|
Merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar. Çocukluğumdan beri gitara merakım vardı. Babam bir ara bana klasik gitar almıştı iki tıngırdattıktan sonra kenara koyup bir daha ellememiştim klasik gitar ilgimi çekmemişti aklım hep elektro gitardaydı. 10 yıl önce bir niyetlenmiştim ama bir şekilde olmamıştı. Ama geçen gün nihayet 10 yıl sonra favorilerime aldığım Jackson marka elektro gitarımı aldım nihayet. Şimdi ikinci el aldığım için bir kaç sorum olacak. Bu aletin telleri değişmeli mi bakım yapmalıyım sap ayarı entonasyon ayarı vs vs yaptırmalı mıyım ? Daha ekstra bunları bunları yaptırman gerekir diye önerileriniz varsada bekliyorum. Ayrıca bir sorum daha var. Ekipmanları yavaş yavaş topluyorum. Sırada amfi almak var. Başlangıç olarak beni uzun süre götürebilecek güzel ses verebilen yani dip ses yapmayan bir amfi önerir misiniz ? Aklımda marshallın mg10 modeli var fena durmuyor kötü yorumda okumadım. Ama bir kaç tane bluetooth üzerinden ufak amfilerde var 2 3 civarı bunlarda yeterli midir sizce ? Önerilerinizi bekliyorum Çok teşekkür ederim. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler