Şimdi Ara

İkinci hddyi takamıyorum. Windows 8

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kuzenimin laptopundan 1tb toshiba hdd aldım. bunu kendi bilgisayarıma takıp açamıyorum. Yaptığım işlem iki hddyide takıp kendi hddmi boot etmek. Fakat windows8 açılış ekranına gelmeden hata verip res atıyo bilgisayar. Resimleyemiyorum hemen kapanıyo

Kuzenimin masaüstü bilgisayarında hsd çalışıyordu bende neden uyumsuzluk yapıyor. 220 gb dosya atmam lazım o hddye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tam bir delisin başka pcdeki donanım farkı vardır calışmaz ayrıca laptop hdd masaustüne takıyom hay akıllım
  • isletim sistemi sonradan taktığın hdd üzerinden açılmaya çalışıyor bu yüzden sorun yaşıyorsun.
    kendi hdd ini master(birincil) hdd olarak sonrdan takdığın diskide slave(ikincil)olarka tanıtırsan sorun yaşamazsın. bu ayarı biosdan yapman gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXxCooLxXx

isletim sistemi sonradan taktığın hdd üzerinden açılmaya çalışıyor bu yüzden sorun yaşıyorsun.
    kendi hdd ini master(birincil) hdd olarak sonrdan takdığın diskide slave(ikincil)olarka tanıtırsan sorun yaşamazsın. bu ayarı biosdan yapman gerekiyor.

Yedekleme bitti mecbur taşınabilire attım fakat 1tb olanı kalıcı kullanmaya başlıycam

Bios da isim yazmıyor ki. harddisk yazıyor sadece. F12 boot menüsünden yapıyorum ben boot işlemini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.