Şimdi Ara

İkinci kitaplığımı duvara monteli yaptım, nasıl olmuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İkinci kitaplığımı duvara monteli yaptım, nasıl olmuş

• çok güzel bence :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FBDF44A06

çok güzel bence :)

Teşekkür ederim hocam :)

• Güzel olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Güzel olmuş

Sağolun hocam :)

• tam benim model araçlar için ya İkinci kitaplığımı duvara monteli yaptım, nasıl olmuş 

• Gayet güzel

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-57554940B

tam benim model araçlar için ya  

• quote:

Orijinalden alıntı: Primat Operatörü

Gayet güzel

Sağolun hocam :)

• direkt hazır olarak bi yerden mi satın aldınız yoksa kendiniz mi yaptırdınız? bende dusunuyorumda boyle bişey.

kendi vitrinleri biraz sıkıcı kaçıyor ve pratik değil. böyle bekliyolar şuan .d

• Kitaplık ve içeriği gayet güzel duruyor hocam. Yalnız odada beyaz ışık yerine gün ışığı (sarıya yakın - 3000K) kullansanız çok daha şık durur bence. Hatta ufak led'lerle sadece kitaplığı aydınlatabilirsiniz benim de duvara monte kitaplığım var şu resimdekinden kullanıyorum :)

• Arabalar çok güzel duruyor hocam. Benim de böyle birşey yapma hevesim var ama bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: plutarkhos_

Kitaplık ve içeriği gayet güzel duruyor hocam. Yalnız odada beyaz ışık yerine gün ışığı (sarıya yakın - 3000K) kullansanız çok daha şık durur bence. Hatta ufak led'lerle sadece kitaplığı aydınlatabilirsiniz benim de duvara monte kitaplığım var şu resimdekinden kullanıyorum :)

Hocam teşekkür ederim, ışık kitaplıkla birlikte geldi, dediğiniz gibi bendeki beyaz ışık. Işığı nereden temin ettiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbatrosD.IIIFazılBey -- 4 Şubat 2021; 20:32:8 >
  • quote:

direkt hazır olarak bi yerden mi satın aldınız yoksa kendiniz mi yaptırdınız? bende dusunuyorumda boyle bişey.

kendi vitrinleri biraz sıkıcı kaçıyor ve pratik değil. böyle bekliyolar şuan .d

• Güzel olmuş sade ve şık. Ben bunun aynısını komple bir duvara yapmayı düşünüyorum. Tozla baş edemem belki ama baya güzel durur

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1F943E7C5

Güzel olmuş sade ve şık. Ben bunun aynısını komple bir duvara yapmayı düşünüyorum. Tozla baş edemem belki ama baya güzel durur

Teşekkür ederim hocam, aylardır toz almadım desem :) hiç tozlanmadı nedense

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbatrosD.IIIFazılBey -- 4 Şubat 2021; 21:48:17 >
  • tesekkur ederım. eger araba sevgin varsa kesınlıkle tavsıye ederim. ben 1/24 ölçekte suv kasaları, 1/18 ölçekte 2000 model amerikanları, 1/64 ölçekte japon makinalarını topluyorum. eger yardımcı olmamı ıstedıgın bısey varsa PM'den sorabılırsın, seve seve yardımcı olurum. İkinci kitaplığımı duvara monteli yaptım, nasıl olmuş 

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8FB5351A6

Sağolun hocam, albümdeki favori parçamİkinci kitaplığımı duvara monteli yaptım, nasıl olmuş Bu vesile ile tekrar dinlemiş olduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbatrosD.IIIFazılBey -- 4 Şubat 2021; 21:50:26 >
  • quote:

tesekkur ederım. eger araba sevgin varsa kesınlıkle tavsıye ederim. ben 1/24 ölçekte suv kasaları, 1/18 ölçekte 2000 model amerikanları, 1/64 ölçekte japon makinalarını topluyorum. eger yardımcı olmamı ıstedıgın bısey varsa PM'den sorabılırsın, seve seve yardımcı olurum.  

Sağolun hocam, arabalar ile aram pek iyi değil, 30 u geçmeme rağmen şoförlük de hala yok, yine de teşekkür ederim İkinci kitaplığımı duvara monteli yaptım, nasıl olmuş 

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.