Şimdi Ara

İkisis arasında kaldık yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 50 bin tl bütçe var. Sıfır araba bu fiyata zor. İkinci el bakmak zorunda kaldık. Şu arabalardan hangisini terih ederdiniz ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-f1-vw-rocco-kusursuz-7-ileri-259102927/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2004-model-5.20i-235779552/detay

Hangisi mantıklı ? Cevap veren olursa teşekkürler.

• İkisi arasında nasıl kaldınız biri şirokko diğeri 5 serisi,alakasızında alakasızı araçlar.Öğrenci adamım tek başımayım dersen şirokko ama ailece kullanırız dersen 5 serisi.Gerçi tüketim önemlimi ve kullanım amacını falan belirtmemişsiniz ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mendieta58 -- 17 Ocak 2016; 19:53:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biri şam biei bağdat kullanım amacı ne kim kullanacak önemli olan kriter ne ? Hiçbirşey bilmiyoruz . Bana göre 5.20 ama kimine göre vw dir.
  • Seziyorum bir Csb

• Öğrenciyim ama ailenin yanında kullanım amacı hız yapmak değil. Bu kadar alakasız iki aracı seçme nedenim hoşuma gidenler bunlar ve daha önce ikisine de bindim. Hangisi daha çok masraf çıkarır bilen varsa yazabilir mi lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Airapper

Seziyorum bir Csb

Galiba öyle geçenlerde bütçem 75bin diyede konu açmış arkadaş

• Bütçe hala 75 ama en fazla 50 ile araba alınır. Çünkü çok iyi bir şöfor değilim kaza yaparsam 5 kuruşsuz kalmayım diye böyle bir karar verdim. Niye hemen trol deniliyor anlamıyorum. Geçen konuda da böyle olmuştu hayırlısı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mendieta58 kullanıcısına yanıt
    Acemi birinin tercih ettigi arabalara bakarmisiniz vuuhuuuu

• Airapper A kullanıcısına yanıt
    Ne önerirsiniz usta ? Vesvese vermek yerine bilgilendirirseniz daha iyi olur.
  • Listene reno trafic'de eklemeni öneririm şaka bir yana rocco öneririm bir öğrencinin 75binlik araba bütçesi varsa evde 1-2 tane daha araba vardır mutlaka 5.20 aile arabası öğrenciye gitmez

• riskoflife27 R kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bu saate kadar araştırdım scirocco + DSG bir aksilik olmaz ise. Bu arada o kadar arabamız yok hocam. İlk olucak inş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dexday

Aynen hocam bu saate kadar araştırdım scirocco + DSG bir aksilik olmaz ise. Bu arada o kadar arabamız yok hocam. İlk olucak inş.

Evde araç yoksa alfa Jülyet 1.4 TB 170 Hp bakabilirsin 60 bine full donanım olanı alınabiliyor şahsen gözümde olan bir araç :)
    Kırmızı tct otomatik siyah deri koltuk ve panaromik cam tavan hem aile hem öğrenci isi olabilir :)

Julyet derken Guiletta galiba kastettiğiniz ama liste fiyatı 84 bin gözüküyor. Yoksa ben doğru araca mı bakmıyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexday

Julyet derken Guiletta galiba kastettiğiniz ama liste fiyatı 84 bin gözüküyor. Yoksa ben doğru araca mı bakmıyorum ?

2.el bakacan :) rocco liste fiyatı 120bin :)

• Scirocco seni üzer alma. Feleğin çemberinden geçmiş gibi duruyor. Km çok fazla hem de yazılımlı. Pimi çekilmiş bomba.

Attığın BMW de pek temiz durmuyor. Ya bütçeni yükselt ya da daha ucuz ama yüksek modelli araçlara yönel. Megane, bravo, astra gibi
    tamam şimdi şimşek çaktı kafada sağolun hocam :) şeçenekler arasına ekledim.
  • Bütçe 60k kadar çıkabilirim bu fiyat aralığında satılan sciroccolar temiz olur mu ? Ya da siz ne tavsiye edersiniz. Astra Megane vs.. almak istemiyorum sürü gibi var bizim burda.
  • Dexday kullanıcısına yanıt
    Temiz 122 lik bulabilirsin o fiyata. 160 lık için de aramak lazım. Madem farklı araç arıyorsun mini cooper ya da astra j gtc de bakabilirsin.
  • Teşekkürler. Forum ufkumu açmaya devam ediyor. Bu arabaların varlığından haberim yoktu.
  • 0 km. 55-57 bine leon 1.2 tsi manuel veya skoda rapid spaceback alırdım genç üni. öğrenci olsaydım. Tercih sizin tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zuzzi -- 18 Ocak 2016; 14:45:14 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.