Şimdi Ara

İkinci el, dizel araç önerileriniz(25.000TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Konuya direk giriş yapayım, araç konusunda pek bilgim yok, ilk arabam olacak. Fiyatlar nedeniyle ikinci el düşündüm. Yakıt konusunda da cebimi yakmayacak bir araba arıyorum O yüzden dizel seçeneği daha cazip geliyor. Parça konusunda da sıkıntı yaşamak istemem o yüzden Peugeot düşündüm. Yani uzun lafın kısası PEUGEOT 307 1.6 HDİ PREMİUM +Full 2007 Model 82.000 Bir araç.İnternette buldum, yaşadığım şehirde. Bu araba ya 30.000TL istiyor pazarlık payı da varmış. Sizce araba, donanım konusunda ve fiyat konusunda ideal mi ? Değil ise nedenini yazarsanız sevinirim.

Edit: Başlık değiltirildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michelangelo_ -- 30 Eylül 2012; 2:03:41 >

• şaka gibi fiyat taş çatlasın 23-24bin lira
  • 307 yi de severim ama hemen hemen aynı paraya aynı yaşta focus tercihim olurdu.
  • o fiyata 308 dizel veriyorlar
  • 25bin anca eder.
  • Anladım peki güzelce bir indirim yaparsa düşünürüm olmadı focuslara bakıcam.

Peki ya YENİ FİESTA 1.4 TDCİ 2011 33.500 TL nasıl bir fiyat ? Bir de ikinci el galeriden. Bu fiyatta indirime gitmeme gibi bir durum olur mu acaba galerilerde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michelangelo_ -- 30 Eylül 2012; 1:57:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    700.000TL Sıfır Araba Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.