Şimdi Ara

İKİTELLİYE SEL BASACAK DEDİLER...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yerler bile ıslanmamış hava da hiç yagacak gibi durmuyor bu bizim meteoroloji yine faka bastı galiba

• nolur noolmaz uyaralım dediler ( demedi demesinler diye )
  • işleri güçleri panik sel sel dediler millet korkudan işe bile gelmemiş rezillik ya adam çıkmış bide diyo üst katlara çıkın gerçekten yaratıcı çözümlerle sallama haberler verdiler ve panikten baska bişe yaratmadılar
  • Küçükçekmece komple temiz.Pek yağacağada benzemiyor.Eğer yağmazsa belediye başkanı ile birlikte metoroloji müdürüde istifa etmeli.
  • nasıl geleceği belli olmaz ben niğdedeyim sabah bişi yoktu 1 saattir sağanak yağıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfsaneKaşif

Küçükçekmece komple temiz.Pek yağacağada benzemiyor.Eğer yağmazsa belediye başkanı ile birlikte metoroloji müdürüde istifa etmeli.

"derenin intikamı ağır olur" paşam istifa edipde yüzüstümü bıraksın bizi çok sevgili liderlerimiz bizimkiler makedonyadaki ulaştırma bakanı gibi şerefsizmiki bi motor battımı çekip gitsinler yok canım daha neler sende saçmalamışsın he
  • İç Anadolu'dan Marmara'ya doğru geliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: .S.c.a.p.e.g.o.a.t.

quote:

Küçükçekmece komple temiz.Pek yağacağada benzemiyor.Eğer yağmazsa belediye başkanı ile birlikte metoroloji müdürüde istifa etmeli.

"derenin intikamı ağır olur" paşam istifa edipde yüzüstümü bıraksın bizi çok sevgili liderlerimiz bizimkiler makedonyadaki ulaştırma bakanı gibi şerefsizmiki bi motor battımı çekip gitsinler yok canım daha neler sende saçmalamışsın he

Saçmaladığımı biliyorum.Belki beni yanıltırlar diye şey etmiştim

• quote:

meteorolojiyle ne alakası var birader. 4 gün önce meteoroloji asıl uyarısını yaptı kimse takmadı. tvlerde sadece hava durumu yağışlı die geçiştirdi ama meteoroloji uyarmıştı önceden.

burdaki tek suçlu belediye başkanlarıdır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .S.c.a.p.e.g.o.a.t.

quote:

Saçmaladığımı biliyorum.Belki beni yanıltırlar diye şey etmiştim

sen bu ülkede yanılmayı beklerken yaşlanacaksın :)

• Bizim meteoroloji dünyanın en iyi çalışanlarından diye duymuştum, İngiltere'ninkiyle birlikte.
  • of tam rezillik ya bizim yaptıgımız. bi de şuna kızıyorum adamın biri yol ortasında arkasını acıp tuvaletini yapsa yine iktidar suçlu yine iktidar kabahatli. uçan kuştan iktidar sorumlu oldu artık. yok neymiş altyapı sorunu var buna el atmaları lazımdıdı vs vs.

be adam ikitellide her yere dere yapsalar altyapı yapsalar ne olacak ki. ırmak gibi şarıl şarıl aktı su. ne altyapısı.

son günlerde hatta son yılarda herseyde ikditada suç bulmak çok moda oldu. bundan öncekilerde neden yoktu?? ah bizim bu halkımız medyanın oyununa nasılda kanıyor!

beni sakın yanlıs anlamayın ikditar yanlısı degilim ama ucan kustan tepedeki kişilerin sorumlu tutulması (ki öncekilerde bu kadar isyan yoktu ki öncekilerden FARKLI DEĞİŞEN BİRŞEY YOK ) artık çok can sıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahraman erkek -- 12 Eylül 2009; 11:09:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Answér

quote:

meteorolojiyle ne alakası var birader. 4 gün önce meteoroloji asıl uyarısını yaptı kimse takmadı. tvlerde sadece hava durumu yağışlı die geçiştirdi ama meteoroloji uyarmıştı önceden.

burdaki tek suçlu belediye başkanlarıdır.

Metoroloji ile şu yönden alakası var.
    İlk felakette sadece sel ihtimali ile bilgilendirildi.Yani şimdi yapılması gereken kadar uyarılmadı.Şimdi ise insanlar telaşlandırıldı fakat ortada yağmur yok.
    Aslında şuçu yine dere yataklarına ev yapanlara atabiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: kahraman erkek

of tam rezillik ya bizim yaptıgımız. bi de şuna kızıyorum adamın biri yol ortasında arkasını acıp tuvaletini yapsa yine iktidar suçlu yine iktidar kabahatli. uçan kuştan iktidar sorumlu oldu artık. yok neymiş altyapı sorunu var buna el atmaları lazımdıdı vs vs.

be adam ikitellide her yere dere yapsalar altyapı yapsalar ne olacak ki. ırmak gibi şarıl şarıl aktı su. ne altyapısı.

son günlerde hatta son yılarda herseyde ikditada suç bulmak çok moda oldu. bundan öncekilerde neden yoktu?? ah bizim bu halkımız medyanın oyununa nasılda kanıyor!

beni sakın yanlıs anlamayın ikditar yanlısı degilim ama ucan kustan tepedeki kişilerin sorumlu tutulması (ki öncekilerde bu kadar isyan yoktu ki öncekilerden FARKLI DEĞİŞEN BİRŞEY YOK ) artık çok can sıkıyor.

Bence sen gündemi takip etmiyorsun.Kimse iktidarı suçlamadı.Belediyeyi suçladı.Ama Hükümet ve belediye, hiçbir açıklama yapmamasına rağmen Muhalefet partisine çamur atmaya başladı.
    Sen ikitelliye alt yapı yapmadan sanayi sitesi yaparsan,Toplu konut yapıp yolu ve alt yapıyı unutursan kimi suçlamamızı istersin?

Ben 4 yıldır İkitellide çalışıyorum.Toplu konutların daha hepsi dolmadı.Dolsun o zaman görürüm ben belediyenin şeyini!!

•  İKİTELLİYE SEL  BASACAK DEDİLER...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kahraman erkek

of tam rezillik ya bizim yaptıgımız. bi de şuna kızıyorum adamın biri yol ortasında arkasını acıp tuvaletini yapsa yine iktidar suçlu yine iktidar kabahatli. uçan kuştan iktidar sorumlu oldu artık. yok neymiş altyapı sorunu var buna el atmaları lazımdıdı vs vs.

biz mi iktidarı suçluyoruz aç da gazeteleri oku topbaş baktı kıvıramıyo buranın imar iznini chp vermiş diyip çıktı işin içinden kime bulucaz kabahati makedonyada adam gemi battı diye "gorevimi yerine getiremedim" diyip istifa etti bu ülke liderlerinden bu ozveriyi gormedikçe iktidarı eleştireceğiz adam çıkmış derenin intikamı ağır olur üst katlara taşının diyor ya bunda mantık mı buluyosunda eleştirilerimizi kabahatli buluyosun başbakan dediğin herkese bassağlığını diler gider can kurtarır tvlere çıkıp da pişkin pişkin yaa gordunmu ben demiştim diye hıyarlık taslamaz

• özveri derken neyi kastediyorsun? ne yapabilir tv ye cıkıp ağlasamıydı bu benim suçumm diye haykırsamıydı. evet gercekten oranın imar yapısı chp zamanında yapıldı bu bir gerçek ama bunu boyle bi zamanda soyelmeek biz yapmadık onlar yaptı demek biraz mantıksızca oldu seninde dedigin gibi. ama bu hükmetten öncede çok seller oldu alibeyköy cevreleri falan. o zaman hiç bu kadar tepki verilmemişti.

bu olacak birşeydi zzten. şuan başta ister chp olsun başka bi parti olsun o sel yine olacaktı o yıkım felaket yine olacaktı.

benim anlatmak istedigim şu: ilerde birgün şuan ki iktidarı eleştirenler başa geçtiğinde yine aynı boyle bi vakayla karsılasılarsa aynı tepkiyi yine versinler. ama şimdi bakıyoruz ki her taşın altından tayyip çıkıyor. ondan öncekiler çok farklıymıs gibi tayyibe yüklen babam yüklen. acıyorum adama vallahi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.