Şimdi Ara

İkinci çocuğu yapan direkt hadım edilmeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugun mu anlıda vardı adam iş yok 4 çocuk yapmış daha 4-5 yıllık evli. Arkadaş bir insan barı bi seneyı boş gecer yazıktır gunahtır bu cocuklara boyle bir ulkede direkt suçtur bu kadar cocuk yapmak. Bu cocuklara yazık değilmi insanalr omur boyu çalışsa bile bir ev veya araba bıle alamıyorlar hayat felsefesi direkt boş deliği doldurmak üzere kurulu.. yani bu nasıl bir yaşam tarzı çözemedim.

Ülke komple parsellenmiş şu saatten sonra gizli nufus belki 150 mılyonuun ustunde bide giren cıkan bellı değil ülke fln kalmamış karışık bir toprak parçası halıne gelmiş durumda. Yanı bu ulkeye 2. çocugu yapmak bile Allah katında büyük günahtır muhtemelen cunku yaşam şartları belli...

Direkt yasa çıkartıp 2. çocugu yapanı hadım etmek lazım dahada kotuye gitmeden.. Sen hadım etmezsen mıllet işte karısını çocugunu ölduruyor 5 sene sonra cıkıp birbirinin kafasıını ezıyor vs vs Hİç bişey yapamıyorsan makarna kömuru bırak kondom dağıt yanı ekmek yerıne halk kondom fabrıkası kur ki yenı ekmek fabrıkalarına daha cok para harcamayasın

• bizim maddi durumu çöp olan akrabamız 3 çocuk doğurdu daha yepyeni yazık değil mi o çocuklara zaten hali hazırda 2 çocukları var ve onlara zar zor bakabiliyorlar doğru dürüst kıyafet yemek alamıyorlar çocuklara şansıma benim ailem az da olsa bilinçli bizim de maddi durum çöp ama 2 çocuktan fazlasını yapmadılar 2. benim

• meola147of kullanıcısına yanıt

Sonucunda ülke olarak hepimiz çekiyoruz nüfus artışı sikintilarini haklisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9F9095222 -- 18 Ekim 2022; 20:46:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şanlıurfa bu konuda rekortmen bu kadar insan ne yapacak merak ediyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Düzenin amacı hır gür olmadan yığınları tutabilmek ki üst tabaka para babaları rahat etsin dünyanın her ülkesinde bu böyle fakir halk kısırlaştırışmadıkça dünya hep fakir kalıcak malasef

He halk birazcık aydınlaşırsa devlet dahada sosyalleşir ama kökten çözülmesi için fakir kesimin kısırlaştırılması gerek

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.