Şimdi Ara

İkinciyeni.com dan Araç Almak Mantıklı mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilmeyenler için ikinciyeni.com çelik motor filonun araçlarını ihale yoluyla elinden çıkardığı bir site. Araçlar 10-15 bin km de olmasına rağmen piyasa değerinin 5-7 bin tl aşağısına gidiyor. Ekspertizleri de açık ortada. İşte sadece filodaki araçların nasıl kullanıldığı ortada bir o düşündürüyor. Sizce mantıklı mı?

Sitehttp://www.ikinciyeni.com/?gclid=CJbwpPzE6MwCFbQV0wodboAFcw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasa_ -- 20 Mayıs 2016; 18:42:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mantıklı duruyor ama girip inceledim araçları baya yıpranmış özellikle döşemeler, koltuklar baya yıpranmıs. Kendim alacak olsam almam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jozef38

Mantıklı duruyor ama girip inceledim araçları baya yıpranmış özellikle döşemeler, koltuklar baya yıpranmıs. Kendim alacak olsam almam

Nerde kalıyor yerleri tam olarak hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam orada iki araç grubunda satış yapılıyor diye biliyorum. Bazıları garenta, diğerleri de çelik motor filo kiralama. Garenta günlük kiralama araçları, diğerleri filoya verilenler. Bence filo lara günlük kiralamaların yanında daha mantıklı.
  • ihale bitimlerinde araç fiyatlarını görebiliyosun,sahibindende 1.4 d4d corolla touch otomatik 65 bin tl orada biten ihale fiyatı 67 70 bin arası biraz kolpalık var işin içinde.1.6 tdi leon style paket bile geçen 69 bine bitti 2015 20 bin km deydi
  • pasa_ kullanıcısına yanıt
    Hocam sabit yerleri yok internettet sitesinden inceledim. Orda araç nerde gibi bir yer var her araba farklı şehirde gösteriyor.
  • Kelepir birşey almak mümkün değil çoğunlukla. Hakikaten kimsenin almayacağı birşey olacak, ancak o zaman ellemiyorlar. Onun dışında aleni bir biçimde kendileri fiyatla oynuyor. İhale bitimine 2 dk kala arabanın fiyatı 47500 iken -hatta böyle durursa 52'ye felan ben alırım diyordum- o fiyat son 1 dk girerken 58 küsür oldu, 63'den ihale bitti.

Genellikle piyasa fiyatına gidiyor, sahibinden gibi şişirme değil de. Arabayı gözünüz tuttuysa, uğraşmak istemiyorsanız alıp geçiniz. Yok 3 yerden patlamış, ezilmişse zaten o paraya dışarıdan alırsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Siteden 1 hafta başında bekleyerek 3 araca son fiyatı net olarak ben verdim. Ancak her defasında istedikleri fiyat verilmediği için sistem bakımda, sistemde oluşan bir sorundan dolayı ihaleler tekrar başlayacak tarzı şeyler yazılarak aynı araçlar tekrar açık arttırmaya sunuldu. Bu ilk olduğunda gerçek sistemde sorun yaşandı sandım ama farklı günlerde farklı araçlar bana kaldığı halde hep benzer şeyler sunulduğunda anladım ki insanlar sisteme giriş yapsın, kaporaları bıraksın diye taban fiyat belirlenmiyor ama işlerine gelmeyen fiyatada katiyen sizin kara geçeceğiniz arabayı satmıyorlar. Tabi 1 haftalık heves sonrası ne oldu kapora olarak verdiğimiz 500 TL 1 hafta boyunca hesaplarında durdu artık bu kaporalar bankada işletildimi ne olduysa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aazeri11

Siteden 1 hafta başında bekleyerek 3 araca son fiyatı net olarak ben verdim. Ancak her defasında istedikleri fiyat verilmediği için sistem bakımda, sistemde oluşan bir sorundan dolayı ihaleler tekrar başlayacak tarzı şeyler yazılarak aynı araçlar tekrar açık arttırmaya sunuldu. Bu ilk olduğunda gerçek sistemde sorun yaşandı sandım ama farklı günlerde farklı araçlar bana kaldığı halde hep benzer şeyler sunulduğunda anladım ki insanlar sisteme giriş yapsın, kaporaları bıraksın diye taban fiyat belirlenmiyor ama işlerine gelmeyen fiyatada katiyen sizin kara geçeceğiniz arabayı satmıyorlar. Tabi 1 haftalık heves sonrası ne oldu kapora olarak verdiğimiz 500 TL 1 hafta boyunca hesaplarında durdu artık bu kaporalar bankada işletildimi ne olduysa.

Sistemi manipüle ediyor bu adamlar. Sizin göremediğiniz bir alt limit var. O fiyatı göremeyince çakallık yapıyorlar. Hatta birden fazla hesap açarak fiyatları kendileri yükseltiyor. Dikkat edin. Sizin başınıza 1 haftada 3 kes geldiyse fazla söze gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: aazeri11

Siteden 1 hafta başında bekleyerek 3 araca son fiyatı net olarak ben verdim. Ancak her defasında istedikleri fiyat verilmediği için sistem bakımda, sistemde oluşan bir sorundan dolayı ihaleler tekrar başlayacak tarzı şeyler yazılarak aynı araçlar tekrar açık arttırmaya sunuldu. Bu ilk olduğunda gerçek sistemde sorun yaşandı sandım ama farklı günlerde farklı araçlar bana kaldığı halde hep benzer şeyler sunulduğunda anladım ki insanlar sisteme giriş yapsın, kaporaları bıraksın diye taban fiyat belirlenmiyor ama işlerine gelmeyen fiyatada katiyen sizin kara geçeceğiniz arabayı satmıyorlar. Tabi 1 haftalık heves sonrası ne oldu kapora olarak verdiğimiz 500 TL 1 hafta boyunca hesaplarında durdu artık bu kaporalar bankada işletildimi ne olduysa.

ya arkadaş şu ülkede bir tane firma işini düzgün yapmaz mı, niye bütün ülke çakallık peşinde
    madem böyle bir alt limitin var yaz kardeşim açık açık işimize gelirse alalım yine

• bi de bu islerle kaportacılar falan ugrasıyo sanırım. sagıdna solunda carıgı curugu olunca kendilerince yapıp oyle temzi diye satıyorlar.. normal vatandas alsa kendi yaptırsa yine piyasa fiyatıyla aynı.. ee ben ne anladım..
  • Bir süredir siteyi takip ediyorum. Hatta 2 kere ihaleye katıldım. Lakin fiyatlar sistem tarafından çok şişiriliyor gibime geldi ayrıca tramer sorgusunun alıcı tarafından yapılmasını istiyor yani ekspertizi yapmılmış sıfır hata görünen bir araçta kaza kaydı çıkabilir ve ihaleyi kazanıp bu sebeple ödeme yapmazsanız kredi kartınızdan çektiği 500 lira teminatı geri ödemiyor. Daha bu sabah sahibinden de sıfır hata boyasız değişensiz aynı kmde 39000 bin ilanı olan bir doblo aracın aynı özelliklerde olan 2 parça boyalısını 42000 gibi bir rakama sattılar ( güya ) kısacası sistem bana pek güven vermedi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.