Şimdi Ara

İKİNCİ EL KONSOL SATANLARDA HİÇ VİCDAN YOK !!! ✔ (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ps3 bakıyorum arkadaşım 1.5 yıl önce 0 cihazı 700 e aldı kırdırdı filan 700 tuttu şuan bakıyorum cihazın hiçbir özelliği yok kırık bile değil ama 600 700 satmaya çalışıyorlar

    xbox piyasası daha iyi bu konuda çok ucuz fiyatlara bulabiliyorsun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kös satıcının kör alıcısı olur derler, serbest piyasa kimseye bir şey denmiyor maalesef, mesela ben xbox one s cihazımı kasımda en az 800 liraya satarım diyorum, alırken 1200 lira vermişim mesela 800 lira çok mu ama birisi gelirde 500 derse açıksası da bozulurum. hatta küfredebilirim :)
  • hocam suan için one s için 800 cok iyi fiyat ama one x çikinca 650 750 arası gider
  • Şimdi ben 2 tb xbox one s'i 1200tl'sına satacağım. Kendimi çok vicdansız hissettim şu an!
  • BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt
    Kara vicdanlı:)) Hayırdır hocam cephe mi değiştiriyorsun :)?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mRt_007

    Kara vicdanlı:)) Hayırdır hocam cephe mi değiştiriyorsun :)?

    Bindik bir alamete, sonumuz hayrola diyorum.
  • Xbox one sıfırı 900 TL ise , ikinci el fiyatı 500 veya 550 TL olmalıdır . Xbox one hem eskidi üstüne iki model çıkarttın( one x'de kasımda ) , hem de ps4 gibi iyi bir iyi piyasası yok ondan ikinci el ps4 ile denk fiyattanda satılamaz .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt
    Sanırım herşey E3 sonrasında oldu :)))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mRt_007

    Sanırım herşey E3 sonrasında oldu :)))

    Maalesef öyle oldu. 2007 yılından beri xbox kullanıcısı olarak, xbox'ın geleceğinden ümidimi kestim. Her yıl bir önceki oyunun aynısını, bir kaç değişiklik yaparak sunan bir düzen var. Bu durum sıkıcı bir hal almaya başladı. Tamam, multiplayer oyunları daha çok oynuyorum ama, single tarafında exc. diyebileceğimiz oyunlar gelmiyor. Söylenecek çok şey var ama ben prof. oyuncu olmadığım için şimdilik bu kadar yazmakla yetineyim.

    Aşağıdaki oyun xbox'ın ne durumda olduğunu bence çok iyi özetlemiş.





  • Arkadaşlar benim de ilanıma bakabilirsiniz ben de Xbox One S satıyorum. Acaba fiyatta daha ne yapabilirim bilmiyorum fikirlerinize açığım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt
    Hocam valla haklısın ve asla düzelecek gibide görünmüyor. Arada bakıyorum ama takas yapanda yok gerçi E3 sonrası kim takas yapar o da ayrı bir durum :)))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunların hepsi pc'ye de geliyor.rx 460lı veya 1050ti lı bir pc bile xboxdan güçlü.standart kasa xboxdan.ps4+pc en ekonomik seçenek.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Te Amo Querido kullanıcısına yanıt
    Hocam 500 diyorsunuz da ben 550ye PS3 slim 320lik tek kol(orjinal değil) sattım?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • online olarak xbox daha mantıklı pc den. nerde hile hurda varsa hepsi pc'de. hikaye odaklı derseniz ps4 ile pc.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MambaVino

    Xbox one sıfırı 900 TL ise , ikinci el fiyatı 500 veya 550 TL olmalıdır . Xbox one hem eskidi üstüne iki model çıkarttın( one x'de kasımda ) , hem de ps4 gibi iyi bir iyi piyasası yok ondan ikinci el ps4 ile denk fiyattanda satılamaz .

    one 500gb sıfırı 869tl kardeşim 900 de işte bende senin dediğini diyorum 900tl sıfırı olan konsol 500tl eder ama bazıları 700,750 gibi f,yata satıyor ben buna karşıyım.
  • Hangi konsolun ikinci eli, sıfırının yarı fiyatına satılıyor ki. Ölücülük yapıp vicdan kasmak
  • Eylül 2016'da 2000TL vererek sıfır aldığım tertemiz Kinect'li XBOX ONE ve ayrıca 200TL'ye aldığım ek kumandasını yeni sattım, 1000TL'ye. Ek olarak aldığım orjinal Fifa2016 oyunla birlikte. 2300 falan verdim totalde. Şimdi satarken 2-3 kişi sordu sadece. Bu kadar hızlı değer kaybedebilmesi çok tuhaf. Çok az kullandığım birşey için bu kadar harcamak fazla lüks oldu.

    Ayrıca move'lu playstation oyunlarını da biliyorum, daha eğlenceliydi.
  • Arkadaşlar anlıyorum sizi gidip 2000tl vererek konsol alıp ikinci elin fiyatının düşmesini hazmedemiyorsunuz ve haklısınızda ama malesef ikinci el ürün alan kişiler sıfırının fiyatını ele alarak fiyat biçer..Yani sizin o zamanlar aldığınız faturadaki fiyatlar geçersiz olur bi anlamı olmaz 1800..1900...2000 tl vsvsvsv.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arda-tt

    Eylül 2016'da 2000TL vererek sıfır aldığım tertemiz Kinect'li XBOX ONE ve ayrıca 200TL'ye aldığım ek kumandasını yeni sattım, 1000TL'ye. Ek olarak aldığım orjinal Fifa2016 oyunla birlikte. 2300 falan verdim totalde. Şimdi satarken 2-3 kişi sordu sadece. Bu kadar hızlı değer kaybedebilmesi çok tuhaf. Çok az kullandığım birşey için bu kadar harcamak fazla lüks oldu.

    Ayrıca move'lu playstation oyunlarını da biliyorum, daha eğlenceliydi.

    Şuan Kinect'li XBOX ONE SIFIR 1.600tl ye satılıyor,Sen 1 yılı geçkin konsolunu 1000tl ye satmışsın iyi fiyat daha ne istiyorsun 1500tl fiyatmıydı!!! Adam 100Tl daha ekler sıfırını alır..Xbox sürekli yeni konsol çıkardığı sürece bi önceki konsolların fiyatı düşer ve ikinci ellerde dahada fiyat düşer bu işler böyledir.Ya satmayacaksın ben 2000tl ye aldım 1000tl ye vermem oha dicen konsolun turşusunu kurcan yada sisteme uyup zararına satıp üstüne ekleyip yeni konsol alıcan bu işler böyle.




  • Xbox One fiyatları bence çok uygun. Konsol almak isteyenler neredeyse PS3 fiyatına X1 alabiliyorlar. Bu fiyata alınabilecek en iyi konsol. Controller'ı, EA access'i, Live altyapısı, Hdmi'li tv'yi smart tv haline getirebilmesi, çıkan oyunların grafik kalitesi (horizon 3, tomb raider, halo, fifa 17 vs)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.