Şimdi Ara

####İKİNCİ BİR TEST YAPILSIN ARTIK LÜTFEN !!####

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lütfen artık şu 9800 Gtx+ ile 4850 nin oc suz ve oc lu karşılaştırılmaları yapılsın kimse kabullenmio yada emin olamıo o yüzden düzgün ve çok oyun olan içeriğiyle 4 kartlık bir test yapılsın artık herkes gerçek neymiş görsün yada gerçek neymiş şaşırsın test tarafsız yapılsın tüm dh den bu testin yapılmasını isteyenler adına buraya yazıorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoNGBoLT -- 5 Eylül 2008; 18:49:07 >

• ne bu şiddet ne bu celal üstelik bu iki karttan birinin üstün olmüso kimseye bir şey kazandırmaz ve bu tür testler de bol miktarda bulunuyor forumdaki insanları kışkırtacak mesajlar yazmaktan da mümkünse kaçınalım
  • Altına imzamı atıyorum ve ekliyorum, birkaç farklı çözünürlükte AA+AFli testler de yapılsın, kullanılan driverlar hakkında bilgi verilsin.
    4870x2 testi gibi(bu testteydi galiba) oyunların nasıl test edildikleri söylensin...

quote:

Orjinalden alıntı: Draconic

yapılsa ne olacak ki?kim 9800gtxgtx+'ı o içler acısı fiyatına rağmen alır ki?eşit dahi olsalar;4850 yüzde 5 geri kalsa dahi(aslında üstün)herkes 4850 almaya devam edecek...

ayrıca draconic arkadaşım seni bilip bilmeden konuşmamaya davet ediyorum testler yapılsın hangi taraf üstünse tüketici o kartta karar kılsın bağımlılar bağımlı oldukları markayı alsın amaç insanların kafasında karşıklık ve karasızlıkları gidermek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoNGBoLT -- 5 Eylül 2008; 20:02:52 >
  • Fizik dahil testlerde doğal olarak gtx+ daha iyi. Nette bir dolu test var niye kendiniz bakmıyorsunuz? Burada tam test yapılsa bile gene bir dünya konu açılacak. Ayrıca GTX+ fiyat olarak 4850 ye pek rakip değil şu anda.

Orjinalden alıntı: Hökela

Fizik dahil testlerde doğal olarak gtx+ daha iyi. Nette bir dolu test var niye kendiniz bakmıyorsunuz? Burada tam test yapılsa bile gene bir dünya konu açılacak. Ayrıca GTX+ fiyat olarak 4850 ye pek rakip değil şu anda.

ya geç fiziği hem ayrıca 9800 gtx+ daha yeni piayasaya girdi tabiki fiyatı yüksek olacak ne bekliosun ??? biz adam gibi test istiyoz fizik mizik istemiyoz ztn dediğimn iki karta girio dostum slı yada cf yaparım daha iyi ne fiziği yaa ekstra para kazanmak için yapılan bi kandırmaca başka bişiy deil

Orjinalden alıntı: LoNGBoLT
    ayrıca draconic arkadaşım seni bilip bilmeden konuşmamaya davet ediyorum testler yapılsın hangi taraf üstünse tüketici o kartta karar kılsın bağımlılar bağımlı oldukları markayı alsın amaç insanların kafasında karşıklık ve karasızlıkları gidermek

laf attığınız adam eVGA 9800gtx+ sahibi.hd4850 de kullandım...hangi kartın ne olduğunu merak etmeyin sizden daha iyi bilirim sayın hocam

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mamad

En iyisi psikoljik baskı yaparak DH'de test isteyelim.

DH BİİİİİİZİİ TESTE GÖTÜR! Hızlı adımlarla! (With Speed-Steps!).

konusunu açtım kimseden çıt yok biri fizik dio biri başka bişiy dio alakasız alaksız konuşuolar

yukarda bi yerde bi arkadaşın açtığı 9800gtx+ hd4850 yi geçiyor başlığında da bunu yazmışsınız...sanırım bu alakasız konuşanlar ben,hökela ve kemal oluyor...
    Anlamadığınız şey;bu tip bir başlığın zaten var olduğu.bunun yanında f/p olarak ve mimari olarak hd4850 nin daha iyi olduğu...neyse;siz anlamazsınız nasılsa.Alakasız konuşuyoruz ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Palatine -- 5 Eylül 2008; 20:50:33 >

• quote:

evet dh video inceleme olursa daha iyi olur olmazsa forumda alan arkadaşlarda koyabilir

quote:

yapılsa ne olacak ki?kim 9800gtxgtx+'ı o içler acısı fiyatına rağmen alır ki?eşit dahi olsalar;4850 yüzde 5 geri kalsa dahi(aslında üstün)herkes 4850 almaya devam edecek...

kimsenin kafasında bi karışıklık yok bazı oyunlarda gtx+ bazılarında 4850 önde bu kadar basit oyuna göre veya fanatikliğine göre tercih yapsın milletama f/p olarak 4850 inin üstün olduğu gerçek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulo61gun -- 5 Eylül 2008; 21:00:09 >

• quote:

Orjinalden alıntı: sulo61gun

quote:

evet dh video inceleme olursa daha iyi olur olmazsa forumda alan arkadaşlarda koyabilir

quote:

kimsenin kafasında bi karışıklık yok bazı oyunlarda gtx+ bazılarında 4850 önde bu kadar basit oyuna göre veya fanatikliğine göre tercih yapsın milletama f/p olarak 4850 inin üstün olduğu gerçek

şimdi akıl var mantık var 4850 mi alırsınız yoksa 9800gtx mi? ben kesinlikle 4850 derim en azından nvidia aklını başına toplayıp ucuz ekran kartı üretene kadar. ama bahsettiğimiz firma nvidia işte...

• quote:

quote:

laf attığınız adam eVGA 9800gtx+ sahibi.hd4850 de kullandım...hangi kartın ne olduğunu merak etmeyin sizden daha iyi bilirim sayın hocam

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mamad

En iyisi psikoljik baskı yaparak DH'de test isteyelim.

DH BİİİİİİZİİ TESTE GÖTÜR! Hızlı adımlarla! (With Speed-Steps!).

konusunu açtım kimseden çıt yok biri fizik dio biri başka bişiy dio alakasız alaksız konuşuolar

yukarda bi yerde bi arkadaşın açtığı 9800gtx+ hd4850 yi geçiyor başlığında da bunu yazmışsınız...sanırım bu alakasız konuşanlar ben,hökela ve kemal oluyor...
    Anlamadığınız şey;bu tip bir başlığın zaten var olduğu.bunun yanında f/p olarak ve mimari olarak hd4850 nin daha iyi olduğu...neyse;siz anlamazsınız nasılsa.Alakasız konuşuyoruz ya

Ben size laf atmıyorum sizinle alıp veremediğim bişiy yok ama her ne kadar ikisinide kullanmış ve iyi bilsenizde herkesin bilmesiyle olmuyor bu iş millet bunları testlere ve verdiği fps lere göre alıyor o yüzden yine de test lazım yanlış anlaşılma olmasın aramızda bazen bu anlaşılmalar çok büyük yerlere gidebiliyor ve insanın başına çok büyük dertler açabiliyor unutmayalım

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Hökela

Fizik dahil testlerde doğal olarak gtx+ daha iyi. Nette bir dolu test var niye kendiniz bakmıyorsunuz? Burada tam test yapılsa bile gene bir dünya konu açılacak. Ayrıca GTX+ fiyat olarak 4850 ye pek rakip değil şu anda.

ya geç fiziği hem ayrıca 9800 gtx+ daha yeni piayasaya girdi tabiki fiyatı yüksek olacak ne bekliosun ??? biz adam gibi test istiyoz fizik mizik istemiyoz ztn dediğimn iki karta girio dostum slı yada cf yaparım daha iyi ne fiziği yaa ekstra para kazanmak için yapılan bi kandırmaca başka bişiy deil

Derdin ne senin?

Orjinalden alıntı: ali277

kimsenin böyle bir test yapma gibi zorunluluğu yok... yapan arkadaşında eline sağlık sen istedin diye adam buraya test koyamaz...

ben yapan arkadaşa bişiy demiorm benm derdim herkesin istediği türden bişiiy yapılması hem zatn ben illa yapsınlar die zorlamıyorumda ama bizim için iyi olur diorum
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.