Şimdi Ara

İKİNCİ EL 'CLA 180D' İle 'VOLVO S60' HANGİ TERCİH YAPMALIYIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
4.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam ne istediğin ne beklediğin ve kişisel otomobil zevkin önemli, volvo ideal bir aile aracı bence sağlam güvenli kolay kolay arıza yapmayan çok seri olmayabilir rakiplerine göre ama bence qq le kıyaslanmaz c segment suv, d segment sedan volvo, benzinli de bakabilirsiniz bence o kmler için fazla üzmez sizi fiyatları bilmiyorum ama mercedes için e180 bakabilirsiniz isterseniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllık 10-15 bin km yapıyorsanız, en azından bu modeller için dizel seçeneğini eleyin. Çünkü her iki araçta zevk vermez, benzinli modellerine bakın derim. Cla’ya karşı iyi duygular beslemediğim için objektik yorum yapamam. S60 ise yüzü çook eskidi, illa s60 olsun diyorsanız 2012 model d3 alın hem baya uyguna gelir.

• Bütçenize uygun T3 motorlu S60 bulabilirseniz onu tavsiye ederim. S60 malzeme kalitesi olarak D segmentin açık ara lideridir. 3 kasa bmw, passat, renault zaten söz konusu olamaz vs.. malzeme kalitesi volvonun yanında leğen plastiği gibi kalır ( evet araçların hepsini yeterince sürdüm, inceledim ). Volvonun kötü yanı tasarımının günümüze çok uygun olmaması geri kalan herşeyde volvo D segmentinde rakipsiz derecede iyidir.
    Not: D2 motor S60’dan uzak durun performansı çok kötü.
    Not 2: Yol tutuşu kötü, arka savruluyor diyenlere aldırmayın. S60’dan daha kötü yol tutuşu olan bir araç söyleyeyim gerisini siz anlayın BMW 3.20d xdrive.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cla 45 amg’den başlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya biride çıkıp dememişki arkadaşım sen napıyorsun. Ne CLA sı ne S60 ı. Benzin dizel aynı para olmuş zaten yılda 10 bin km yapıyosun ne kasıyosun dizel olsun diye. 150 bin tl lere kadar çıkmışsın madem sırf daha yeni km düşük diye g.t kadar CLA yı mı alcaksın. S60 kasa değişti zaten kur farkından ülkeye gelmedi henüz. O kadar para veriyosunuz bırakın yeni takıntısını hayattan keyif alın biraz. Söylediğim modellere bakabilirsiniz.145-155 bin tl arasında 5 dk içinde rastgele girip seçtiğim ilan numaraları aşağıda.

1-) 624914746 (Mercedes E180 Elite 2014 Model 3 parça boyalı 4bin hasar kaydı 90 bin km)

2-) 611793294 (BMW 5.20i Premium 2013 Model Hatasız Orjinal 64 bin km)

3-) 623476344 (Subaru Levorg 2016 Model Hatasız Orjinal 17 bin km)

4-) 617155739 (Volvo XC60 2.0 D3 Premium 2012 Model Hatasız Orjinal 83 bin km)

• quote:

Orijinalden alıntı: StByErdeM

Ya biride çıkıp dememişki arkadaşım sen napıyorsun. Ne CLA sı ne S60 ı. Benzin dizel aynı para olmuş zaten yılda 10 bin km yapıyosun ne kasıyosun dizel olsun diye. 150 bin tl lere kadar çıkmışsın madem sırf daha yeni km düşük diye g.t kadar CLA yı mı alcaksın. S60 kasa değişti zaten kur farkından ülkeye gelmedi henüz. O kadar para veriyosunuz bırakın yeni takıntısını hayattan keyif alın biraz. Söylediğim modellere bakabilirsiniz.145-155 bin tl arasında 5 dk içinde rastgele girip seçtiğim ilan numaraları aşağıda.

1-) 624914746 (Mercedes E180 Elite 2014 Model 3 parça boyalı 4bin hasar kaydı 90 bin km)

2-) 611793294 (BMW 5.20i Premium 2013 Model Hatasız Orjinal 64 bin km)

3-) 623476344 (Subaru Levorg 2016 Model Hatasız Orjinal 17 bin km)

4-) 617155739 (Volvo XC60 2.0 D3 Premium 2012 Model Hatasız Orjinal 83 bin km)
    Motorin ve benzin fiyatı birbirine yakın diye E sınıfı benzinli araç önermek.Güzel mantık..

• Bence s60 tercih edin. ancak t3 motorlusunu öneririm. şanzımanı tam otomatik olduğu için sorunsuzdur.
  • bloodletting. kullanıcısına yanıt
    6 yılda 50 bin km yapmış adamın neden dizel alması gerektiğini bana bi izah eder misin? Asıl sizinki nasıl mantık onu anlamıyorum. Aynı paraya 70 bin km fazlası olan benzinli E sınıfı alınıyorken ne demeye D sınıfı bile olmayan bir araba alsın. Bir çok kez forumda dile getirmişimdir yine söylüyorum bizim insanımız araba almasını bilmiyor. 2 araç arkadaş yazmış 4 araçta ben yazdım illaki bunlardan biri olacak sırala deseler en alt sıraya CLA yı yazarım. 4 kişilik yetişkin bir aileden ve yıllık 10 bin km den, en az 5 yıl binmekten bahsediyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemsinan

Bu forumda e 180 mi s60 mı desen yine s60 çıkacak zaten.

Elit filan bişeyler

Al 2017 cla’yı geç. Volvo’nun bin yıllık ön konsolu değişmedikçe s60 vesaire alınmaz. Bagajı ve ön konsolu komedi.

Yakında değişiyor ama, onun biz de alıcısıyız.
    Ben de klasik ön konsolu çok seviyorum.Özellikle o konsoldaki insan figürünü, ama bagaj konusunda haklısınız. Bagaj çok büyük değil çünkü araba sportback sedan. Arka taraf çok uzun değil.

Dışdan baktığımızda ise R dizayn s60, görünüş olarak göz dolduruyor.
  • zingfth kullanıcısına yanıt
    Ben açıkçası orada sorunu başka türlü ortaya koyuyorum. Mercedes'te premium modeller ile cla arasında çizgi olarak büyük bir fark yok.
    Bmw'de de yok. 5 serisi 3 serisi 1 serisi hepsi benzer ve özgün bir kokpit algısında.
    Volvo'da ise xc90 veya s90 tamamen ayrılmış durumda.
    Bu ayrım bana uymaz. Sevmiyor ve tavsiye etmiyorum. Beğeninize saygım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemsinan

Ben açıkçası orada sorunu başka türlü ortaya koyuyorum. Mercedes'te premium modeller ile cla arasında çizgi olarak büyük bir fark yok.
    Bmw'de de yok. 5 serisi 3 serisi 1 serisi hepsi benzer ve özgün bir kokpit algısında.
    Volvo'da ise xc90 veya s90 tamamen ayrılmış durumda.
    Bu ayrım bana uymaz. Sevmiyor ve tavsiye etmiyorum. Beğeninize saygım var.
    Ayrılmış durumda değil hocam. xc90 ve s90 yenilendi. aynı iç kabin s60a da gelecek 2019 aynı şekilde olacak.2020de de v40 yenilenecek. Ama s60 Volvo'nun amerika fabrikasında üretileceği için, Amerika ithalatı olan ürünlere Türkiye ek vergi uyguladığından, daha pahalı gelecek.Hatta gelir mi orası bile belli değil.
  • zingfth kullanıcısına yanıt
    Evet zaten o nedenle bu çizgi alınmaz diyorum ya.

Yenilerden tamamen olumsuz ayrılmış durumda bu çizgi. Bunu Mercedes’te göremezsiniz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.