Şimdi Ara

İKİNCİ EL GÜVENİLİR NEREDEN ARABA ALINIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
2
Favori
4.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Vavacars,otoplus,carvac veya yetkili bayiler nereyi tavsiye edersiniz.Vavacars ile gorüstüm önce 1500tl yatırıp aracı rezerve yapıyorsunuz dediler gidip görüp aracı beğenmezsen param yanıyormuş.Belkide motor calışması hoşuma gitmedi vs ne dersiniz bu duruma,garip degilmi almak zorundamıyım.otoplus ve carvacdamı böyle çalışıyor.

Benzinli manuel egea Clio bakıyorum bütce 420bintl

• ilk sahibinden bir araç bul 3ün 5 in hesabını yapma

• Sahibinden tanıdığın bildiğin araç olursa en iyisi ama böyle bir şansın yoksa bu firmalar galerilerden çok daha güvenilir. Bir kere pert ağır kazalı araç alıp satmıyorlar araçta bir sıkıntı olduğunda garantileri oluyor gidip yaptırıyorsun ya da en kötü ihtimalle iade şansın var. Fiyat makulse alınabilir bu firmalardan araç.

• Galericilerden araç alacağıma vavacars gibi yerlerden araç almayı tercih ettim ben.

Mutlaka galericiler içinde işini düzgün yapan vardır ama ben rast gelmedim şimdiye kadar.

Size de tavsiyem kurumsal yerlerden almanız yönünde. En azından 15 gün içinde iade edebiliryorsunuz aldığınız fiyata.

• ilk sahibinden ve yetkili servis bakımlı olarak

• Vavacars ile ilgili söylediğiniz şeyin yanlış olma ihtimali fazla, iyice araştırmanızı öneririm. Attığınız ücret için sadece 1 2 günlüğüne size rezerve ediyorlar aracı, beğenmezseniz geri iade ediyorlar diye biliyorum.

• Vavacars öyle çalışmıyor. Rezerve edip keyfi cayarsanız (kredi çıkmama durumları vs hariç) sadece kaporanız yanıyor.

Aracı satın alırsanız 14 gün 500 km sınırları içinde koşulsuz şartsız verdiğiniz kapora dahil paranızı geri alabiliyorsunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araç bu fiyata alınır mı?
    8 yıl önce açıldı
    2. el Hangi Tucson alınır ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Otokoç 2. El den alabilirsin 3-5 pahalı oluyor ama aracın neyi varsa söylüyorlar 20.000 tl kredi kartı online fiyatta rezerve edebilirsin gidip görünce aracı beğenmezsen 3 iş günü paranı iade ediyorlar bazen çok temiz araçta oluyor bazen hor kullanılmışsa fiyat uyanı ayırt beğenmezsen iptal eder paranı alırsın
  • Vavacars’tan aldığım arabada daha sonra motor değişimi olduğunu öğrenmiştim. Vavacars bunun önemli olmadığını iddia etmişti. Aracı almış bulunduğum için dert etmedim. 180 km sonra katalizör arıza yaptı, servis 30.000₺ ücret istedi, garanti kapsamında değil diyerek bunu da karşılamadılar. İade ettim, o konuda problem yaşamadım. Noter ücreti dahi iade oldu. Olan kredi masrafı, doldurduğum depo, harcadığım zamana oldu.
  • galeriden veya "emsalsizzzz" yazan arkadaşlardan güvenerek alabilirsiniz. hatta ekstra tavsiyem satıcının tavsiyesi üzerine gidilen ekspertiz olacaktır.

• Bu tip kurumsal hizmet veren firmalara pek güvenemiyorum. Araçları satın alırken doğru dürüst expertiz yapmadıklarına şahit oldum. Arabayı sadece boya değişen olarak değerlendiriyorlar.

Geçtiğimiz günlerde kendi aracımı satmak için vava ve otoplus a götürdüm. Vavacars expertiz 10-15dk sürdü sadece kaporta boya baktılar. Otoplus ta detaylı olarak yaklaşık 40dk incelediler. Fakat ikiside araçla yola çıkmadı, yürüyen motor şanzıman vs kontrol edilmedi.

Bu şekilde satın aliyorlarsa, sonrasında satın alacak kullanıcılarda mekanik sorunlar yasanma riski fazla bence. Hiç sorun da çıkmayabilir tabiki şans işi. Alırken çok iyi detaylı expertize sokmak lazım özellikle mekanik ve elektrik aksamlar için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhandonmez -- 21 Mart 2023; 14:53:53 >
  • Tesekkürler arkadaşlar
    Vavacarsa 1500tl ücret ile rezerve ediyorsun almaz isen 1500tlnin yanacağını söylediler.E dedim arabayı incelediğimde belki çalışmasını beğenmedim dedim vazgeçip aynı şubemizde farklı bir aracı görüp alsam dedim rezerve etmeniz gerekiyor diyor.Baska aracda alsanız 1500tl yanar diyor.Tekrar farklı bir temsilciyle görüşeceğim
    Fiat egea ,Clio bakıyorum benzinli
  • Yazıklar olsun, bir kişi de Çamoluk Otomotiv dememiş. 

• İstoç Oto galericileri.

1 araba parasına 2 arabanın en güzel yerlerininden oluşan kokteyl araç sahibi oluyorsun.

Zaten alayı çıtır hasarlı, öenmli olmayan ufak tefek dokunmadan oluşan öıtır hasarlı kazalar.

Tanıdık eş dosttan bildiğin arabayı almak en güzeli.

• Ben otoplus'tan bir araç aldım, aldıktan hemen sonra yetkili servise bakım için götürdüm, triger değişimi gerektiğini söylediler.

Toplamda 12-13 bin masraf çıkmıştı, otoplus karşıladı. Dilersem iade de edebileceğimi söylemişlerdi.

Tavsiye ederim özetle.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.