Şimdi Ara

İKİNCİ EL İPHONE 4S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, birşey hakkınsa sizinde fikrinizi almak istedim. Şöyle ki;

    Arkadaşımın iphone 4s i var sıfır almıştı, 2 yıldırda kullanıyor. Şimdi iphone 5 e geçicekmiş, bana da sordu 4s i istermisin diye, 750 tl ye sana satarım dedi. Sizce makul mu, almam akıllıca mı olur?
    Kendim htc desire z kullanıyorum. Aklımdada iphone almak vardı, ama çok pahalı olduklarından beklıyordum yılbaşını falan, daha da beklerim bu gidişle fiyatlari çok yüksek benim için, ödemede sıkıntı çekerim diye erteliyorum.

    Arkadaşımın iphone 4s i 32gb lık, 6 ay öncesinde hoparlörü bozulmuştu ama onu yaptırmış. Temiz kullandığını düşünüyorum. İos 7 yüklemiş. Jelatini falan üstünde. yan taraflarında 3-5 çizikler var. camı ve arkasında hasar yok.
    Piyadaki ikinci el iphone 4s lerin fiyatı hakkında da bir bilgim yok ama duyduğuma göre 900tl civarındaymış. En mantıklı karar ne olur?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi folge -- 28 Kasım 2013; 16:12:47 >



  • 32 gb modeli için güzel fiyat,
    Bazıları,4s İos 7 de kasıyor diyor,cihazı alıp inceleyin,
    Wifi sorunsuzsa,home tuşu,ses ve üst power düğmesi takılmıyorsa alınabilir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim, incelerken gözönünde tutacağım
  • Yaklaşık 1 hafta önce iphone 4 32 gb aldım.iOS 7 vardı üstünde bide güncelleştirdim ama 4'ün tek çekirdekli işlemcisi bazen yavaş kalabiliyor.4S'de iOS 7 kullandım herhangi bir sıkıntı yada yavaşlık görmedim

    Ben 32 Gb 4'ü 750'ye aldım (cihaz 6 aylık) sakın 4S'i kaçırma o fiyata..
  • 4s alabilirsiniz fiyatı gayet iyi ama fazla performans bekleme çünkü ios 7 ile yavaşladı ama yinede elindeki telefondan iyidir yüksek grafikli oyunlarda kasma yapıyor
  • peki 750tl nin üzerine 100-200 daha koyup sıfır samsung galaxysilerden alsam iphone 4s den daha mı iyi olur yoksa olmaz mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: folge

    peki 750tl nin üzerine 100-200 daha koyup sıfır samsung galaxysilerden alsam iphone 4s den daha mı iyi olur yoksa olmaz mı?


    Hocam 4s kullaniyorum dubaiye gitmistim s4 aldim oradan ki galaxylerin en ust modelidir kendileri, 10 gun kullanip sattim. İphoneun rahatligi yok baska telefonlarda. 4s alin bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısınız, benimde gönlüm iphonedan yana, iphone gecmek istiyorum aslında. Ama bir arkadasım sıfır alırsın android sistemli güzel bir tel alırsın onun yerine diye birşeyler dedi. bende iphonun ikinci el olduğundan biraz tırsıyorum. Hani aldıktan snra benı de 2 sene goturur mu? biraz daha cesaret gelse yarın alıcam 4s i
  • Götürür dostum götürür merak etme temiz ise al fiyat gayet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaçırmadan al güzel fiyat zaten bir kere kullanınca bi daha başka bir telefon kullanmayacaksın tıpkı arkadaşının 4s i sana satıp 5 e terfi etmesi gibi
  • Aynı konuyu ****tede açtın aynı cevabı veriyim 750tlye sorun yoksa al



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mıçanadam -- 30 Kasım 2013; 13:45:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.