka kimse yok zaten

kış günü bu doğurmuş 5 tane yavrusu olmuş bulduğumda yağmur yağıyordu suyun içinde idiler sanayiye gittim yuva yaptım korunaklı bir şekilde muhafaza ettim

neyse toplamda bu 1 sene içinde 3 kere hamile kaldı 5+2+2 toplam 9 yavru

2 tanesini sahipledirdim 1 tanesini komşu arabayla ezdi diğerleri birileri aldı götürdü bilmiyorum

sonra işler kötüye gitmeye başladı bu dişi olduğu için diğer köpekler etrafında toplanmaya başladı

komşular bana kızıyor sitem ediyor baktım olacak gibi değil belediyeyi aradık kısırlaştırmak için

buraya dikkat! barınaktan geldiler aldılar bunu 2 ay sonra geri bıraktılar atıyorum köpek gittiğinde 30 kiloysa döndüğünde 15 kilo var yok zor tanıdım o canlı köpek gitmiş mutsuz ruhsuz hale dönmüş

hani barınak diyorsunuz ya o yüzden diyorum oralarda bu hayvanlara kötü bakılıyor

tekrardan sokak köpek doldu sabaha kadar havllamalar kavga sesleri v.s

sabah ben 7,5 da işe gidiyorum bi bakıyorum 7-8 yetişkin iri köpek hadi ben köpekten korkmam

alt katımdakinin küçük kızı var karşı komşunun yine aynı 1. sınıf kız çocugu var sabah 8 gibi okula yürüyerek gidiyorlar iş artık çok tehlikeli bi hâle gelmeye başladı kendimi suçlu hissetmeye başladım

ya bu çocuklara saldırsalar ne olucak

bak bu hayvanlar gece sokaklarda hapçıların tinercilerin tecavüzüne ugruyorlar rezil haldeler

barınak desen milyonlarca hayvana nasıl bakacak kim yapacak bu kadar tesisi az biraz mantık tutarlı olunmalı

şu an ülkede bu iş kontrolden çıkmış durumda çözüm önce sayıyı ciddi derecede azalmak kalanlarıda çok sağlıklı bir şekilde kısırlaştırıp barınaklarda iyi şartlarda yaşatmak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2019 yılında kesilen tavuk sayısı: 1.207.088.021 (1 milyar 207 milyon 88 bin 21)

2019 yılında kesilen hindi sayısı: 6.188.060 (6 milyon 188 bin 60)

2019 yılında kesilen küçükbaş sayısı: 5.893.402 (5 milyon 893 bin 402)

2019 yılında kesilen büyükbaş sayısı: 3.634.068 (3 milyon 634 bin 68)

ne diyorlar katliam olacakmış, bunlar ne peki, hepiniz mi ot yiyorsunuz ikiyüzlüler.

zaten dertleri uyutma falanda değil bunlara kalsa barınaklara almakta olmaz, illa sokaklar it sürüsüyle dolacak, primitif vicdanlarını 2 mamayla tatmin edip birilerini de zengin edecekler, ölen kalan telef olan umurlarında olmaz...

• Freakk F kullanıcısına yanıt

Bunlar kim et yemek kim

parasi olmadigi icin vegan ayagi yapanlar bunlar

beyne protein gitmeyince kopek kopek die geziolarIktidar, kopek konusunda ozellikle oldurme bahsiyle neyi hedefliyor? 

• Her işte Avrupa'yı örnek alıyorsunuz,
    Tüm kıyaslamaları Avrupa ülkeleri ile yapıyorsunuz.
    Avrupa'da bütün sokak köpekleri itlaf ediliyor, Avrupa'da sokakta bir tane bile başıboş sokak köpeği yok.

İş sokaklarda insan parçalayan başıboş sokak köpeklerine gelince "akaapaeee neyi hedefliyor" diye tele 1 halktv ağzıyla gelip konu açıyorsunuz.

Noldu sizin hedef Avrupa değil miydi hayırdır??

• Bence bu sorunun çözümü 3 aşamalı olmalı. Buraya kadar grldikten sonra hiçbirley yapnamak çok büyük yanlış olur.
    1,öncelik kısırlaştıtma öncelikle dişiler toplatılıp yapılabilir.
    2. Sorınlu olduğu tespit edilen saldırı geçmişi olan köpekler barınaklara götürülüp tekrar salınmamalı( uyutma bunlar için düşünülebilir).
    3. Köpek sürüsüne hiçbiryerde izin vetilmemeli( dişiler toplansa genelde dağılıyorlar zaten). Bu dişiler barınakta tutulup bırakılmamalı.

Yani bir kısmını kısırlsştıtma, bir kısmını uyutma ve bir kısmını barınakta tutma gibi 3 aşamalı bir çözüm olabilir

• Avrupanın pek çok ülkesinde olan uygulamanın burada yapılması söz konusu olunca sırf otomatik iktidar düşmanlığı nedeniyle anında söylediklerini kendileri yalanlamaya başladılar.

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt

inşallah yasa çıkar

5 milyon kişi hayvan sahiplenir barınakta bir tane köpek bırakmaz

sonra hepsini sokağa geri salar gider polise de köpeğim çalındı kayboldu lütfen bulun diye şikayette bulunurIktidar, kopek konusunda ozellikle oldurme bahsiyle neyi hedefliyor?  napacaksın

5 milyon insanı mühendisi doktoru avukatı polisi hakimi hapse mi atacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi he_man -- 26 Mayıs 2024; 11:49:3 >
  • Muhalif bir olarak hükümetin bu konuda atacağı sert adımları destekliyorum. Bu sorun siyaset üstü bir olaydır. Sorunun bu kadar büyüyüp içinden çıkılmaz hale gelmeside olayı siyasitçilerin oy kaygısı oldu. Örneğin akp nin çıkardığı itleri barınağa bile götürmezsin yasası. Sonunda ne oldu olay barınak olayını geçti milyonlarca iti koyacak ne barınak ne çözüm var. Bırakın barınağı düzgün bir şekilde itlafı (acı çekmeden iğne ile uyutma) bile ekonomik olarak başarı olur, bu bile yıllar sürebilir ki üreme bu hızla devam ederse çözüm olmayabilir sadece durumu satabil hale getirebilir.

Kolay bir olaly değil kim elini taşın altıan koyacaksa başarılar.

• Iktidar, kopek konusunda ozellikle oldurme bahsiyle neyi hedefliyor?
    Iktidar, kopek konusunda ozellikle oldurme bahsiyle neyi hedefliyor?DarkWeb Haber (@Darkwebhaber) on Xtwitter
    Süleyman Soylu: (Sokak hayvanları yasası hk.) Köpeklerin uyutulması ülke toplumunda büyük yaralar ve geri dönüşü olmayan travma yaratır. Avrupa’nın uyguladığı kötü örnekler bizim merhametli Türk halkının örf ve adetlerine uygun değildir. Canların hayatı polemik yapılacak konu
    https://twitter.com/Darkwebhaber/status/1794644724873130276?t=_mqSXHuwr1nMKmqC7sTN_Q&s=19

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.