Şimdi Ara

İkinci El Araç ve Fiyat Danışma (Acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, aşağıdaki özelliklerini ve tramer sorgusunu paylaştığım aracın fiyatı uygun mudur? Araç alınır mı, elimde kalır mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Volkswagen Caravelle 1.9 TDI 105 bg Düz Vites
    Model: 2006
    Km: 89.000
    Renk: Siyah
    Fiyat: 39.000 TL
    Satıcı: Galeri (Akdeniz bölgemizden bir şehir de)

Galericinin İlana Yazdıkları:
    İlk elden
    Araç kazasızdır, orjinaldir
    Araçta kaza değişen kesinlikle yoktur
    Hatasız, boyasızdır
    Km orjinaldir
    Masraf yapmadan binebileceğin araçtır
    Bütün bakımlar yapılmıştır

Telefonda Galerici ile yaptığın ön görüşmede söylediği;
    Arka bagaj kapısında boya var sadece dedi. (İlana yazdıkları ile tutarsız)

Tramer sorgulaması:
    Kayitlarimiza gore xxx Sasino lu arac 4 adet kazaya karismistir.
    KZ1:04/09/2010, Carpma, 4463 TL
    KZ2:03/09/2010, Carpma, 212 TL
    KZ3:02/06/2007, Carpma, 701,81 TL
    KZ4:23/05/2007, Carpma, 2313,89 TL

T.C. ULASTIRMA VE DENIZCILIK BAKANLIGI muayene verilerine gore xxxx Plakali aracin
    Muayene Tarihi-Km:
    23/07/2013 85787 KM,
    14/07/2012 77105 KM

• Hocam alma bu araci sahtekar bunlar galrriciden cop ble alma hocam sahibinden al bunlardan alma..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • al bence. tutarsızlık iyidir, azcık yalandan kim ölmüş. o adama da para lazım o da insan
  • Araç 9 ayda 3300 km yapmış demekki

Kaza değişen yok demiş 8000 TL'lik tramer sorgusu var.

Benim param çok sokağa atarım dersen git al.

Ayrıca bu aracın 2.5 olanını bul ve al.
  • aracın kmsi düşürülmüş olma ihtimali oldukça yüksek
  • Galericinin yalan söylediği ortada. Km. ninde profesyonelce düşürüldüğünü düşünüyorum ve bulasmayin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mathematician_01 -- 13 Nisan 2014; 13:47:34 >
  • G Man kullanıcısına yanıt
    Ne içtiysen bizede söylede bizde içelim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar görüşleriniz için teşekkürler. Adamı aradım aşağıdaki sorularıda sordum verdiği cevaplar sizleri doğrular nitelikte

km orjinal mi ? yetkili servistemi bakımlar yapılmış,? Cevap: Km orjinal. Sahibinin hangi serviste bakımlarını yaptığını bilmiyorum, servis bakım kağıtları felan yok.
    Hangi yetkili serviste bakımları yapılmış? Servis faturaları var mı? Yok
    İlk sahipten mi? Aracın ruhsat sahibinin telefon numarası? İlk sahibinden. Yok
    Değişen boya, kaza? Sadece arka bagaj kapısı boyalı başkada birşeyi yok abi...

Ben: Ama tramer sorgusunda 4.500 TL ve 2.300 TL başta olmak üzere 4 kaza kaydı var. Sadece Bagajda boya var diyorsunuz ama tramer sorgusu öyle demiyor vs vs
    Galerici: O işte geri geri park ederken bagaj çarpmıştır. Biliyorsunuz servisler çok yüksek fiyat yazıyor vs vs

Sonuç: Güvenli değil , vazgeçeceğim sanırsam.

Görüşlerinizi yinede bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir950 -- 13 Nisan 2014; 18:05:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ottiman

Araç 9 ayda 3300 km yapmış demekki

Sokağa atacak kağıt bile yok :)

Neden özellikle 2.5 diyorsunuz?

Ayrıca max en fazla kç km de bulursam almalıyım sizce daha sonra elden çıkarabilmek içinde. Araç aile için kullanılacak
  • novinovi kullanıcısına yanıt
    Arkadaş ilanın sahibi olabilir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir950

quote:

Orijinalden alıntı: Ottiman

Araç 9 ayda 3300 km yapmış demekki

Sokağa atacak kağıt bile yok :)

Neden özellikle 2.5 diyorsunuz?

Ayrıca max en fazla kç km de bulursam almalıyım sizce daha sonra elden çıkarabilmek içinde. Araç aile için kullanılacak

Aralarindaki performans farki fazlaca. Arac bakimli ve hor kullanilmamis ise km pek onemli degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: novinovi

espri olsun diye yazdım. bir sürü tutarsızlık var yalan üstüne yalan ve hala bu aracı almak doğru olur mu diye soruyorsa ya biraz saf ya da bizle dalga geçiyor. Türkiyede başka araç mı yok böyle yalancılara para kazandıryorlar, kazandırmasalar zaten barınamazlar alan oluyor ki yapıyorlar bunu. gerçek fikrim şudur : en ufak yalan hissederseniz o aracı almayın. hatta malum siteye ters ya da yarım yarım fotoğraf yapıştırıyorlar ya, fotoğraf yapıştırmayı bilmeyen adamdan da araba alınmaz. yine de alacağım diyorsanız bize hayırlı olsun demek düşer :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: G Man

quote:

espri olsun diye yazdım. bir sürü tutarsızlık var yalan üstüne yalan ve hala bu aracı almak doğru olur mu diye soruyorsa ya biraz saf ya da bizle dalga geçiyor. Türkiyede başka araç mı yok böyle yalancılara para kazandıryorlar, kazandırmasalar zaten barınamazlar alan oluyor ki yapıyorlar bunu. gerçek fikrim şudur : en ufak yalan hissederseniz o aracı almayın. hatta malum siteye ters ya da yarım yarım fotoğraf yapıştırıyorlar ya, fotoğraf yapıştırmayı bilmeyen adamdan da araba alınmaz. yine de alacağım diyorsanız bize hayırlı olsun demek düşer :)

O zaman pardon esprini ben anlamamışım özür.

• quote:

Orijinalden alıntı: G Man

quote:

G Man neyin peşindesin? Saf mış, dalga geçiyormuş, para kazandırıyorlarmış? Senin yazdıkların en az o ilan kadar tutarsız. Neyse herkese teşekkürler.

• Hocam aradan biraz geçti ama merak ettim aldınız mı aracı? bize 50 bine bırakırsan olur birde kaç taklası var 2 den sonrası bana fark ediyor.birde ayben var mı? 

• kucuk950cik K kullanıcısına yanıt

Bir 950 yıl daha bekleseydin kardeşim ne acelen var, evet araba hala bende ilk takladan sonra birşey farketmiyor dedik off road aracı olarak kullanıyoruz şuan. 80 bine hemen bu aracı burada terk edip, giderim bir daha da gelmem. Nasıl yapalım?

Şaka bir yana da sen bu yaşadığına hayat mı diyorsun be :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.