Şimdi Ara

İKİNCİ EL KONSOL SATANLARDA HİÇ VİCDAN YOK !!! ✔ (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

    2006 yılından bu yana elimden sayısız xbox360, xbox one ve playstation geçti, hali hazırda xbox one s kullanıcısıyım.

    Sıfırı 900 TL olan xbox one 500gb konsolun, 2.el fiyatı 500 TL. değildir. Garantisi olsun veya olmasın, temiz kullanılmış hırpalanmamış, oyunsuz 500gb her xbox one'ın 2.el fiyatı, en az 600-700 TL arasıdır. Aradaki 200 TL farkı azımsamayın!

    Yan sanayi elektrik süpürgesi gibi çalışan adaptöre sahip, sağı solu hasar görmüş xbox one'ları 500 TL'sına satanlar var.

    Konu sahibi arkadaşımız alınmasın ancak, bu forumda bir çok insanın en iyi yaptığı şey, 2.el piyasasını yerin dibine sokup, ucuza ürün almaya çalışmaktır. 2.el ilanları biraz dolaşın, bunu zaten görürsünüz.

    Neyse, ben kendi fikrimi söyledim. 200 TL daha veririm sıfır alırım diye düşünen varsa, hiç boşuna burada zaman kaybetmesin, gidip satın alsın.

    Hocam 200tl azımsamayınmı?Sorunda zaten azımsanacak bişeyin bile olmaması.. Yaw adam 2 sene kullancak senelik kullanma bedeli 100tl midir bumudur.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: muratdm

    Hocam yarı fiyatına konsol istiyorsun. Bu kadar ölücü olma.



    Ama niye diye bir sor?

    2 Sene azımsanmayacak 2 X 365 Gün BORUMU :)

    Garanti Finiko Stop Yani Bitmiş Allaha Emanet..

    Herhangibir arıza yada parça değişim olasılığı yüksek..şayet bu kötü senaryo ki olasılığı yüksek ikinci el elektroniklerde..o 600 ve
    700 e satılmalıdır hakkıdır dediğiniz konsol bir arıza çıkarsa konsolun yarı fiyatı kadar masraf çıkarsa nasıl altından çıkacaksınız..Bu yüzden 2 el garantisisz ürünler değerinin yarı fiyatı olur şayet arıza çıkarsa tamir masrafı için köşede kalsın diye...Satıcınında umrunda olmaz..siz neden zannediyorsunuz tam garantisi bitmek üzere yada bitmiş bir oyun konsolunu satıyorlar ;)...




  • Garanti garanti diyorsun, üstte eylülde alınmış daha +15 ay garantisi olan cihazda niye 700 liraya çok diyorsun madem?
    Xbox One fiyatları sıfırının düşüşüyle haddinden fazla düştü, bir önceki nesil konsol fiyatlarına alınıyor hala bu fiyatlara fazla diyorsun pes yani. Bana 700 liraya +15 ay garantisi olan bir PS4 göster örneğin alacağım direk.
  • trolleri beslemeyelim lütfen

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

    Garanti garanti diyorsun, üstte eylülde alınmış daha +15 ay garantisi olan cihazda niye 700 liraya çok diyorsun madem?
    Xbox One fiyatları sıfırının düşüşüyle haddinden fazla düştü, bir önceki nesil konsol fiyatlarına alınıyor hala bu fiyatlara fazla diyorsun pes yani. Bana 700 liraya +15 ay garantisi olan bir PS4 göster örneğin alacağım direk.

    Hocam 15ay garantisi olabilir ederi 500 dür 3 ay kullanılmış ayıp yahu
  • Hocam sana git düz one al diyen yok



    Slimi var az daha dişini sık one x çikinca dedigin fiyatlara alırsın



    Ama suan için 600 iyi fiyat



    Sıfır önemli degil sonuçta makina sorunsuz bende amerikan malı xbox one var ataba çevirici ile kullanıyorum taş
    4 yıl oldu hala saglam sadece toz çekiyor arada bir siliyom ama suna kadar bozuşsaydı benimki bozulurdu parlak kasa


    Yani öyle kronik sorunları yok bide zaten 600 e saran adam da illa pazarlık yapar 500 550 ye baglarsın ciddi alıco isen cok takma gerek yok çünkü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 15 Haziran 2017; 18:0:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanında hiç birşey yoksa tek kolsa 600 tl gayet yeterli bir fiyat, yanınad oyun varsa fiyatına göre değişir elbette.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jack Rabbit Slims kullanıcısına yanıt
    Durum çok kötü ülkenin %90'ı ölücü. Konsolu 300'e koysalar bu sefer ''200 tl olmaz mı?'' derler ver 300'e hadi hayırlı olsun demezler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 16 Haziran 2017; 16:50:57 >
  • Kasım ayında 500GB XO konsolumu 450₺ ye satacam ederi bu bence daha fazla etmez.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • XBOX ONE X İS LOADİNG..........



    For one and one s

    300 turkish liras 😂😂😂😂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 260 tl lik oyunları indirimsiz alip 40-50 tl den satan,indirimi o kadar bekleyip yine 40-50 tl den satan arkadaslar var.ikinci elin en ucuz oldugu pazar yibe konsol pazarı.ne yapacakti adam 1600 tl ye aldigi xboxu 300 tl ye mi verecekti.Bence fiyatlar gayet uygun.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kac gundur bu konuyu acsammı diye düsünüyorum2 defa ps4 alıp sattım birinin de ilanını foruma koymustum ne yazıkki ülkenin ikinci el pazarı bütün sektörlerde tutarsızlık gösteriyor 2000 tl ye aldıgım sony tv ye ki 3 ay sonra sattım 1 ay hic elimi sürmedim hıcam 1200 e tamam diyorsan veriyim yeaa diye mesaj atan bir sürü laubali insanla karsılastım kimse ikinci el ürününü sıfır fiyatına satma pesinde degil ama ölücülügünde bir adabı var kardesim son ps4 üm ithalatci garantili idi cuh 1216 a 500 gb oda 3 4 aylık tertemiz ürün 750 ye vermistim bundan 1.5 2 ay kadar evvel forum dısına satmıstım gelelim arkadasın konusuna kendisine hak veriyorum konsol fiyatları ederinin üstünde ücretlendiriliyor ve her konsolda gozume carpan "istisnalar haric"ya garantisi bitmis ya da 2 3 ay kalmıs konsollar bilincli olarak elden cıkarılmaya calıslıyor ne koparsam kar mantıgıyla yani aletin etinden sütünden faydalandım sonuna kadar kullandım hazır garanti doluyor bir an önce cıkarıyım basıma is almadan der gibi temiz garantili satıcısınında guvendigi ürünlere biraz yuksek fiyat istenmesini dogal karsılıyorum gercekten 0 degerinde ürünlerde oluyor ama yukarda bahsettigim ürünleri maximum fiyattan satmaya calısmak hos degil

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Cihazin fiyatini 600 e cektim.... Mesaj atan yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam haklısın ama 500 tl yazık günah ben ps3 ümü 350 tlye satmıştım.



    maaşı alır almaz 600-700 tlye alıcam bi tane xone fat (yada scorpio çıkınca slim)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ükemizde ikinci el piyasası bu şekilde... adam sıfır fiyatına bakıyor öyle fiyat belirliyor, aynı durum araba 2. el de de var. sıfırından fazla eden ikinci el araçlar gördüm...
  • Bu ikinci el sitelerinin fiyat müdahalesi getirilmesi şart



    Adam atıyom arabayo zamanında 50 bine almıştır ikinci ele 60 bin istiyorlar siteye arabanın yada başka bi ürün yazdıgında direk su fiyat aralıgına kadar fiyat bekirleyebilirsiniz diye çikması gerek böylece herkes kafasına göre fiyat bekirleyemez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yayengec

    ükemizde ikinci el piyasası bu şekilde... adam sıfır fiyatına bakıyor öyle fiyat belirliyor, aynı durum araba 2. el de de var. sıfırından fazla eden ikinci el araçlar gördüm...

    uzun vadeli ürünlerde ülkedeki enflasyon sebebiyle de öyle olabilir... mesela ben arabamı alırken dolar 1,2TL idi... yani 24.000TL'lik araba = 20.000$... şimdi bu arabayı 30.000TL'ye satmak istesem insafsız mı oluyorum? yada 8.500$ gibi yarısından aşağı sattığım için enayi mi oluyorum? :)
    piyasa ve malın değeri genel olarak arz-talep durumudur...
    evet, bayi fiyatından pahalıya sıfır araba satmayı deneyenler var ama en son bir kaç bayi gezdikten sonra onlara bile anlam verdim... mesela siz bugün sıfır kırmızı honda civic hatchback'i bayiden alamıyorsunuz... hatta sipariş verip de getirtemiyorsunuz bile... "sizden kapora alırız, bir gün gelirse geldiği günkü fiyattan satın alırsınız" diyorlar... bu durumda elinde sıfır kırmızı olan sıfırından fazla isteyip sizin sıra beklememenizi yada geleceği zamana kadar olan zamlardan korunmanızı sağlayabilir :)

    ben kesinlikle öyle bayiden pahalıya almam ama kendi içinde mantıklı bir durum yani :)




  • Satıcı en yüksek fiyatla , alıcı en düşük fiyatla almak ister yüzyıllardır kanun bu dur ,
    yüz yıllardır ticaret ilişkisinde ise ahlak esastır. Kişisel münasebetlerde de her iki taraf için olması gereken seviyeli olmaktır.
    Günümüzde bu ortadan kalktı temel sorun bu.
    Alıcıyım ; kafamda bir fiyat ve bütçe belirlerim. İlanlara bakarım en fazla %10 pazarlık sınırım olur bunu takip ederim. %50 fiyat kır
    demem demek karşı tarafa terbiyesizliktir. Zaten adam gerçek fiyatı bilse ürüne bu fiyatı yazmaz, ben mi eğiteceğim .
    Satıcıyım ;Piyasa araştırması yapar , ürün ve ekstraları hesaplar avantajlı bir bundle yaparım en fazla %10 pazarlık payı koyarım.
    Satıcı olarak bunu yapmazsam kimseden azar yiyecek değilim cezam ürünü satamamaktır.

    Bunun dışında herşey hikaye.
  • Birde 2. el ekran kartı satanlara bakın. Vicdansızlığı görün.
  • PSN'in bedava verdiği çöp oyunları konsola doldurup "30 OYUUNN HEDDİYYEEEEE!!!!!!" diye 2300'e 2400'e Fat PS4 satan çakallara uyuzum ben...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 24 Haziran 2017; 0:57:22 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.