Bugun mu anlıda vardı adam iş yok 4 çocuk yapmış daha 4-5 yıllık evli. Arkadaş bir insan barı bi seneyı boş gecer yazıktır gunahtır bu cocuklara boyle bir ulkede direkt suçtur bu kadar cocuk yapmak. Bu cocuklara yazık değilmi insanalr omur boyu çalışsa bile bir ev veya araba bıle alamıyorlar hayat felsefesi direkt boş deliği doldurmak üzere kurulu.. yani bu nasıl bir yaşam tarzı çözemedim. Ülke komple parsellenmiş şu saatten sonra gizli nufus belki 150 mılyonuun ustunde bide giren cıkan bellı değil ülke fln kalmamış karışık bir toprak parçası halıne gelmiş durumda. Yanı bu ulkeye 2. çocugu yapmak bile Allah katında büyük günahtır muhtemelen cunku yaşam şartları belli... Direkt yasa çıkartıp 2. çocugu yapanı hadım etmek lazım dahada kotuye gitmeden.. Sen hadım etmezsen mıllet işte karısını çocugunu ölduruyor 5 sene sonra cıkıp birbirinin kafasıını ezıyor vs vs Hİç bişey yapamıyorsan makarna kömuru bırak kondom dağıt yanı ekmek yerıne halk kondom fabrıkası kur ki yenı ekmek fabrıkalarına daha cok para harcamayasın |
Bildirim