Şimdi Ara

İkiz Ailesine Araba Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
2.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yeni doğacak çocuklarımızla ailemiz büyüyeceği için güvenli,otomatik ve 70 bine kadar 2.el 10000 km aşmamış araca bakınıyorum acelem yok 6-9 ay içerisinde alacağım yılda 10000 km yaptığım için benzinli daha iyi olacak gibi(tabi ki çocuklardan dolayı bu km biraz daha artacak gibi)

Mesele şu ki mevcut aracım fiesta ecoboost motor powershift şanzıman çok memnunum hem yakıt olarak hem de performans anlamında ford focus aynı motor şanzımana bakınca fiyatlar uçuyor beni yorar malum ev krediside ödüyoruz

Cevaplarınız için teşekkürler

• En önemli kriteriniz arka koltukların geniş olması olmalı. Çünkü mecburen arkada 2 puset olacak. 2 puset ile eşinizin arkada rahat etmesi gerekiyor. Cmax ecobost derdim ama onunda arkası geniş sayılmaz. Ya Picasso türü araçlara yönelin yada arka koltukları geniş D segmentine.
    Örnek verecek olursak bende auris varken arkada 2 puset + hanım çok zorlanıyordu, c segmentinde hemen hepsi aynı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grand Picasso veya caravelle

2 çocuk olunca 2 Bebek koltuğu olacak. Bebek arabası falan da. E bu bebeklerin çantası da... Vay arkadaş.

Allah kavuştursun .

• Merhaba,

Öncelikle şimdiden Allah bagislasin. Tek cocuklu bir station wagon sahibi baba olarak, iki çocuğum olsa kesinlikle MPV (C4 picasso, C-Max, S-Max, 5008, Scenic) sınıfı bir araba bakardim.
    Pek akla gelmeyen, sanırım uretimi durmus Skoda Roomster'da güzel secenek 1.2TSI benzinli motoruyla.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • linea al ,devasa bir bağajı var

• Zafira alabilirsiniz motoru da güçlü içi de baya geniş. Biraz daha ucuz olsun derseniz yeni Meriva ya bakabilirsiniz

• ÖlüyenYörüler kullanıcısına yanıt
    zafira uygundur ama 2 aracında 10bin km aşmamış olanını bulmak imkansızdır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni çocuklu aile için araç ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • konuyu okurken benim aklıma direk octavia geldi muhakkak bakın derim lakin bu şartlarda 10bin km altı araç bulamazsınız gerçi 10bin km altı araba bulmanın kendisi zor, 0 zaten alınmaz.. kriterlerinizi daraltın bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dci edc scenic alirdim ben olsam.

• İkiz ailesi diyorsun fiesta diyorsun

Dacia Lodgy 7kisilik
  • Kesinlikle c-max. Güt bi bayide alacak gibi incele tam aile arabası.ama fiyat ve kriter çelişiyor benim önerimle.focus bulursun dizel ama c-max daha yukarda ve güvende histtirir

• quote:

Orijinalden alıntı: Ters Adam

Dci edc scenic alirdim ben olsam.

+1 ile katılıyorum. bu sınıftaki en kullanışlı araçlardan biridir. yakıtı tüketimi olarak üzmez. güvenli ve keyifli bir araç.
  • Çok çocuklu aile babasıyım.

Nelere nelere bakmadım
    Neler neler araştırmadım ki
    Test sürüşleri de yaptım

6 ve 3 yaşlarında iki evladım ve extra olarak 3 ay önce ikizlerim oldu

Gittim sonunda 2011 vw passat 1.4 tsi dsg highline hatasız aldım 70 tl ye

Oh be dedim...
    Her şeyiyle memnunum.
    Benim için olay bitmiştir.

• aylak_herif kullanıcısına yanıt
    İyi hoşda o şanzıman patlayınca dünyan kararmasin hocam..

• 5008 de bakabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: aylak_herif

Çok çocuklu aile babasıyım.

Nelere nelere bakmadım
    Neler neler araştırmadım ki
    Test sürüşleri de yaptım

6 ve 3 yaşlarında iki evladım ve extra olarak 3 ay önce ikizlerim oldu

Gittim sonunda 2011 vw passat 1.4 tsi dsg highline hatasız aldım 70 tl ye

Oh be dedim...
    Her şeyiyle memnunum.
    Benim için olay bitmiştir.

hocam nasil oh be diyebildin ? 4 kisi+2 bebek koltugu o arabaya nasil sigiyorsunuz ? birde malzemeler+bebek arabasi onlarda bagaji bitirir zaten ??

• Volkswagen Caravella yada Vito

• quote:

Orijinalden alıntı: Airapper

Volkswagen Caravella yada Vito

Yok deve arkadaş! Adam 5 çocuğum var demiyor ikiz bebelerim var diyor.

Büyük bagajli bütün sedanlar işinizi görür. Mpv falanda çok büyük.

• Ağrı da görev yaparken tek çocuk vardı daha 3 aylıkken bursadan 1500 km yol yapmıştım.uzun yol olunca çocuk koltuğu yalan oluyor.arabam Fiat stilo hb.bizim arka koltuklar kızaklı.arka koltuğun geniş kısmını çocuğa ayirmistim ve o tarafı öne doğru surdum bagag genişledi,on koltukla arka koltuk arasına da stepneyi yerleştirdim üzerine annemin beni büyüttüğü koyun yününden yapılmış yatağı da serince bizimkinin yeri hazır.arka koltuğun tek taraflı kısmı daha geride diz mesafesi böylece bayağı geniş orası da hannimin yeri.cocuk çok ağladığı zamanlarda sağ ve sol tutamaclara ip bağlayıp onlari birleştirip ortasını bezle sarıp sancak yapar sallardik,daha da durmazsa yol kenarına çekip battaniye ile sallardik.siz çocuk ve araba deyince birden aklıma geldi lafı uzattim kusura bakmayın.
    Size gelince bence c max lar iyidir,3008 iyidir,verso iyidir,esasinda size en uygun yeni doblo ama onlarda da konfor ve güvenlik dusuk.canada için üretilen doblolardan olsa keşke.allah kolaylık versin.ben ise hala stilo ile devam ediyorum ve artık iki evladım var.stilonun 20 bin TL ettiği yerde yeni araçlara 80 bin falan vermek bana çok zor geliyor.

• ikiz sahibi olarak 2.el 1.4 passat tavsiye ederim
    az yakar bagaj geniş içi geniş konforlu

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.