Şimdi Ara

İKİNCİ EL BMW YARDIMM!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
2
Favori
9.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bmw LCI F20 116d bakabilirsiniz hocam içi dardır biraz ama aile ile kullanilmayacaksa gayet guzel aractir. Yakıt anlaminda iyidir ama yakıt önemsiz derseniz ben 320i oneririm sahsen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nimotech -- 8 Ekim 2018; 0:47:5 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dediğiniz fiyat model aralığında temiz bmw bulmanız imkanısıza yakın.

    Şöyle açıklayayım; maalesef bu ülkede kolay ve haram para kazanmanın yollarından biri de uyuşturucu satmak oldu (torbacılık), bu tipler de yatırım için ev alacak tipler değil tabiki. Bu kolay kazandıkları haram para ile baktıkları ilk şey maalesef bmw f30 kasa oldu (bu araç sahibi olup düzgün insan olanları tenzih ederim). Sonra bu tipler aracı ciddi derecede hor kullandılar, yanladılar, bakım nedir bilmediler. Dolayısıyla piyasada ciddi sıkıntıları olan hurda bir f30 kitlesi oluştu. İşte sizin baktığınız, gözünüze f/p gibi gelen f30 kasalar bunlar. Ben zamanında çok araştırdım, inanın bu tür araçların çoğunda aracın birkaç sahibinden bir tanesi bu tiptir, bunlardan araç alanlarda mağdur oldu, biride benim eniştem. Şuan aracı motor indirmiş bir şekilde sanayide bekiyor, alma dedim ama dinletemedim, neyse.

    Temiz f30 bulamazmısınız? Tabiki bulabilirsiniz ama baktığınız fiyatların daha çok üzerine çıkmanız lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam dediğiniz kısmen doğru ancak durumun biraz abartıldığı kanısındayım. Güvendiğiniz bi yerden sağlam bi ekspertizle arabanın aşağı yukarı ne olduğu çıkar diye düşünüyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bmw nin 2.el araçları mercedes audi gibi olmuyor. Temiz bulmak gerçekten çok zor. Çok hirpalanmis oluyor genelde. O yüzden bmwde özelliklede piyasada çok hareketli bi seri olan 3 serisinde yüksek km de bir araç tavsiye etmem. Değişmesi gereken parçaların fiyatı da bir hayli yüksek oluyor. Yakitina gelecek olursak da kisa mesafelerde yoğun trafiklerde 10lt nin altına düşmeyecektır. Ama uzun yolda 5-6lt arası olucaktır. Ama bmw nin adında bir hava kesinlikle var. Bmw dediginizde arabanın yaşını modelini soran olmaz hiç. 90 model olsa bile daha bi görmeden ooo bmw mi derler ☺ ben yaşı yüksek bmw audi mercedes gibi bi araba yerine, yeni garantisi devam eden bir araç tavsiye ederim. Kimse sizin araba masraflarinizi ödemiyor sonuçta. Yada illaki olucaksa da 2.elde bmw yerine mercedes veya audi tavsiye ederim. (Bende 320ied var şu an. 2.elde temizini bulana kadar neler çektim neler.)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam mesajınızı okuyunca ilk bir gülümsedim çünkü eniştede aynısını söylemişti ekspertizler motor konusundaki birçok sorunu atlayabiliyor, zaten bazı sorunlar motoru açmadan anlaşılamıyor bile, motor bloğu çatlakları gibi, blok çatlaklarının çoğuda bmw'de. Eniştede aracı ekspere sokmuş sonuç bir ton ekstra masraf. İlla alınacaksa kaliteli, işini düzgün ve detaylıca yapan bir eksper bulmak lazım. Herşeye rağmen büyük risk bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • canerblkc C kullanıcısına yanıt
    2015-2016 dizel A3 sedanlar nasıldır hocam ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İnanın çok kararsız kaldım hocam
    büyük risk diyenler de var alacağın diğer arabalardan sağlam olur diyenlerde. Ne yapsam bilemedim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: birdolarınpiramidi

    Hangi forumu önerirsiniz özellikle BMW için hocam ?
    bmwteam.net buradan kaliteli bilgi alirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamdır hocam. Sağolun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Araba önerisi konusunda o arkadaşı pek dikkate almazlar burada, mercedes isteyene talisman, geri kalan herkese megane önerir. Saçma bir şekilde en güzel araba megane en kaliteli megane, bmw yi satıp megane alan bir sürü insan tanıyorum der durur.



    Eski model bmw için çok masraf çıkarır derler ama sen 3-4 yaşında alırsan o kadar sorun olması için gerçekten çok sorun yaşamış ve çözememiş bir araca denk gelmen gerekir, düşük ihtimal yani. 2003 model bakarsan sorun büyük.

    Ben de beğeniyorum F30 kasayı. İleride de kısmet olursa düşünüyorum. Yakıtı çok olur bu da sıkıntı yapar diyorsan sanırım dizel alman gerekir. 140 bine dizel de bulunur gibi duruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Hocam 140 a bulunan dizeller ya çok yüksek km li araçlar oluyor ya da 30-40 binlik trameri oluyor. Öyle bi araç da almak istemem. En azında bu sene hevesimi alacağım daha düşük km li temiz bi f30 kasa tercihim olur gibi gözüküyor şuanki bütçemle. Yakıtından şikayet ettiğim taktirde sene sonu dizel sedan A3 veya biraz daha bütçemi genişletebilirsem yine f30 kasanın dizeline geçerim diye düşünüyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 130 küsür bin liralık bir ilan gördüm nispeten temiz ve on bin lira hasar kaydı var kapının biri boyalı diyor. Km dikkat etmemiştim 130 binde o da. 150 binlere çıkınca 70 bin km civarında 2015 ilanı var görünüyor. Piyasa bu ama acelen yok gibi görünüyor, arada temiz düşebilir belki o fiyata.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakımlarını ortalama 3000 lira gibi düşün. Kasko, trafik vergi, yakıt vesaire de topla, bütçeni yap. Kurtarıyorsa al gitsin. Yo kurtarmıyorsa daha masrafsız bir araç al.

    Ibiza, leon, golf türü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin gibi düşünürken Audi A3 aldım. Fakir arabası diyen olmuş, varsın öyle olsun. Ancak şöyle bir durum var, malzeme kalitesi vs. Meganelarla ölçülemeyecek kadar kaliteli. Hiç bakma buradaki renoculara. Çek bir A3 gitsin.
  • Hayırlısı olsun
  • Oe6 O kullanıcısına yanıt
    Nasıl hocam memnun musunuz ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cemsinan kullanıcısına yanıt
    Doğru diyosun hocam ancak bu kadar bütçeyi toplamışken de uzun süredir istediğim araç olsun isterim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 316i de bulunur 320iEd de tramere hasara fazla takılmamakta yarar var derim ben. Ayrıca F30 un en iyi yönü retrofiti çok kolay bir araç.

    Atıyorum bir araç buldunuz ancak araca standartın bi üstü comfort paket.

    Led farlar, NBT Ip6 Evo Ekran, ve pek çok şeyi uygulatabilirsin aracına. Herşey senin elinde. Temiz araç bul gerisi hallolur. İlla 140 bin liram var gidip 140 lık almalıyım diye düşünme.
  • ADMİRAL41 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam ben de oluruna bıraktım artık.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Tasarım olarak çok çekici araçlar degiller. Şahsen bmw yi geçtim mondeo bile bana talismandan daha şık geliyor ayrıca f/p olarak bakarsak o kadar da iyi araçlar olduklarını düşünmüyorum konu sahibide fikrini belirtmişken fazlasıyla agresif bir Renault fanı gibi cevap yazmanız hoş degil

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.