Şimdi Ara

İKİNCİ EL 'CLA 180D' İle 'VOLVO S60' HANGİ TERCİH YAPMALIYIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
4.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mercedesin arkası dar 4 kişilik aile için. Volvo nasıl bilmiyorum ama değer kaybı çok olacaktır. BMW yok mu o paralara ? Hatta siz gibi az km yapanlar için daha iyi benzinli bir araç da tercih edilebilir. Aklınızda olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Volvo S60 iyi bir tercih olacaktır.
  • croonk C kullanıcısına yanıt
    Var olan bütün s60 modelleri de 1.6 dizel motorluydu zaten
    Not: S60'ı özellikle tip olarak ben de sevmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacker -- 21 Kasım 2018; 12:10:4 >
  • nacker kullanıcısına yanıt
    Ben kullandıgım araca yorum yaparım artı o fiyata 2.0 motorlu dizeli alamazsın zaten. Sorulan aracın motorunun 1.6 oldugu ortaya cıkıyor otomatikten

• S60 tabii Advance olanı.
  • aileyim diyor, 4 kişiyiz diyor, biniciyim diyor, senelik 10-15k km yapıyom diyor, rahatlık, konfor, güven diyor.

kısaca ''Neden S60 almalıyım ?'' sorusunun cevabını veriyor.

hala çıkıpta yok şu yok bu dememek lazım.

Volvo t3 advance 1.6 dizel galiba o fiyatını verdiğiniz araç. eğer oysa ben hiç düşünmem.

ekspertiz yanında şanzımanını da iyi bir ustaya gösterin yeter.

hayırlı uğurlu olsun. allah kaza bela vermesin.
  • 4 kişilik bir aile CLA'yı aklından bile geçirmemeli.

CLA bekara veya çocuksuz aileye uygun bir araba.
  • çocuklar ufaksa CLA al tabiki. volvo ne yahu dede arabası. o direksiyondaki yıldız premium araç hissi yeter be. mercedes anlatılmaz yaşanır. ayrıca gittiğin yerlerde ekstra saygı görürsün.
  • Kimse de cla c segmenti s60 d segmenti araç dememiş sanırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepinizden cevaplar için ilgi ve alaka için birkez daha teşekkür ediyorum.
    Öncelikle şu detayı vermediğim için özür diliyorum.Yorumlarda bunu fark ettim.

Volvo s60, 43bin km,2015 model D2 motor dizel. D2 ise 135hp olanlar içinmiş.(D1 100hp, D3 175hp, D4 200hp ;rakamlar ort.)
    Mercedes ise CLA 180d Comport fakat extra novigasyonlu paket.

Verilen her bir yorumu değerlendirmeme göre , 4 kişilik aile olarak çocuklu aile değiliz yetişkin bir sınıfız.Ve uzun yol gibi seyahatlarımız olmuyor dediğim gibi yılda ort 10 bin 15 bin km yapıyoruz.

Evet gönül merso mantık volvo diyor fakat o gönülü cla 180d bulmam mümkün mü, mantık s60 d2 de bulmam mümkün mü bunu iyi bilmem gerekiyor.

mersoda kokpit ben burdayım diyor ve volvoda maalesef iç kıısmın krem rengi olması dışında albenisi zayıf novigasyon olmaması şaşırtıcı ve klasik bir arayüze sahip.

Şuan farkettim aynı para limitine göre sadece dizellere hep baktım ,benzinli olanları incelemedim. Sene de aynı km yapmak için benzinli almak mantıklımıdır.

Kriterlere göre Volvo s60 ağır basıyor yalnız volvo kronik hata şanzıman vs durumu yaşıyor mu hiç çünkü alınacak araç 43 bin km ve 2015 model.Sanırsam 5 sene gibi kullanacağız.

Ve bir arkadaş bana 2018 nissan qashqai sıfırı 165 tl olan skypack paketli aracın, ikinci eli 140 bin tl 10 bin km aracı almam daha mantıklı olduğunu beyan etti.

Sizler den merso renault altyapı ve motor olarak dezavantaj ,volvo ise ford ve pegueot altyapı ve motor gibi ağır hızlanma ve şanzıman geçişlerin sıkıntılı olması nedeni ile çok yakması gibi nedenlerden dolayı düşündürüyor.

Nissan qashqai olarak evet 2018 olması günümüz teknolojiye çok yakın olması ile skypack paketi ile ne altyapısı ile nede motor ile bilgim yok. Sizlerin düşünceleri nelerdir.?

• @trust06 @Murder1nc @zeytinkoy @bloodletting. @max0007

• @croonk @nacker @zwanzig @orkodesouza

• @cancan_burak @Sterilmikrop @Forumchu @Cihat_, @cemsinan

• @YuRYTR @BigMuffin @doblocu_ @Kutsal Değirmenci @roneoner12

• @VoLKaN067 @Sar1Lac1 @von Goethe v2 @lojistisyen @defiant82

• @redbul_540 @Roxio @Roxio

• Hocam ben şuan Volvo S60 2012 model 120.000 km civarı bir aracı inceliyorum tabiki araç kazalı fiyatı nispeten uygun.

Açıkcası volvo s60 ile bir süre zaman geçirdim istanbulda da izmirde de kullandım. Benim karşılaştığım tek kötü şey araba sert virajda arka atıyor belki benim kullanımımdan çok sertte girmem viraja bilen bilir manisa dan izmire giderken benzinliğib orada bir dönüş vardır o dönüş serttir baya o gibi yerlerde baya arka attı araba.

Konfor olarak S60 bir mercedes değil ama konforlu hızlanmalarınıda sevmiştim yakıt olayı oldukça azdı 5.5 yanılmıyorsam.

Önemli olan güvenlik kusura bakmasın kimse ama burada bahsettiğimiz güvenlik kelimesinin babası Volvodur emniyet kemerimize kadar Volvonun icadıdır eğer amaç güvenlik biraz konfor az yakıt dersen Volvo derim.

Şekil gösteriş rahatlık o pahalı elit havayı istersen mercedes cla.

4 yetişkin için cla tecrübem az gelir hele ki boylar 180-190 arasısıysa sıkıntı çıkar yani.

• İkisi de alınmaz F30 varken Tabi D segmet istiyorsanız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim gözümde Volvo yeni modelleri xc 90 veya s90 ile diğer modelleri arasında diğerlerinin aleyhine büyük bir fark yarattı.

S60 benim gözümde ikibinlerin volvosunu temsil ediyor.

Mercedes cla’nın çizgisi kokpiti gayet yeni ve şık görünüyor. Ben passat’ı da s60’a elli kere tercih ederim bu açıdan, f30’u da.

Yeni s60’ın iç dizaynı ile bu dizayn tam olarak “eski” kalacak. Ha güzel ve efsane bir eski de değil. Gayet beğenilmeyen bir eski benim fikrimce.

• CLA; S60'a secde eder, tövbe ister anca.

Bi bundan önceki kutu A serisi birde CLA Mercedes olamaz.Şimdi gelir yıldız delisi manyaklar,benim hangi otomobil sahibi olduğumu bilmeden "hayalinde görürsün CLA'yı anca" diye saldırmaya.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.