< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
İkinci elde yüzde 80 vergi dilimine girmiş:)

-
-
Eşya dediğinin kullandıkça fiyatı azalır. Bizde kullandıkça değerleniyor
-
reelde zaten değer kaybetmiş 40 lira koyup sıfır alabilecekken şu an 80 üzerine ekleyip sıfır alabiliyor,bak mal eskiyince daha çok üzerine koymak zorunda...quote:
Orijinalden alıntı: Bildiğin OdunEşya dediğinin kullandıkça fiyatı azalır. Bizde kullandıkça değerleniyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
O fiyatı istemekte haklı. İkinci el fiyatı etkileyen sıfır fiyatlarıdır. Bunu da belirleyen döviz kurları ve vergiler. O yüzden yapacak bir şey yok. Kimse malını ederinden aşağı satmasın. İki gün sonra sattığı kişi üzerine 30k-40k ekleyip kendi satınca üzülürler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Bildiğin OdunEşya dediğinin kullandıkça fiyatı azalır. Bizde kullandıkça değerleniyor
yahu sifiri 300 ikinci eli 220 degeri dusmus iste
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anlatamadım heralde
Türkün mantığından bahsediyorum ben. 20 yaşında aracın 70-80 olması enkaz araca 50 lira istenmesi sizce mantıklı mı
-
Daha geçen yıl hurda indirimi yapıldı hurda 10000 liraydı,sonra 15000 lira oldu adı üstünde hurda yani,yani o zamanın kuruyla 2500 dolar,bugün itibariyle 2500 dolar eder 20000 lira ortalama hatta daha fazla ediyor...quote:
Orijinalden alıntı: Bildiğin OdunAnlatamadım heralde
Türkün mantığından bahsediyorum ben. 20 yaşında aracın 70-80 olması enkaz araca 50 lira istenmesi sizce mantıklı mı
Velhasili kelam adamın aracı hurda değilse yuruyorsa tabi o da 5000-6000 dolar isteyecek yani o da eder ztn 50000 lira...
Sorun paramız aşırı değer kaybediyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkenarjen -- 7 Kasım 2020; 22:55:26 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X