Şimdi Ara

İkisin den biri gerçek ama hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İkisin den biri gerçek ama hangisi?. Yoksa her ikisi de mi ?

1- Yıllardır ekonomik olarak güçlüyüz ve iyi durumdayız diye kandırıldık. Ama gerçek hiç de ekonomik olarak iyi durumda değiliz
    2. Yönetim transfer konusunda beceriksiz ve basiretsiz ayrıca istediğimiz iyi oyuncular ülkemizi kale almayıp gelmek istemiyorlar.

Bu ikisinden biri gerçek ama hangisi. Son 2 yılda yaşananlara ve transfer şekillerine bakınca bana her ikisi de gerçek gibi duruyor.

Bu güne kadar yönetimi hep savunmuşumdur. Ama artık bu yönetimin savunulacak bir tarafı kalmadığını düşünüyorum. Hele bu gün oynayan rezil oyundan sonra ve Aykut Kocama'na hala sahip (teknik direktör olarak) çıkılmasından sonra yönetime olan tüm inancım yok oldu. Gerçi 2 yıldır Aykut Kocamanla bu iş gitmez ve teknik direktörlük bilgisi yok diyenlerdenim. İstifasını verdiği gün derin bir oh çekmiştim ama istifasını yönetim kab l etmediğin de ve geri çektiğin büyük hata yapıldığını da düşünmüştüm.

Onla bu iş yürümüyor. Hele bu gün takım dökülürken hiç bir suçu olmayan Salih'i oyundan çıkarmasına diyecek bir laf bulamıyorum. Esas çıkması gerekenler oyunda dururken.

• Ekonomi olarak iyi değilsiniz,Aziz'in parası var.Aziz gider de Aziz gibi biri gelmezse çöker Fenerbahçe.Adam hibe ediyor direk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü2013

Ekonomi olarak iyi değilsiniz,Aziz'in parası var.Aziz gider de Aziz gibi biri gelmezse çöker Fenerbahçe.Adam hibe ediyor direk.

sence aziz gittikten sonra aziz gibi birisinin gelmeme ihtimali var mı "Fenerbahçe" ye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: samplus

quote:

Ekonomi olarak iyi değilsiniz,Aziz'in parası var.Aziz gider de Aziz gibi biri gelmezse çöker Fenerbahçe.Adam hibe ediyor direk.

sence aziz gittikten sonra aziz gibi birisinin gelmeme ihtimali var mı "Fenerbahçe" ye?

Bilmiyorum ki.Gelebilir de,gelmeyebilir de.
  • quote:

fenerbahçede ekonomik durumu aziz gibi hatta azizden daha iyi bir sürü yönetici var ve aziz gibi hibe edebilecek düzeydeler... fenerbahçede zengin yönetici bitmez
  • Skor taraftarı olmayın bence.

Ekonomik olarak iyisiniz ancak transferler konusunda bir şey diyemem. Güiza gibi bir adam alınması o paraya çok büyük hata idi mesela. Daha çok örnek varda zaten 3 büyüklerimizin transfer politikasını anlamak mümkün değil. İşte tablosu da burada;

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/sueper-lig/transferentwicklung/wettbewerb_TR1.html

Gel gelelim Aykut Kocaman'a. Bence sabredin :)
  • Bu adamı siz kovarak gonderirseniz (ki oyle gozüküyor bole giderse) bu adam egosuyla kulube bıraktığı paraları hemen ister.

Bir beşiktaş olmazsınız ama benzer gorüntüler olabilir.Yani aziz yıldırım gittikten sonra yerine gecen biri hic de dışardan gorüldüğü gibi herşeyin güllük gülistanlık olmadığını gorebilir.Cünkü sizde mühalefet yok.Aziz Yıldırım'ı denetleyebilecek biri yok..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu 3 monitörden hangisi ?
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fusion.

quote:

fenerbahçede ekonomik durumu aziz gibi hatta azizden daha iyi bir sürü yönetici var ve aziz gibi hibe edebilecek düzeydeler... fenerbahçede zengin yönetici bitmez

Ne kadar zengin olursa olsun,Fenerbahçe Güney Amerika'dan oyuncu alma sevdasından vazgeçmediği sürece her zaman eksik olan bir şeyler olur. (Bence)
  • Bence Fenerin durumu iyi ama A yildirim gidecegini bildiği için takıma aktardığı paraları geri alıyor. Benim düşüncem dir katilirsiniz veya katilmazsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yöneticilerin cebinden transfer yapması,zengin yönetici mentalitesi hiç sağlıklı bişey değil kulüpler için, günü kurtarma amaçlı bi yol.Zaten bu finansal fair play kanunu bunun için çıkıyo,bu sistemin sonu geldi artık
  • fenerbahçe ekonomik bakımdan güçlüydü yanlış transfer yapa yapa ekonomininde içine ettiler. örnek:

meireless 15milyon (15 milyon vericeğime emreyi takımda tutardım.) yada tolouse dan moussa sissokkoyu 6bucuka alırdım.
    guiza 18 milyon (sadece bir sezon gol kralı oldu diye geçmişini incelemeden alınan bir balon) yerine alınacak ucuza cok futbolcu vardı.
    krasiç 8 milyon (8milyon krasiçe vericeğime kuytı monte eder forvete adam alırdım o paraya)
    dia 6milyon (3maç iyi 5maç kötü idi krasiç alınmayıp takımda tutulabilirdi)
    topuz 8milyon ( hala patlama yapıcak koca bir balon)
    cristian 5.5milyon (fenerbahçenin oyuncusu değil klasik brezilya 2.lig topçusu)
    bienvenü 4.5 milyon (bunu alıcağıma semihi oynatırım daha iyi)
    selçuk şahin yıllık 2milyon alıyor (fenerin topçusu değil ptt 1.lige)
    mtopal 7 milyon ( daha iyileri mevcut)

yaklaşık 70 75milyon çöpe daha hatırlamadığımız serdardı bekirdi felan birsürü boş fos transferler yüzünden bu haldeyiz +aykut kocaman amatör

• Hakan Bilal Kutlualp gittikten soran transfer mi gördük ? Hep günü kurtarmak için yapılan şeyler. Cl'den elen Meireles gelsin. Avrupa'dan elen Krasic gelsin. Bir ara bir ton Brezilyalı topluyorduk. Şimdi de fransa'dan çıkmaz olduk. Nerde afrika kupasına gidip takımı eksik bırakacak adam var onları alıyoruz, almaya çalışıyoruz ( alamıyoruz ) Transferle sorun çözülmez bla bla diyip sonra da 3 transfer edeceeeez diye tv'de caka satıyorlar. Çocuk mu kandırıyorlar anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiél

yöneticilerin cebinden transfer yapması,zengin yönetici mentalitesi hiç sağlıklı bişey değil kulüpler için, günü kurtarma amaçlı bi yol.Zaten bu finansal fair play kanunu bunun için çıkıyo,bu sistemin sonu geldi artık

Bunun onüne gecemezsin.
    Basit birşeye sponsor olur, yuksekten para verir.
    Ama bizim yoneticilerimiz borc adı altında kulubu kendilerine bağlamak icin veriyordu.Hic birinin parası kuluplerde kalmıyordur..Verdiği kadarını almıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infection

Hakan Bilal Kutlualp gittikten soran transfer mi gördük ? Hep günü kurtarmak için yapılan şeyler. Cl'den elen Meireles gelsin. Avrupa'dan elen Krasic gelsin. Bir ara bir ton Brezilyalı topluyorduk. Şimdi de fransa'dan çıkmaz olduk. Nerde afrika kupasına gidip takımı eksik bırakacak adam var onları alıyoruz, almaya çalışıyoruz ( alamıyoruz ) Transferle sorun çözülmez bla bla diyip sonra da 3 transfer edeceeeez diye tv'de caka satıyorlar. Çocuk mu kandırıyorlar anlamadım.

Tüm yazdıkların doğru. Ayrıca şimdi alamıyoruz da adam. Hazmedemiyorum bu Aykut'u. Sinirimden kıracağım Tv'yi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dwimmerlaik

quote:

Orijinalden alıntı: Castiél

yöneticilerin cebinden transfer yapması,zengin yönetici mentalitesi hiç sağlıklı bişey değil kulüpler için, günü kurtarma amaçlı bi yol.Zaten bu finansal fair play kanunu bunun için çıkıyo,bu sistemin sonu geldi artık

Bunun onüne gecemezsin.
    Basit birşeye sponsor olur, yuksekten para verir.
    Ama bizim yoneticilerimiz borc adı altında kulubu kendilerine bağlamak icin veriyordu.Hic birinin parası kuluplerde kalmıyordur..Verdiği kadarını almıştır.

O da engelleniyor artik. M.City sahibi oyle yapti reklam tabelasini 400 milyon $'a kiraladi sonra sak duzenleme yaptilar piyasa fiyatinin ustunde olamaz diye. Biri sikayet etse boyle oldugunu FIFA ceza verecek belki de kupalardan men edecek. Kim goze alir bu riski? Tabii ki de kimse.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gncl1905

Skor taraftarı olmayın bence.

Ekonomik olarak iyisiniz ancak transferler konusunda bir şey diyemem. Güiza gibi bir adam alınması o paraya çok büyük hata idi mesela. Daha çok örnek varda zaten 3 büyüklerimizin transfer politikasını anlamak mümkün değil. İşte tablosu da burada;

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/sueper-lig/transferentwicklung/wettbewerb_TR1.html

Gel gelelim Aykut Kocaman'a. Bence sabredin :)

Hayatım boyunca skor taraftarlığı yapmadım ve yapmamda. Aykut Kocaman'ın ilk geldiği sene sonunda da gitmesi gerektiğini düşünüyordum. Çünkü takımın oynadığı futbol ortada. Aykut Kocamanın oyun sisteminde ve oyun anlayışında en ufak bir ilerleme ve gelişme yok. Kötü futbol oynayarak başarılı olacağımıza iyi futbol oynayarak başarısız olalım bu beni asla üzmez. Ben başarıdan ve maç kazanmaktan çok artık iyi futbol görmek istiyorum.

Şu an Avrupada devam ediyoruz. UEFA Kupasını alsak bile Aykut Kocaman hakkındaki düşüncem değişmez. Aykut Kocaman'a Fenerbahçe 10 gömlek büyük geldi.

• Valla 2sini de yalanlayan örnekler var. Meireles gibi adamı aldık Sowu aldık para var Kuytu 1m ye aldık beceri de var Bizden saklıyorlar bi özelliklerini bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rîtchîe Blackmore

Valla 2sini de yalanlayan örnekler var. Meireles gibi adamı aldık Sowu aldık para var Kuytu 1m ye aldık beceri de var Bizden saklıyorlar bi özelliklerini bence

Sow'u aldık mı yoksa NTV spor'un sahibi alıp bize hediye mi etti. Sow'a kendi kasamızdan para bile veremedik. Sakın sponsor oldu deme çünkü oyunca almaya yetecek kadar parası olan bir kulüp bu işi sponsorla yapmaz Şimdi Belhanda transferi için de aynı kişinin adı geçiyor. Şayet büyük transferleri sponsor yardımı ile yapacaksak ben kulübün mali durumu hakkında endişe etmeye başlarım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.