Şimdi Ara

İkinci El GW Almak Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mümkündür yapılabilir amaaaa dikkat edilmesi gereken hususlar var.

Birincisi Oyun yetkilileri bu duruma karşılar, şayet böyle bir durumu farkederlerse accountunuz banlanır, paranız boşa gider.
    İkincisi Oyun yetkilileri bu duruma karşı omlalarından dolayı, aldığınız accountun sahibinden "ben hacklendim..." şeklinde güzel bir mail aldıklarında o kişi accountunu geri alabilir. Bunu önlemenin yolu vardır:

Account aldığınız kişinin plaync accountunu da almalısınız ve çok hızlı bir şekilde Plaync accountudaki iletişim bilgilerini account bilgilerini değiştirmelisiniz. Fakat Account aldığınız kişi paketler elimde değil, ben oyun içerisinden aldım derse bence uzak durun. Çünkü paketle birlikte gelen koruma maksatlı cd key dışında başka bir key daha gönderilir ve kişi bu key ile oyun yetkilerine müracaat eder "hacklendim" derse accountunu geri alabilir. (Eğer elinde paket varsa ve size paketim yok demişse).

Bunlar %100 olabilecek şeyler değil, olabilme ihtmali vardır.

Diyelimki çok güvendiğiniz birisinden account alacaksınız.

Pve karakterlerinde tüm skilleri açmış olması gerekir. Örneğin monk karakter ise bunun tüm elit skillerini ve diğer skillerini açmış olmalı ki sizde PvE için rahatça takım bulabilesiniz. Ayrıca üzerinde ne çeşit armor olduğuda önemlidir. En önemlisi ise PvE karakterlerinin PvP ye uygun olup olmadığıdır. Şayet uygun değilse o PvE karakter çok da önemli değildir. Maçlara katılmanız, arenalara girmeniz için PvP karakter açmanız gerekmektedir.

PvP için uygun bir account olmak zorundadır. Yani tüm skiller ve itemler açık olmalıdır. Buda yaklaşık 1.000.000 - 1.500.000 balthazar faction harcanmış olmalı demektir. Tüm paketlere sahip olmalıdır.

Champion Title yada
    Hero Title yada
    Gladiator Title olmalıdır.

Champion title biraz zor ama Hero title en az 6 olmalıdır ki arenalarda rahatça takım bulabileseiniz. Hero title da yoksa en az Gladiator 4 yada 5 olmalıdır.Varsayalı ki Champion Title da var -ki Türkler arasında bu title a ship kimseyi görmedim henüz, accountta başka bir şart aramadan sırf bu title için alabilrisiniz. Ama işte bu şekilde olmuyor her şey; siz görüntüde champion 1 title a sahipsiniz de oyun bilginiz yok... sizi takıma veya guilde alırlar ama oyunda champion 1 title ının hakkını veremezsiniz eğer sadece 1-2 maç yaaprsınız o insanlarla ve daha sonra takımdan çıkarılırsınız.

Tavsiye: İkinci el account almayın. Nightfall u oyun içerisinden yada dışından aldıktan sonra, Nightfall paketini bitirip eğer oyunu beğenirseniz oyun içerisindeki store dan pvp skill ve itemlerinizin hepsini çok ucuz bir miktara açın. Eye of the North u satın almak zorunda değilsiniz, büyük bir skill eksikliği yaşamazsınız. bunların toplam maliyeti yaklaşık 100 - 150 ytl dir belki bulmaz bile. Eye of the North (GWEN) hariç.

Hem bu şekilde sıfırdan bir karakterle başlar oyunuda kendi kendinize öğrenirsiniz.

İkinci el accoun satan arkadaşların önüne büyük bir engel koydum gibi görünüyorum ama ne yazıkki işin gerçeği budur.

tanıdğım çok kişi var, accoutunu satıp parasını alıp sonra hacklendim diye accountunu geri alıp başkasına satan. accountu banlanan... bunlar önemli konular, kimse parayı sokakta bulmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kharadun -- 17 Kasım 2007; 11:29:39 >

• paylasim icin saol güzel bilgilermis
    +1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.el konsol satın alma (YARDIM)
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.