İkinci kitaplığımı duvara monteli yaptım, nasıl olmuş

-
-
çok güzel bence :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-FBDF44A06çok güzel bence :)
Teşekkür ederim hocam :)
-
Güzel olmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Moueson
Güzel olmuşSağolun hocam :)
-
tam benim model araçlar için ya
-
Gayet güzel
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-57554940Btam benim model araçlar için ya
-
quote:
Orijinalden alıntı: Primat OperatörüGayet güzel
Sağolun hocam :)
-
-
Kitaplık ve içeriği gayet güzel duruyor hocam. Yalnız odada beyaz ışık yerine gün ışığı (sarıya yakın - 3000K) kullansanız çok daha şık durur bence. Hatta ufak led'lerle sadece kitaplığı aydınlatabilirsiniz benim de duvara monte kitaplığım var şu resimdekinden kullanıyorum :)
-
Arabalar çok güzel duruyor hocam. Benim de böyle birşey yapma hevesim var ama bakalım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: plutarkhos_Kitaplık ve içeriği gayet güzel duruyor hocam. Yalnız odada beyaz ışık yerine gün ışığı (sarıya yakın - 3000K) kullansanız çok daha şık durur bence. Hatta ufak led'lerle sadece kitaplığı aydınlatabilirsiniz benim de duvara monte kitaplığım var şu resimdekinden kullanıyorum :)
Hocam teşekkür ederim, ışık kitaplıkla birlikte geldi, dediğiniz gibi bendeki beyaz ışık. Işığı nereden temin ettiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbatrosD.IIIFazılBey -- 4 Şubat 2021; 20:32:8 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-57554940Bçiçeksepetinden aldım hocam buyrun linki:
https://www.ciceksepeti.com/led-isikli-ahsap-dekoratif-coklu-duvar-rafi-kitaplik-kc3103415
-
Güzel olmuş sade ve şık. Ben bunun aynısını komple bir duvara yapmayı düşünüyorum. Tozla baş edemem belki ama baya güzel durur
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-1F943E7C5Güzel olmuş sade ve şık. Ben bunun aynısını komple bir duvara yapmayı düşünüyorum. Tozla baş edemem belki ama baya güzel durur
Teşekkür ederim hocam, aylardır toz almadım desem :) hiç tozlanmadı nedense
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbatrosD.IIIFazılBey -- 4 Şubat 2021; 21:48:17 > -
tesekkur ederım. eger araba sevgin varsa kesınlıkle tavsıye ederim. ben 1/24 ölçekte suv kasaları, 1/18 ölçekte 2000 model amerikanları, 1/64 ölçekte japon makinalarını topluyorum. eger yardımcı olmamı ıstedıgın bısey varsa PM'den sorabılırsın, seve seve yardımcı olurum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-8FB5351A6Sağolun hocam, albümdeki favori parçam
Bu vesile ile tekrar dinlemiş olduk.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbatrosD.IIIFazılBey -- 4 Şubat 2021; 21:50:26 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-57554940Btesekkur ederım. eger araba sevgin varsa kesınlıkle tavsıye ederim. ben 1/24 ölçekte suv kasaları, 1/18 ölçekte 2000 model amerikanları, 1/64 ölçekte japon makinalarını topluyorum. eger yardımcı olmamı ıstedıgın bısey varsa PM'den sorabılırsın, seve seve yardımcı olurum.
Sağolun hocam, arabalar ile aram pek iyi değil, 30 u geçmeme rağmen şoförlük de hala yok, yine de teşekkür ederim
Benzer içerikler
- 2006 oks sonuçları
- numaradan konum bulma ekşi
- dikiş varken banyo yapılır mı
- ziraat atm para yuttu ne zaman alabilirim
- yavrum ne demek
- dc açıldı mı
- 5g nedir zararları
- google çizim yap
- telegram indirim
- çay bardağı emojisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X