şu an satışta bir aracım var. araç 2013 model. tek sorulan soru "boyası ve hasar kaydı." boyanın ne için yapıldığı bile önemli değil, hasar kaydının neden işlediği bile önemli değil, motor ne durumda önemli değil, bakımları düzenli mi önemli değil, çok garip bir ikinci el alıcı kitlesi var. ekleme : aracı 3 gün içinde sattım, plastik tampon değişimi hasar kaydını dert etmeyen, motoru detaylı soran ve yapılan işlemlerin kıymetini bilen birine gitti. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.big -- 5 Nisan 2025; 16:51:32 > |
İkinci elde kimsenin motor bakımlarına bakmaması

En Beğenilen Yanıtlar

2 sene önce tutulmayan Chevrolet Aveo 1.3 d 90 bin km aracı ilk sahibinden aldım. Bakımları kayıt altında tertemiz araç 1 değişen 3 boya Arkadaşım da araç alacak ve çok bilmiş ekibi o aracın parçası yok sen Linea al dedi. Feleğin çemberinden geçmiş 1.3 d 230 bin km (sözde) araç aldı. Ne zaman sorsam aracı sanayide yok o yok bu derken aldığı fiyatın nerdeyse 1/3 masraf etti. Arabayı adam edemedi. Baktı olmuyor zararına sattı kurtuldu. Öyle bu aracın parçası var demekle bu işler olmuyor. 2 senede 39 bin km Aveo yu kullandım. Zaman içinde değişmesi geren bazı parçalar hariç beni yormadı. Cuma günü alıcı geldi. Aracın etrafında döndü, kaputu kaldırdı, motora baktı daha ellenmemiş yağ kaçağı yok. Motordaki bileşenlerdeki ilk gün atılan mavi çizgiyi gördü. Bakım kayıtlarını çıkardım hangi km de ne yapılmış gösterdim. Bagajı açtı tertemiz bagaj YSC, çantası ve Lastik hava pompası duruyor. Yaz lastikleri depoda devir sonrası yedek anahtarla teslim edeceği söyledim. Ekspertize gerek yok gidelim notere dedi. Aracı aldı. Bazı insanların hür iradesi yoktur. Yanındaki ne derse koyun gibi sorgulamadan yapar. Bu araçların parçası olmasa trafikte nasıl gezer sorgulamaz bile. Temiz bulduğum her aracı alırım. 2017 model 1.3 dizel 500x aldım. Bana tutulan markaların yıkık clio veya i20 fiyatına geldi. Onları alıp sanayideki ustalarla kanka olacağıma tutulmayan km düşük aracı tercih ederim. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X