Şimdi Ara

Klasik gitar elektro klasik gitar yapılabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
10.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Klasik gitara sonradan ekleme yapılarak elektro klasik gitar yapılabilir mi

• Klasik gitarı elektrogitar ile çiftleştirirsen, eşbaskınlıktan dolayı elektroklasik gitar oluşur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LINKIN PARK

Klasik gitarı elektrogitar ile çiftleştirirsen, eşbaskınlıktan dolayı elektroklasik gitar oluşur.

• güncel
  • Manyetik takabilirsin yapıştırmalar var ucuz fiyata.
  • Gövde üzeri yapıştırmalı pick-uplardan alıp kendin takabilirsin. 10-15 lira gibi birşeydir. Ya da herhangi bir gitar mağazasına giderek EQ + Eşik altı pickup (jak çıkışlı yani) taktırabilirsin. Bu biraz daha masraflı olur, EQ kalitesine vs. göre. Gitarın çok iyi birşey değilse uğraşma, EQ'lu al ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealKiss

Gövde üzeri yapıştırmalı pick-uplardan alıp kendin takabilirsin. 10-15 lira gibi birşeydir. Ya da herhangi bir gitar mağazasına giderek EQ + Eşik altı pickup (jak çıkışlı yani) taktırabilirsin. Bu biraz daha masraflı olur, EQ kalitesine vs. göre. Gitarın çok iyi birşey değilse uğraşma, EQ'lu al ;)

Hocam henüz gitar almadım ama bir tane gitar beğendim.O gitarı almak istiyorum ama elektro klasik gitar değil.İleride o gitarı aynı elektro klasik gitar gibi yapabilir miyiz acaba

Hocam siz güzel anlatmışsınız da ben fazla anlamadığım için sordum yani sonradan yapacağımız eklemelerle aynı elektro klasik gitar olabilir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehhiste -- 28 Ocak 2012; 20:20:57 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    a
    17 yıl önce açıldı
    klasik gitar yardım
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yapılır tabi hacı mesela elektro gitarlar 500 lira.

klasik gitar 80 lira

klasik gitara 10 liralık malzeme takıyon 500 liralık gitar oluyo. bunun ticaretini yapanların haberi yok gidip elektro alıyolar saf gibi
  • Yapıştırma manyetik klasikte işe yaramaz. En alt 3 tel naylon.

Gövde içine yapıştırılan mikrofonlar var. En iyisi onlar. Bazı üst kalite ürünler kasanın titreşimini bile alabiliyor. Mikrofonla birlikte bir equalizer birde jack takılır. Tahmini 50 lira falan tutar. Üst kalite dediğim ürünler 200 liradan başlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: L4rry

yapılır tabi hacı mesela elektro gitarlar 500 lira.

klasik gitar 80 lira

klasik gitara 10 liralık malzeme takıyon 500 liralık gitar oluyo. bunun ticaretini yapanların haberi yok gidip elektro alıyolar saf gibi

Elektro Gitar, Elektro Klasik Gitar ve Klasik Gitar. Bu üç gitar arasındaki farklılıkları bildiğinden eminmisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ehhiste

quote:

Gövde üzeri yapıştırmalı pick-uplardan alıp kendin takabilirsin. 10-15 lira gibi birşeydir. Ya da herhangi bir gitar mağazasına giderek EQ + Eşik altı pickup (jak çıkışlı yani) taktırabilirsin. Bu biraz daha masraflı olur, EQ kalitesine vs. göre. Gitarın çok iyi birşey değilse uğraşma, EQ'lu al ;)

Hocam henüz gitar almadım ama bir tane gitar beğendim.O gitarı almak istiyorum ama elektro klasik gitar değil.İleride o gitarı aynı elektro klasik gitar gibi yapabilir miyiz acaba

Hocam siz güzel anlatmışsınız da ben fazla anlamadığım için sordum yani sonradan yapacağımız eklemelerle aynı elektro klasik gitar olabilir mi

Tabi ki olur, ileride bunun gibi bir eşik altı manyetik alarak bir gitar mağazasında taktırabilirsin.

Bunun fiyatı yaklaşık 25-30 lira, fakat biraz daha kalitelisini almanı öneririm. Bu parça gitarının eşik altı kısmına takılacak, yani tellerin bağlantı noktasına, aşağıdaki bir resimde örneğini veriyorum:

Bunun yanı sıra EQ takılabilir, ve jak çıkışıyle işlem tamamlanır.

Eğer gitar mağazasına vereceğim işçilik parasına daha iyi bir pickup(manyetik) alıp kendim takamazmıyım dersen, evet buda mümkün. Eşik altı düzeninde yapılan, eşik üstü manyetikler mevcut. Daha önce bir benzerini kendim kullandım, performansı oldukça güzel. O bahsettiğimde böyle birşey:

Telleri bağlarken eşik üstüne bunu koyup telleri bunun üzerinden geçiriyorsun, oldukça basit yani. Fakat fiyatları biraz tuzludur, 100 liranın üzerindedir.

Bunun yerine 120-130 lira gibi bir ücrette gitar mağazasından EQ + Eşik altı taktırırsın. Seste parazit, istemsiz echo vs. istemiyorsan adam akıllı bir manyetik ve eq alırsın 100 lira tutar 20-30 lirada işçilik alırlar. Öyle 50 liraya bitmez

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: L4rry

yapılır tabi hacı mesela elektro gitarlar 500 lira.

klasik gitar 80 lira

Elektro Gitar, Elektro Klasik Gitar ve Klasik Gitar. Bu üç gitar arasındaki farklılıkları bildiğinden eminmisin?

aman hocam trollerden uzak dur
  • quote:

quote:

Hiç gitar almadıysan git elektro klasik al. Klasik gitarların görünümü birbiriyle aynı niye bu kadar takıldın ki ? Elektro olsa mesela birsürü kasa çeşitleri falan var ama klasiğin hepsi birbirine benziyor.

• Herkese yardımları için çok teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: LINKIN PARK

Klasik gitarı elektrogitar ile çiftleştirirsen, eşbaskınlıktan dolayı elektroklasik gitar oluşur.

güldürdün bayaa kardeş.
  • arkadaşlar kutulu 3 aylık ibanez g200ece nt satılık tır hiç bir sorunu yoktur almak isteyen pm atsın görüşelim istanbul içi elden teslimat tercihim fiyat 500 tl son dur ........
  • quote:

Orijinalden alıntı: CNDMN

quote:

quote:

Tabi ki olur, ileride bunun gibi bir eşik altı manyetik alarak bir gitar mağazasında taktırabilirsin.

Bunun fiyatı yaklaşık 25-30 lira, fakat biraz daha kalitelisini almanı öneririm. Bu parça gitarının eşik altı kısmına takılacak, yani tellerin bağlantı noktasına, aşağıdaki bir resimde örneğini veriyorum:

Bunun yanı sıra EQ takılabilir, ve jak çıkışıyle işlem tamamlanır.

Eğer gitar mağazasına vereceğim işçilik parasına daha iyi bir pickup(manyetik) alıp kendim takamazmıyım dersen, evet buda mümkün. Eşik altı düzeninde yapılan, eşik üstü manyetikler mevcut. Daha önce bir benzerini kendim kullandım, performansı oldukça güzel. O bahsettiğimde böyle birşey:

Telleri bağlarken eşik üstüne bunu koyup telleri bunun üzerinden geçiriyorsun, oldukça basit yani. Fakat fiyatları biraz tuzludur, 100 liranın üzerindedir.

Bunun yerine 120-130 lira gibi bir ücrette gitar mağazasından EQ + Eşik altı taktırırsın. Seste parazit, istemsiz echo vs. istemiyorsan adam akıllı bir manyetik ve eq alırsın 100 lira tutar 20-30 lirada işçilik alırlar. Öyle 50 liraya bitmez

Bu bahsettiğiniz eşik üstü manyetiği epey aradım ama bulamadım.
    Tavsiye edeceğiniz bir yer var mı acaba ?

• Yaklaşık bir yıl geçmiş. Benim o mesajı yazdığımda o ürünler 4CMusic, Muzikaletleri gibi toptancılarda mevcuttu. Ne yazık ki şimdi ben de göremedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.