Şimdi Ara

İkinci Eldeki Ölücüler Yeter Artık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İkinci el konusunda çok alışverişim olmuştur gerek aldım gerek sattım , sizin belirlediğiniz fiyattan altını söyleyeni elbet anlarım pazarlık yapılır altı üstü konuşulur , ama yüzde 80 indirimde istenmez be kardeşim yapmayın artık şunu .

Sadece sizin paranız değerli değil varsa bi yerde aynı malın indirimlisi kardeşim burda bu fiyat link verin belirtin durduk yerde kendinizi küçük durumuna düşürmeyin .

Yaş olarak ergendi değildi meselesine girmek istemiyorum yetişkin insanlarda bunu fazlasıyla yapıyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evinda -- 30 Haziran 2017; 20:30:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 475 liraya anlaştım adam gelmedi, 465 lira teklif edildi satmadım diyorum. Forumun duayen ikinci el üyesi gelip daha düşük teklif veriyor, üstelik bunu konuya yazıyor.

450 çok teklif edildi o fiyata satmıyorum diyorum halen 400 teklifleri geliyor. Şaka ironisi gibiler

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

475 liraya anlaştım adam gelmedi, 465 lira teklif edildi satmadım diyorum. Forumun duayen ikinci el üyesi gelip daha düşük teklif veriyor, üstelik bunu konuya yazıyor.

450 çok teklif edildi o fiyata satmıyorum diyorum halen 400 teklifleri geliyor. Şaka ironisi gibiler

Hocam 400 veriyorum anlaşabiliriz bence
  • InScienceWeTrust kullanıcısına yanıt
    Aynı dili konuşmuyoruz. Maalesef

• Mancınık nerde

• Ortalama bir ikinci el dh olucusu yaklaşık olarak yüzde elli lik indirimle kapıya gelir ama bu harbiden fazla olmuş

• kardeş vatanda 899 tl olan ürünü ikinci el 800 tlye satarsanız bende ölücülük yaparım kusura bakmayın (sahibindende 1000 tlye bile koyan var hemde ikinci el !)

ölücülükte bi yere kadar tabiki abartmadan

mesela 899 tllik şeye ben max 600-650 tl veririm ikinci el
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nihilus Reyiz

kardeş vatanda 899 tl olan ürünü ikinci el 800 tlye satarsanız bende ölücülük yaparım kusura bakmayın (sahibindende 1000 tlye bile koyan var hemde ikinci el !)

ölücülükte bi yere kadar tabiki abartmadan

mesela 899 tllik şeye ben max 600-650 tl veririm ikinci el

Orta yolunu bulursun satıcıyla , 800 lük malada 500 tl teklif etmezsin herhalde

• evinda kullanıcısına yanıt
    niye etmiyim ?

gider 300 tl daha verip sıfırını alırım o zaman
  • Nihilus Reyiz kullanıcısına yanıt
    Bu mantıkla biyere varamassın hocam , 800 tl olan mal max 650 700 eder ikinci elde fatura garantisi mevcutsa , 750 istese dersinki 50 daha veriyim sıfırını alayım , 300 tl daha verir sıfırını alayım biraz mantık dışı oluyor

• evinda kullanıcısına yanıt
    Konsol alıcam garantisinin olması zor çıkalı 3-4 sene oldu sadece vatanda kaldı modeli fat model olduğu için artık üretilmiyor

garantisiz 800 tlye satanlar var

ölücülere laf ediyoruz tamamda satıcıda melek değil yani

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.