Şimdi Ara

Kız arkadaşım sanırım pişmanlık duyuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
11.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba çok severek peşinden koşarak sevgilim olduğu bir kız var , 20 gündür görüşüyoruz 4 gündürde sevgiliyiz . Sevgili olma aşamasına yaklaşırken öpüştük öpüşmenin ardında da artık arkadaşlık sıfatını atmamız gerektiğini anladık ve sevgili olarak ilişkimize devam ettik . Kız arkadaşımla filim izlemeye diye eve gittik , 30 40 dk geçti geçmedi sevişmeye başladık kız benden kat kat istekliydi , ilk defa bir erkekle bu kadar ileriye gittiğini söyledi , kız arkadaşım bakireydi evlenmeden o malum işi yapmak istemediğini söyledi tabi bende saygı duydum , sevişmeye başladığımız günden sonra her gece aklıma onla yaşadıklarım geliyordu . Demin de mesaj attı ciddi bir şey konuşacağım diye aradı , kızın ailesi doğu kültürü ile yetişmiş kız ister istemez benimsiyor , Ailem beni üniversiteye yollarken kendi namusumu korumam gerektiğini defalarca söyledi dedi , 3 gündür kendimi kötü hissediyorum senle yaşadığımız şeylerden pişman değilim ama en azından aileme sevgilim olduğunu açıklayana kadar beni durdur dedi bu tür şeyler olmasın dedi ben sana karşı koyamam yine istesen bi kıvılcım başlatsan aynı şeyleri yine yaşarız kesinlikle pişman değilim ama ailem beni aradığında kötü hissediyorum dedi , kız son 1 yıldır hiç kimseyle çıkmamış ailem hiç bir erkekle birlikte olmadığımı düşünmediğimi birine karşı bişeyler hissetmiyorum diye biliyor dedi , zamanla seni ablalarıma anlatırım yine devam ederiz dedi en azından kötü hissetmem dedi , cinsellik olmadan ilişki yürümez ama zaten yaşadık sen bigün beni terk etsende yine yaşadıklarımız aklımda kalacak senden nefret etsemde affetmeyeceğin şeyler yapsanda yine seni seveceğim dedi , istersen ayrılalım dedi (ben pek net cevaplar veremedim , neye uğradığımı şaşırdım konuyu açınca , çünkü kız benden çok çok daha istekliydi ben yoruluyordum o zorla yeniden kıvılcımla sevişmeye başlatmaya çalışıyordu) , arkadaşlar aklınıza gelebileceği her ortamda öpüşebiliyorduk o an ona yaklaşayım asla geri çekilmezdi , ama kız beni sen durdur bu ortamı yaratmazsan çok istekli olmam dedi , en güzeli de doğal sevgililer gibi sadece birbirimizi severek sürekli yanında bulunarak mutlu oluruz dedi . Kız sen benim sürekli yanımda ol ben daha ilerisini zaten aramam diyor , içimden hep onu arzuluyorum bu işin sonu ne olacak ben içinde cinselliğinde olduğu bir ilişki istiyorum bunu kıza nasıl anlatabilirim onu üzmeden ? 3 saattir telefonu kapattı bu konudan sonra .

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sevgiliyle Yakınlaştıktan Sonra Pişmanlık

Bir sevgiliyle yakınlaştıktan sonra pişmanlık, yaygın bir duygudur. İşte bu konuyla ilgili bazı bilgiler:

• Sevgilimle İleri Gittik: Bu terim genellikle cinsel ilişkiye girmeyi ifade eder. Ancak bazı kişiler öpüşmek veya elle temas etmek gibi daha az fiziksel eylemleri de "ileri gitmek" olarak tanımlayabilir.
    • Sevgilimle Öpüşürken İleri Gittik: Öpüşmek, genellikle bir ilişkinin erken aşamalarında olur. Bazı insanlar öpüşürken kendilerini rahatsız hissedebilir veya ilerleme hızının çok hızlı olduğunu düşünebilir.
    • Sevgiliyle Bir Şeyler Yaşayıp Pişman Olmak: Bu ifade, cinsel ilişki de dahil olmak üzere çeşitli fiziksel eylemler anlamına gelebilir. Kişiler, daha sonra seçimlerinden dolayı pişmanlık duyabilir veya eylemlerinin sonuçları konusunda endişelenebilir.
    • Öpüştükten Sonra Pişmanlık: Öpüşmek, genellikle bir ilişkinin önemli bir parçasıdır. Ancak bazı insanlar öpüştükten sonra pişmanlık duyabilir veya partnerlerinin beklentilerini karşılayamamalarından endişe edebilir.
    • Sevgilimle İlk Defa Öpüştük: İlk öpücük, hem heyecan verici hem de sinir bozucu bir deneyim olabilir. Bazı insanlar ilk öpücüklerinden sonra pişmanlık duyabilir veya daha fazla ilerlemekten çekinebilir.
    • Seviştikten Sonra Pişman Olmak: Seks, bir ilişkide önemli bir bağ oluşturucu olabilir. Ancak bazı insanlar seviştikten sonra pişmanlık duyabilir veya duygusal ya da fiziksel sonuçlardan endişe edebilir.

Pişmanlık duygularıyla başa çıkmanın en iyi yolu, dürüstçe iletişim kurmaktır. Partnerinizle duygularınızı paylaşmak ve neden pişmanlık duyduğunuzu açıklamaya çalışmak önemlidir. Ayrıca net sınırlar belirlemek ve gelecekte pişmanlık duyabileceğiniz eylemlerden kaçınmak da faydalı olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Biri özet geçsin
  • Klasik evlenmeden olmaz bahanesi.

Bakire kalmak istemesinin sebebi ileride seni terkettiğinde bakir bir sazan bulacak olması.

Oyuna kanma.
  • Öyle bi anlatmışsın ki ben burada boşaldım.
    O kız bakire değildir rahat ol bisikletten düşmüştür.
  • Öpüş yiyiş sonra namusu korumam lazım. hala anlamıyorum milleti yiyişirken yaptığın normal bişe mi de ötekini yapmıyon. eğer bi kız bi erkekle öpüştü ise gerisini yapmasında bir sorun olmaması lazım ama bizimkiler hemen namuslu ayağına yatıyo eee demin yaptığın ne idi. İlerde kocasını kandıracak sen ilksin diye valla çevremde de çok var böyle kız ve erkek artık kiminki kiminkinde belli değil bu gidişle evlenmicemde
  • Adamlara bak ilişkiye yeni başlarken öpüşmüşler. Senden öncekilerde de aynı şey olmamıştır umarım ne diyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaraSalvatruca

Adamlara bak ilişkiye yeni başlarken öpüşmüşler. Senden öncekilerde de aynı şey olmamıştır umarım ne diyim.

Kız ilk senle yaşadım diyor , kız doğulu sen beni terk edersen orada zorla evlendirirler sen terk edersen geriye tek ailem kalır , evlenmek zorunda kalırım bakire olmadığım anlaşılırsa beni öldürürler dedi bi yandan haklı ama kız gerçekten seviyor beni ben bunu hissedebiliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: iddamanya

quote:

Adamlara bak ilişkiye yeni başlarken öpüşmüşler. Senden öncekilerde de aynı şey olmamıştır umarım ne diyim.

Kız ilk senle yaşadım diyor , kız doğulu sen beni terk edersen orada zorla evlendirirler sen terk edersen geriye tek ailem kalır , evlenmek zorunda kalırım bakire olmadığım anlaşılırsa beni öldürürler dedi bi yandan haklı ama kız gerçekten seviyor beni ben bunu hissedebiliyorum

Beyler durun durun bu konu csb oltaya takıldı balık
    Ülkü falan vardı la senin ne oldu onu
    O böyle şeyler yapmayacağına göre ?

Konu Ağır CSB + Blok + Konu kilit + Üye ban + Herkes dağılsın

• Ne doğuymuş kardeşim biz de doğuluyuz ama zorla evlendirme filan yok.
    Çocuklar okusun, hayatını kurtarsın diye aileler elinden geleni yapıyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iddamanya

quote:

Beyler durun durun bu konu csb oltaya takıldı balık
    Ülkü falan vardı la senin ne oldu onu
    O böyle şeyler yapmayacağına göre ?

Konu Ağır CSB + Blok + Konu kilit + Üye ban + Herkes dağılsın

o konuyu sildirdim ve mutlu son diye yazmıştım , takip etmediysen laf atma

• Baylar özet lütfen
  • csb gençler sakin olun
  • Cok dizi izlemiş zorla evlendirme falan hikaye bir de töre de tam olsun
  • Kız ne mesajlara ne de telefonuma cevap veriyor ne yapmak istediğini anlamış değilim
  • Kardeşim mutlu son falan yazmadın takip ettim sürekli olsun iyi bir csb yazarısın
  • quote:

Kardeşim mutlu son falan yazmadın takip ettim sürekli olsun iyi bir csb yazarısın

ne alakası var kardeşim ben konulara ss de ekliyordum
  • Kızın aldığı oksijen afrodizyak etkisi yapıyor olabilir mi?
  • edit kız seni seviyorum diye mesaj attı arayı düzellttik te , şu sevişme işini nasıl yapacağız
  • Cinsellik olmadan ilişki yürümez nedir lan? Kalbiniz cinsel organınızda mı atıyor olm sizin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eşlşmyenhomologkromozom -- 25 Eylül 2015; 13:29:05 >
  • Bu ne lan cok sukur yine baskasi icin utandik
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.